نوشته شده توسط : iran samak

سمعک ITE (In The Ear Hearing aid) بزرگ‌ترین سایز از سمعک‌های داخل گوشی سفارشی است که در بخش خارجی مجرای گوش قرار می‌گیرد. منظور از سفارشی بودن این سمعک، این است که پوسته‌ی آن بر اساس قالب اولیه‌ای که در زمان مشاوره سمعک توسط شنوایی شناس از گوش بیمار شده است، ساخته می‌شود. توجه داشته باشید که در بسیاری از موارد تمام مدل‌های سمعک داخل گوشی تحت عنوان سمعک ITE شناخته می‌شوند؛ اما سمعک‌های ITE در واقع یک مدل از سمعک‌های داخل گوشی هستند. طیف رنگی این سمعک‌ها معمولا" متناسب با رنگ‌های مختلف پوست است تا زمانی که درون گوش قرار می‌گیرند، کم‌تر جلب توجه کنند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سمعک ITE که آن را از سایر مدل‌های سمعک داخل گوشی (ITC، IIC و CIC) متمایز می‌کند، این است که این سمعک می‌تواند دو میکروفون جهت-دار داشته باشد و در نتیجه قدرت تقویت صدا و کیفیت کلی صدای بهتری دارد.

انواع سمعک ITE


سمعک ITEبر اساس اندازه‌ی پوسته و بخشی از لاله گوش که اشغال می‌کند، به دو نوع تقسیم می‌شود:

 Full Shell

 بخش خارجی سمعک، کل حفره‌ی لاله گوش (کونکا) را پر می‌کند. اگرچه این مدل بیشتر در معرض دید است؛ اما قابلیت‌های بیشتری نسبت به اندازه‌های کوچک‌تر سمعک داخل گوشی دارد. به عنوان مثال می‌تواند دکمه‌ی تغییر برنامه، تنظیم ولوم و دکمه‌ی تغییر به حالت تلفن را داشته باشد.

Half Shell

بخش خارجی سمعک، فقط نیمه‌ی تحتانی حفره لاله گوش (کونکا) را پر می‌کند. این مدل، چون از سمعک Full Shell کوچک‌تر است، نمی‌تواند تمام دکمه‌ها را داشته باشد؛ اما نسبت به سایر مدل‌های کوچک‌تر سمعک داخل گوشی قابلیت‌های بیشتری دارد. به عنوان مثال می‌تواند میکروفون جهت‌دار یا تله‌کویل داشته باشد که اغلب در مدل‌های کوچک‌تر وجود ندارد.

انواع سمعک ITE

سمعک ITE با سمعک پشت گوشی چه تفاوتی دارد؟!


سمعک ITE نسبت به سمعک پشت گوشی مرسوم کمتر در معرض دید است. البته یادآوری می‌کنیم که سمعک RIC نیز که در خانواده سمعک‌های پشت گوشی قرار می‌گیرد، کاملا" نامرئی است و حتی کم‌تر از سمعک ITE جلب توجه می-کند. با توجه به این که سمعک‌های ITE کوچک‌تر از سمعک‌های پشت گوشی هستند، بسیاری از آپشن‌های دستی سمعک‌های پشت گوشی را ندارند؛ البته این بدین معنا نیست که این سمعک‌ها آپشن‌های سفارشی خود را ندارند. به عنوان مثال سمعک‌های ITE امروزی مجهز به تله کویل و بلوتوث بوده و با انتقال مستقیم صدای تلویزیون، موبایل و ... به سمعک به درک شنیداری بهتر فرد در مکان‌های شلوغ کمک می‌کنند. از آنجا که این سمعک کوچک است می‌توان برای تغییر برنامه یا ولوم سمعک از ریموت کنترل استفاده کرد. همچنین برای برقراری ارتباط وایرلس با سایر دستگاه‌ها معمولا" به لوازم جانبی نیاز دارد؛ در حالی که برخی مدل‌های سمعک پشت گوشی بدون لوازم جانبی ارتباط وایرلس برقرار می‌کنند. برای خرید سمعک زیمنس اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.  برای خرید سمعک داخل گوشی اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.

 سمعک super power  سمعک bte  سمعک ric  سمعک ite

علاوه بر این، استفاده‌ی همزمان از عینک و سمعک ITE راحت‌تر است؛ زیرا این سمعک بر خلاف سمعک پشت گوشی هیچ فضایی را در پشت گوش اشغال نمی‌کند. همچنین سمعک ITE از ویژگی‌های اکوستیکی طبیعی گوش کاربر برای تقویت طبیعی صدا بهره می‌برد.
در جدول زیر سمعک‌های پشت گوشی و ITE را به طور خلاصه با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم:

ویژگی

سمعک پشت گوشی

سمعک ITE

محل قرارگیری میکروفون

پشت لاله گوش

در حفره کونکا یا مجرای گوش

سایز

نسبت به انواع قدیمی‌­تر ظریف­تر؛ اما نسبت به سمعک داخل گوشی بزرگ­تر است.

بسیار ظریف بوده و کاملا" در گوش خارجی قرار می­‌گیرد.

سایر ویژگی‌­ها

ولوم و سایر تنظیمات سمعک به طور اتوماتیک برای انطباق با محیط پیرامون کاربر تغییر می‌­کند.

از ویژگی­‌های اکوستیکی طبیعی گوش کاربر برای تقویت اصوات بهره می‌­برد.

مناسب برای ...

تمام مقادیر کم ­شنوایی؛ به ویژه کم ­شنوایی فرکانس بالا

کم شنوایی ملایم تا شدید (برای کم شنوایی های بالای ۸۰ پاسخگو نمی باشند)

 

مزایای سمعک ITE

مزایای سمعک ite

  •  ظرافت ظاهری: سمعک ITE کوچک و ظریف بوده و به دلیل مشابه بودن رنگ آن با رنگ پوست، زمانی که در گوش قرار می‌گیرد، جلب توجه نمی‌کند .
  • استفاده‌ی راحت: تمام اجزای سمعک درون یک واحد قرار گرفته‌اند و این ویژگی تمیز کردن و مراقبت از سمعک را راحت‌تر می‌کند. همچنین با توجه به این که این سمعک به صورت سفارشی برای هر کاربر ساخته می‌شود، متناسب با گوش کاربر بوده و قرار دادن آن درون گوش راحت است. علاوه بر این با هدفون یا تلفن نیز تداخلی ندارد و به همین دلیل برای افراد جوان بسیار مناسب است. همچنین به دلیل قرار گرفتن درون گوش، با عینک تداخلی نداشته و به دلیل بزرگ‌تر بودن آن نسبت به سمعک‌های IIC و CIC یکی از گزینه‌های پیشنهادی برای افراد دچار ضعف بینایی است.
  • ویژگی‌ها و قابلیت‌های تکنولوژیک پیشرفته: این سمعک‌ها علی‌رغم اندازه کوچک خود از لحاظ تکنولوژی بسیار پیشرفته هستند و کیفیت صدای عالی را برای کاربر به ارمغان می‌آورند. به دلیل داشتن دو میکروفون و تقویت بهتر اصوات، اغلب برای افراد مبتلا به کم‌ شنوایی متوسط تا شدید مناسب هستند. همچنین حافظه‌ی سمعک‌های ITE بیشتر از سمعک‌های سفارشی کوچک‌تر بوده و قابلیت داشتن ولوم کنترل و تغییر برنامه دستی را دارند.
  • قابلیت برقراری ارتباط وایرلس: بسیاری از مدل‌های سمعک ITE می‌توانند به صورت وایرلس با انواع دستگاه‌ها از قبیل تلفن، موبایل و تلویزیون ارتباط برقرار کنند.
  •  طول عمر بیشتر باطری: به دلیل داشتن باطری بزرگ‌تر نسبت به سایر مدل‌های سمعک داخل گوشی، طول عمر باطری آن بیشتر است (شرکت سمعک استارکی مدل قابل شارژ سمعک ITE را نیز تولید می‌کند)

معایب سمعک ITE

  •  از آنجا که این سمعک نسبتا" کوچک است؛ ممکن است برخی ویژگی‌های سمعک‌های پشت گوشی را نداشته باشد.
  • به دلیل اندازه کوچک، استفاده از این سمعک‌ها به بینایی و مهارت‌های حرکتی خوب نیاز دارد.
  •  سمعک ITE نمی‌تواند کم شنوایی عمیق را پوشش دهد.
  •  به دلیل انسداد مجرای گوش، ممکن است احساس پری در گوش ایجاد کند که البته با تعبیه ونت مناسب، این مشکل به راحتی برطرف می‌شود.
  • سمعک ITE به دلیل نزدیک بودن میکروفون و رسیور سمعک به یکدیگر، بیشتر مستعد ایجاد فیدبک یا سوت کشیدن سمعک است.
  • از آن‌جا که سمعک ITE به مجرای گوش نزدیک است، بیشتر احتمال مواجهه سمعک با جرم گوش، سلول‌های پوستی مرده، چربی‌ها و سایر کثیفی‌ها وجود دارد. بنابراین باید در فواصل زمانی کوتاه‌تری تمیز شود و ممکن است بیشتر از سمعک پشت گوشی نیاز به تعمیر داشته باشد.
  • مهم‌ترین گزینه در تجویز سمعک ITE و به طور کلی تمام انواع سمعک‌های داخل گوشی، اندازه و شکل مجرای گوش است. این سمعک برای افرادی با مجرای گوش باریک یا کوتاه مناسب نیست.
  • سمعک ITE نسبت به سمعک‌های سفارشی کوچک‌تر ممکن است نویز باد بیشتری را جمع‌آوری کند که البته با تکنولوژی حذف نویز باد در سمعک‌های پیشرفته امروزی، این مشکل کاملا" حل شده است. برای خرید سمعک داخل گوشی اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.

سمعک ITE برای چه کسانی مناسب است؟!

سمعک ITE برای چه کسانی مناسب است؟!

این که کدام سمعک برای هر فرد مناسب است، به فاکتورهای بسیاری بستگی دارد؛ از جمله: تکنولوژی مورد نظر کاربر، آناتومی گوش فرد، نیازهای ویژه سبک زندگی خاص فرد، بودجه، اهمیت زیبایی و ظاهر برای فرد و ... . به عنوان مثال در حال حاضر و با وجود ویروس کرونا سمعک‌های سفارشی انتخاب بسیار خوبی هستند؛ زیرا با گذاشتن یا برداشتن ماسک جابه‌جا نمی‌شوند و از گوش خارج نمی‌شوند. سمعک‌های ITE معمولا" برای افرادی با کم شنوایی ملایم تا شدید توصیه می-شوند؛ این سمعک‌ها برای افراد مبتلا به کم شنوایی عمیق مناسب نیستند؛ چرا که هم قدرت پوشش این میزان افت شنوایی را ندارند و هم با افزایش بیش از حد بهره با ایجاد فیدبک موجب نارضایتی کاربر می‌شوند.

بهترین سمعک‌های ITE موجود در بازار کدامند؟!


1- سمعک Custom از کمپانی سمعک ویدکس

کمپانی ویدکس پلتفرم انحصاری خود را برای ساخت بهترین سمعک‌های ITE تغییر داده است. سمعک Custom مدل ITE عملکرد صوتی با کیفیت بالا و آپشن‌های کنترلی قابل سفارش را فراهم می‌کند.
ویژگی‌های اصلی:

  • کیپ شدن دقیق و راحت سمعک در گوش: تغییر زاویه باطری تا 90 درجه و طراحی مجدد درب باطری، سبب جایگذاری راحت سمعک در گوش می‌شود.
  • کوچک و ظریف: زمانی که بحث ظرافت مطرح می‌شود، این سمعک یکی از بهترین سمعک‌های ITE موجود در بازار است. برد فشرده و انعطاف‌پذیر سمعک و رسیور کوچک‌تر با کویل کوتاه‌تر، در اندازه کوچک‌تر این سمعک نقش دارند.
  • حذف اعوجاج: این سمعک یکی از بزرگ‌ترین محدوده‌های پویایی را در تکنولوژی سمعک‌ها دارد که به حذف اعوجاج کمک کرده و شنیدن اصوات با شدت کم‌تر را راحت‌تر می‌کند.
  • تطابق با محیط‌های مختلف: تکنولوژی طبقه‌بندی اصوات، سمعک را قادر می‌سازد که به صورت اتوماتیک با محیط‌های شنیداری مختلف تطابق یابد.

2- سمعک Muse IQ از کمپانی سمعک استارکی

سمعک استارکی

این سمعک با هدف استفاده توسط افرادی با کم شنوایی ملایم تا شدید ارائه شده است و با عمر بیشتر باطری و عملکرد پیشرفته، وضوح شنیداری بیشتری را در محیط‌های نویزی فراهم می‌کند.
ویژگی‌های اصلی:

  • طول عمر زیاد: تمام اجزای این سمعک دارای پوشش نانوی محافظ هستند که آن‌ها را ضد آب و مقاوم می‌کند.
  • قابلیت‌های پیشرفته: این سمعک در 6 سطح تکنولوژی مختلف موجود است و مجهز به ویژگی‌هایی مانند کانال‌های قابل برنامه‌ریزی و کاهش فیدبک پیشرفته است.
  • انتقال صوتی وایرلس: این سمعک می‌تواند با استفاده از Mini Mobile Surflink و سایر لوازم جانبی Surflink به صورت وابرلس صدای تلفن، تلویزیون یا موسیقی را دریافت و پخش کند.
  • تکنولوژی درمان وزوز گوش: این تکنولوژی به طور پیشرفته و با ارائه اصوات آرامبخش، وزوز را درمان می‌کند.

3- سمعک Insio NX از کمپانی سمعک سیگنیا

این سمعک مجهز به بلوتوث پیشرفته بوده و کاربران می‌توانند از میکروفون جهت‌دار، تنظیمات CROS یا BICROS و کنترل نویز پیشرفته‌ی آن در حین حرکت، بهره ببرند.
ویژگی‌های اصلی:

  • اتصال به تلویزیون: کاربر می‌تواند با استفاده از مبدل تلویزیون Streamline سمعک را به تلویزیون متصل کرده و با استفاده از برنامه مخصوص و گوشی موبایل، ولوم صدای تلویزیون را بدون این که برای بقیه تغییری کند، برای خودش کم یا زیاد کند.
  • قابلیت انتقال وایرلس صدا از دستگاه‌های مجهز به بلوتوث: با این تکنولوژی، سمعک تبدیل به یک هندزفری بی‌سیم شده و کاربر می‌تواند تماس‌های تلفنی و موسیقی را مستقیما" از طریق سمعک بشنود.
  • ریموت کنترل دقیق و کوچک: با استفاده از یک miniPocket که به اندازه کافی کوچک است تا به جاکلیدی وصل شود و به اندازه کافی قدرتمند است تا بتواند سمعک را کنترل کند، به راحتی می‌توان تنظیمات سمعک را از دور و بدون نیاز به خارج کردن از گوش تغییر داد..

4- سمعک Linx Quattro از کمپانی سمعک ریساند

این سمعک یکی از بهترین سمعک‌های ITE موجود در بازار است که محدوده پویایی بهبود یافته، پهنای بزرگتر باند فرکانسی و توانایی‌های بهتر برای ایزوله کردن و افزایش وضوح صدا را ارائه می‌کند.
ویژگی‌های اصلی:

  • سازگار با سیستم آیفون و انتقال وایرلس صدا: این سمعک با سیستم آیفون و همچنین اندروید سازگار است و قابلیت انتقال مستقیم و وایرلس صدا از اکثر دستگاه‌های مجهز به بلوتوث را دارد.
  • ظرفیت حافظه‌ی عالی: این سمعک حافظه‌ی دو برابر، سرعت پردازش 100% بیشتر و قدرت پردازش 30% بیشتر نسبت به سایر مدل‌های سمعک داخل گوشی دارد و در عین حال مصرف انرژی آن 20% کم‌تر است.
  • قابلیت‌های تکنولوژیک پیشرفته: این سمعک مجموعه‌ای از آخرین تکنولوژی‌ها شامل قابلیت‌های شنیداری پیشرفته ریساند، جهت‌داری دوگوشی و درک فضایی را فراهم می‌کند.
  • سطوح قدرتی متفاوت: این سمعک در سه سطح قدرت رسیور (Medium, High, Ultra) موجود است.

5- سمعک Virto Black از کمپانی سمعک فوناک

سمعک ITE در کلینیک سمعک اقدسیه

این سمعک اولین سمعک سفارشی ساخت فوناک است که به طور کامل به هر دستگاه مجهز به بلوتوثی متصل شده و صدا را مستقیما" از آن انتقال می‌دهد.
ویژگی‌های اصلی:

  • جایگزین هدفون و هندزفری: این سمعک می‌تواند به عنوان یک هدفون یا هندزفری وایرلس استفاده شود و کاربر می‌تواند با استفاده از سمعک خود به تماس‌های تلفنی پاسخ دهد و یا آن‌ها را ریجکت یا قطع کند.
  • قالب سفارشی: با پرینت سه بعدی پوسته سمعک، می‌توان مطمئن شد که پوسته ساخته شده، دقیقا" متناسب با گوش کاربر است و کاربر می‌تواند به راحتی در تمام طول روز از آن استفاده کند.
  • شنوایی بهینه: این سمعک به منظور فراهم کردن شنوایی بهینه و عالی، از کالیبراسیون بیومتریک برای آنالیز 1600 نقطه از گوش فرد برای جایگذاری میکروفون جهت‌دار استفاده می‌کند.
  • قابلیت‌های عملکردی پیشرفته: این سمعک 16 قابلیت عملکردی شنیداری را ارائه می‌کند و دارای چیپ میکروپردازشگری است که 5 برنامه وایرلس را به صورت همزمان ارائه می‌کند (بلوتوث کلاسیک، بلوتوث LE، تکنولوژی Airstream، سیستم راجر و انتقال صوتی دوگوشی).

سمعک پشت گوشی ite

قیمت سمعک ite

چنانچه با مشکل کم شنوایی روبرو شدید، اولین اقدام مراجعه به یک متخصص شنوایی سنجی است.بعد از اینکه معاینه شدید، درصورت نیاز سمعک مناسب برای شما تجویز می‌شود. قیمت سمعک تهران باتوجه به شاخصه‌های مختلفی سنجیده می‌شود و هر چه تکنولوژی سمعک شما بالاتر باشد، طبیعتا قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. در ادامه قیمت سمعک ite را در 4 رده معمولی، استاندارد، پیشرفته و ممتاز مشاهده می‌کنید.

سمعک ite معمولی         ☆☆ حدودا ۳ میلیون تومان

سمعک ite استاندارد ☆☆☆ حدودا ۶ الی ۷ میلیون تومان

سمعک ite پیشرفته ☆☆☆☆حدودا ۸ الی ۱۰ میلیون تومان

سمعک ite ممتار ☆☆☆☆☆ حدودا ۱۳ الی ۱۵ میلیون تومان



:: برچسب‌ها: خرید سمعک داخل گوشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

سمعک وایرلس هوشمند با گذشت زمان ارتقاء یافته است. کلمه وایرلس همان طوری که همه می دانید یعنی بی سیم. سمعک وایرلس هم به این معنی است که به طور مستقیم و بدون استفاده از هیچ رابطی بتوان سمعک را کنترل کرد یا صدای دستگاه های بلوتوث دار را از طریق سمعک شنید.
استفاده از چنین سیستم هایی در سمعک برای کاربران بسیار خوشایند و باعث استفاده رضایت بخش از سمعک می شود این موضوع را با ذکر یک مثال توضیح می دهیم. فرض کنید شما کم شنوایی دارید و از سمعک استفاده می کنید از طرفی هم کسی از سمعک زدن شما خبر ندارد و شما نیز دوست ندارید کسی از این موضوع اطلاع داشته باشد. در همین شرایط شما در یک مهمانی یا دورهمی یا حتی یک جلسه رسمی شرکت کرده اید که در آن چندین نفر حضور دارند. وقتی صحبت ها شروع می شود متوجه می شود که صداها به اندازه کافی واضح و بلند نیست و نیاز دارد صدای سمعک را زیاد کنید. بیرون رفتن از جلسه براتون مقدور نیست و از طرفی نمی خواهید دستتان را به سمعک بزنید و صدایش را زیاد کنید چرا که ممکن است کسی متوجه این قضیه شود. در این مواقع اگر شما از سمعکی استفاده کنید که سمعک وایرلس باشد به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. سمعک های وایرلس از طریق موبایل همراه با نرم افزار تنظیم صدای سمعک کنترل می شوند. بر گردیم به مثال قبلی، در آن حالت برای افزایش صدای سمعک شما نرم افزار موبایل خود را باز می کنید و از طریق آن صدای سمعک را، به سطح دلخواه می رسانید تفاوت این قضیه این است کسی متوجه نمی شود که شما از سمعک استفاده می کنید.

انواع سمعک وایرلس

سمعک ها هم وجود دارد که به صورت وایرلس نیز هستند یعنی علاوه بر اینکه نقش اول خود را یعنی تقویت کنندگی را دارند و مشکل کم شنوایی را برطرف می کنند بلکه می توانند از طریق دستگاه های دیگر و یا حتی نرم افزارهای موبایلی تنظیم و کنترل شوند. در ادامه به بررسی دو نوع سمعک وایرلس و توضیح آنها می پردازیم. برای آگاهی از سمعک بلوتوث دار, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

سمعک وایرلس با استفاده از بلوتوث

در این سمعک ها قطعه ای که مربوط به بلوتوث است در سمعک وجود دارد. سیستم بلوتوث در سمعک دقیقا شبیه دیگر وسایل بلوتوث دار مانند موبایل، آیپاد، و هر وسیله بلوتوث دار دیگر است. در این حالت انتقال صدا رخ می دهد یعنی با اتصال سمعک با وسیله بلوتوث دار دیگر، صدای آن وسیله مستقیما از طریق سمعک شنیده می شود مانند صدای موسیقی موبایل یا حتی تماس تلفنی و غیره. در این حالت سمعک وایرلس مانند یک هندفری عمل می کند. برای استفاده از این سیستم لازم است بلوتوث وسیله مدنظر روشن باشد. که البته برای بار اول و شناسایی دستگاه، سمعک با دستگاه جفت (Pair)، می شود و برای دفعات بعد نیازی به جفت شدن نیست و با روشن کردن بلوتوث این اتصال ایجاد می شود. همچنین برای کسب اظلاع از قیمت سمعک و نمایندگی برند های سمعک به بخش مقالات سایت مراجعه فرمایید.

سمعک وایرلس با استفاده از فرکانس بالا

در این سمعک ها ارتباط از طریق فرکانس بالا (High Frequency)، صورت می گیرد. بیشر برای استفاده نرم افزار موبایلی کاربرد دارد. در این سیستم انتقال صدا صورت نمی گیرد بلکه می توان از این طریق صدای سمعک را زیاد یا کم کرد. در بسیاری از شرکت های تولید کننده بزرگ دنیا این فناوری را در سمعک هایشان استفاده می کنند. نسل قدیمی تر سمعک ها این توانایی را ندارند و سمعک های جدید مجهز به این تکنولوژی هستند. این امکانات در سمعک باعث افراد به سادگی بتوانند سمعک وایربس خود را در مکان های مختلف کنترل کنند. برای مطالعه بیشتر درباره سمعک دیجیتال به دیگر مقالات سایت تهران صفیر مراجعه نمایید.

 

سمعک بلوتوثی

سمعک بلوتوث موبایل نوعی از سمعک هاست که دارای بلوتوث واقعی یعنی فرکانس پایینی است که در موبایل قرار گرفته است و باعث انتقال صدا و تصویر در موبایل می شود در سمعک نیز باعث استریمنیگ صدا یعنی انتقال از موبایل به سمعک می شود. سمعک بلوتوث موبایل در واقع به نوعی هندزفری محسوب می شود که می تواند هم به عنوان سمعک همه صداها را تقویت کند و هم از طریق بلوتوث صدا را از موبایل یا سایر مدیاهایی که بلوتوث دارند دریافت کند و مثلا صدای موسیقی یا حتی تلفن را به جای اینکه از موبایل بشنود از طریق سمعک بشنود. باید متذکر شد که سمعک بلوتوث موبایل آخرین نسخه یا هوشمندترین سمعک های است که در حال حاضر وجود دارد و در اکثر کمپانی بزرگ دنیا شامل بالاترین رده سمعک هایشان می باشند. سمعک بلوتوث موبایل بیشتر برای افراد فعالی که مشاغل درگیر با مخاطب های زیادی و یا به صورت تلفنی فعالیت زیاد دارند بسیار کمک کننده می باشد.

قیمت سمعک وایرلس

با نسل جدید سمعک های بلوتوثی روز دنیا از شنیدن لذت ببرید

سمعک هوشمند وایرلس

سمعک ها هم می توانند هوشمند باشند هم می توانند هوشمند وایرلس باشند و هم اینکه سمعک فوق هوشمند وایرلس باشند. هر چند تفاوت های اندکی بین این سمعک ها ممکن است وجود داشته باشند اما همین تفاوت ها باعث می شود که یک سمعک برای یک نفر کاربرد بیشتری داشته باشد. سمعک هوشمند وایرلس که بیشترین استفاده را بین کاربران سمعک دارد سمعک های هستند که به صورت اتوماتیک و خودکار صداهای محیط را دریافت کرده، پردازش  کرده و نهایت به گوش فرد می رساند. این سمعک ها هم می توانند به صورت داخل گوشی نامرئی هم پشت گوشی با قدرت بالا وجود داشته باشند. سمعک فراهوشمند وایرلس نیز آخرین یا جدیدترین سمعک های روز دنیا است که علاوه بر اینکه تمامی کارهای یک سمعک هوشمند وایرلس را انجام می دهد بلکه با استفاده از تکنولوژی یادگیری، بعد از اینکه مدتی در یک محیط قرار گرفت تنظیمات و تقویت متناسبی در سمعک ایجاد می کند و هنگامیکه فرد مجدد در این محیط قرار گیرد به تنظیم مناسب بر می گردد.

قیمت سمعک بلوتوث دار

از مهمترین آیتم های در خرید هر کالایی در نظر گرفته می شود قیمت آن است. قیمت سمعک بلوتوث دار نیز یکی از گزینه های مهم برای خرید چنین سمعک های خوب و رده بالایی هستند. همان طور که اشاره شد سمعک بلوتوث دار جزو بالاترین و گرانترین سمعک ها می باشند به همین دلیل اگر می خواهید قیمت سمعک بلوتوث دار را به صورت حدودی داشته باشید باید گفت که حداقل قیمت به ۵ میلیون تومان و حداکثر آن به نزدیک ۱۹ میلیون تومان برای هر دستگاه سمعک می توان در نظر گرفت. قیمت سمعک بلوتوث دار که به صورت منطقی و خوب باشد به صورت میانگین بین ۷ تا ۱۰ میلیون می توان برآورد کرد. با این وجود برای کسب دقیق و به روز قیمت سمعک بلوتوث دار در انواع مختلف و در برندهای  معتبر دنیا می توانید به کلینیک سمعک تهران صفیر مراجعه کنید.

فروش سمعک وایرلس

نعمتی که سمعک در اختیار می گذارد ارزشمند است از آن بی بهره نباشیم

قیمت سمعک وایرلس

سمعک ها بسیار متنوع اند. هر سمعکی بسته به آیتم های مختلفی که دارد ارزش گذاری می شود قیمت سمعک وایرلس نیز جزو قیمت های به نسبت بالا در نظر گرفته می شود. حداقل قیمت سمعک وایرلس از ۴ میلیون تومان شروع می شود و در بالاترین رده آن به ۱۹ میلیون نیز می رسد. تفاوت قیمتی سمعک ها نیز به تولید نهایی کیفیت صدا، استحکام و به روز بودن سمعک است. به عنوان مثال می توان مطرح کرد که در یک کمپانی مثلا زیمنس آلمان طیفی از سمعک های هوشمند وایرلس وجود دارد که حدود همین سمعک ها نیز از ۵ میلیون تا ۱۷ میلیون می رسد بنابراین قیمت سمعک وایرلس در برندهای مختلف و نیز در رده های مختلف همین کمپانی ها نیز با هم متفاوت می باشند. نکته شایان ذکر این است که در کنار قیمت سمعک، انتخاب مناسب سمعک برای کم شنوایی های مختلف نیز از آیتم های بسیار تاثیرگذار بر تجویز صحیح سمعک می باشد. انتخاب و تجویز سمعک از وظایف اصلی شنوایی شناس یا متخصص شنوایی (Audiologist)  می باشد.

سخن پایانی

نسل جدید سمعک امکانات زیادی و ازجمله وایرلس بودن را به سمعک های اضافه کرده اند. این آیتم بسیار کاربردی و سمعک را از یک وسیله غیرقابل تنظیم به یک وسیله کاملا در دسترس کاربر، تبدیل کرده است. اگر قصد خرید سمعک دارید بهتر است از سمعک وایرلس استفاده کنید و از مزایای آن بهره مند شوید.  با نسل جدید سمعک ها، لحظه ای از زندگی را از دست ندهید.

هزینه سمعک وایرلس

با نسل جدید سمعک ها، لحظه ای از زندگی را از دست ندهید.

پرسش های رایج سمعک وایرلس

همان طور که پیشتر اشاره شد انواعی از سمعک های هوشمند وایرلس و حتی سمعک فراهوشمند وایرلس داریم که بسته به مدل و سال تولید آنها قیمت های متفاوتی نیز دارند. در ادامه برخی از مهمترین پرسش های که در زمینه سمعک وایرلس وجود دارد پاسخ داده می شود. در ادامه به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد. برای آگاهی از سمعک بلوتوث دار, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

سمعک وایرلس چیست؟

سمعک های وایرلس سمعک های هستند که از طریق بلوتوث با دیگر وسایل بلوتوث دار مانند موبایل، تبلت، تلویزیون و… متصل شوند و می¬توان صدای آنها را به صورت مستقیم از سمعک شنید.

انواع سمعک وایرلس کدامند؟

سمعک های وایرلس دار ۲ نوع هستند: ۱- سمعک های که از طریق بلوتوث انتقال صدا را انجام می دهند یعنی استریمنگ صدا و ۲- سمعک های که با استفاده از نرم افزارهای موبایلی می توان آنها را کنترل کرد مانند کم و زیاد کردن صدا و یا تغییر برنامه سمعک و … .

قیمت سمعک های وایرلس دار چقدر است؟

این سمعک ها نسبت به سمعک های معمولی قیمت بالاتری دارند و از حداقل قیمت ۵ میلیون تومان شروع می شوند و در بالاترین رده سمعک های وایرلس دار به ۱۵ میلیون تومان می رسند.

لوازم جانبی سمعک های وایرلس دار کدامند؟

تنها سمعک های که بلوتوث دارند قادر به ارتباط با دیگر اکسسوری یا وسایل جانبی سمعک ها می باشند. این وسایل شامل میکروفون ها، ریموت کنترل ها، رابط مخصوص تلویزیون، رابطه مخصوص موبایل و … می باشند.

از کجا سمعک وایرلس دار مناسب تهیه کنیم؟

در کلینیک سمعک تهران صفیر با مدیریت جناب آقای دکتر ولدبیگی، بهترین سمعک های روز دنیا با تکنولوژی وایرلس قابل عرضه می باشد.

 

نویسنده: دکتر ایوب ولدبیگی

دارای مدرک دکترای تخصصی شنوایی شناسی  Doctor of philosophy Degrees( Ph.D.) Audiology از دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، مدرس و عضو کادر آموزش دانشگاه، حیطه فعالیت تجویز انواع سمعک های به روز دنیا، ارزیابی تخصصی شنوایی و درمان وزوز گوش.



:: برچسب‌ها: سمعک بلوتوث دار ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

شرایط تعمیر سمعک 

سمعک ها با وجود اندازه ی کوچکشان دارای قطعات پیچیده بسیار و محاسبات پیشرفته زیاد در لحظه هستند. به دلیل اینکه سمعکها وسایل الكترونیكی هستند، ممكن است پس از مدتی نیاز به سرویس مجدد و تعمیر داشته باشند. نحوه استفاده از سمعك و نحوه نگهداری از سمعك با طول عمر سمعك رابطه مستقیم دارد. معمولا سمعك‌هایی كه اصولی استفاده شوند و به صورت مناسب نگهداری و مراقبت شوند، نیاز به تعمیر نخواهند داشت. در كلینیك سمعك نیک آوا برای سمعك‌های دارای گارانتی خدمات پس از فروش ارائه می گردد. در طول مدت گارانتی، سمعك به طور رایگان تنظیم و تعمیر می‌شود و در طول مدت خدمات پس از فروش این اطمینان به مراجعه‌كنندگان داده می‌شود كه قطعات سمعك تعمیر شود. همچنین، کلینیک نیک‌آوا مجهز به لابراتوار تعمیرات انواع سمعک از کمپانی های مختلف می باشد.

تعمیر انواع سمعک

برای افزایش طول عمر سمعک باید به نكات زیر توجه کنید : 

سمعک خود را تمیز نگه دارید

سمعک ها به دلیل سایز کوچکشان، به راحتی توسط کمترین جرم گوش و یا گرد و غبار و آلودگی مسدود شده و از کار می افتند و یا کارایی کافی را برای گوش هایتان نخواهد داشت. بنابراین لازم است که در پایان هر روز و یا پس از هر بار استفاده، سمعک ها را با پارچه یا دستمالی مخصوص تمیز کرده و حتما داخل جعبه خودشان نگهداری کنید. هم چنین وجود جرم گوش و گرد و غبار و نفوذ آنها به سمعک می تواند موجب بازخورد صدا یا همان سوت سمعک و ایجاد حس بدی برای کاربر شود . برای آگاهی از تعمیر سمعک, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

گوش هایتان را تمیز نگه دارید

تولید واکس گوش یک فرآیند طبیعی و لازم برای حفاظت از گوش هایتان است. اما همانطور که گفته شد گاهی ممکن است دردسرساز شود . چه باید کرد ؟

  • گوش های خود را خشک کنید. بعد از حمام و یا استخر گوش هایتان را با سشوار و یا دستمال تمیز کاغذی (فقط قسمت های خارجی مجرای گوش) خشک کنید.
  • از فرو کردن گوش پاک کن و یا هر وسیله ی دیگری به داخل گوش هایتان جدا خودداری کنید .
  • اگر دستگاه شما زود به زود از کار میافتد و جرم میگیرد و یا اگر کیپی زیادی در گوش تان دارید ، به متخصص شنوایی مراجعه کنید تا گوش هایتان را از جهت تجمع جرم بررسی کرده و در صورت نیاز اقدامات لازم برای خارج سازی جرم گوش را انجام دهد .

سمعک خود را خشک کنید

قرار گرفتن طولانی مدت سمعک در رطوبت و یا قرارگیری در رطوبت زیاد می تواند باعث آسیب رسانی به سمعک تان شود .

  • هنگام دوش گرفتن ، استخر ، ورزش هایی که ممکن است موجب تعریق زیاد شود و هرگونه فعالیتی که ممکن است به ورود رطوبت به سمعک شود، سمعک ها را از گوش هایتان خارج کنید.
  • زمانی که از سمعک استفاده نمی کنید، درب باتری را باز گذاشته و ترجیحا باتری سمعک را خارج کنید.
  • هنگام استفاده از مواد بهداشتی، آرایشی و مراقبت کننده های مو و پوست مراقب سمعکتان باشید.
  • می توان برای افزایش طول عمر سمعک ها، از پک های رطوبت گیر و محافظت کننده سمعک استفاده کرد.

مشکلات رایج در سمعک‌ها و رفع آن ها

در موارد زیر مشکلاتی که به صورت معمول و رایج در سمعک ها ممکن است اتفاق بیافتد، لیست شده است:

  • باتری: مشکلات در باتری سمعک بسیار رایج است. ممکن است که فرد کم شنوا تعویض باتری را کاملا فراموش کند یا صدای اخطار اتمام باتری را نشنود. اگر سمعک کار نکند اولین اقدام تعویض باتری است.
  • لوله قالب: در سمعک های پشت گوشی، تیوب یا شلنگ قالب باید مرتبا تعویض شود. به علاوه، مسیر لوله نیز باید کاملا باز و تمیز باشد. در مواردی نیز سوراخ شدن لوله قالب منجر به نشنیدن و سوت سمعک می شود. شما می توانید با داشتن لوله قالب آن را تعویض کنید.
  • فیلتر سمعک داخل گوشی: در سمعک های داخل گوشی قسمت خروجی صدای سمعک با فیلتر یا وکس گارد محافظت میشود. گرفتن فیلتر با جرم گوش کاملا رایج است. در این موارد شما به راحتی می توانید فیلتر سمعک را تعویض کنید. 
  • تنظیم سمعک: در طول زمان، ممکن است که به صورت خودبخود سمعک از تنظیم خارج شود. میدان های مغناطیسی روی این مورد تاثیرگذار هستند. در اینگونه موارد بایستی به ادیولوژیست خود مراجعه کنید تا مجددا سمعک تنظیم شود.
  • صدای سمعک: گاهی اوقات صدای سمعک کم می شود که علت آن هیچ کدام از موارد بالا نیست. در این مورد، مشکل سمعک سخت افزاری است. با مراجعه به ادیولوژیست خود و ارسال آن به لابراتوار مشکل سمعک رفع خواهد شد. برای آگاهی از تعمیر سمعک, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

قبل از مراجعه به متخصص شنوایی برای تعمیر سمعک، موارد زیر را در سمعک چک کنید

  • بررسی کنید که باتری را به درستی در سمعک تان قرار داده اید.
  • از خالی نبودن باتری سمعک اطمینان پیدا کنید.
  • ولوم کنترل صدای سمعک را چک کنید که کم نشده باشد و یا خودبه خود کم و زیاد نمی شود.
  • اگر سمعک تان پشت گوشی است از سالم بودن لوله و شلنگ سمعک اطمینان حاصل کنید.
  • اگر احتمال وجود جرم در قالب و یا سری سمعک را دارید، با فرچه ی مخصوص سمعک آن را تمیز کنید.

چه زمانی برای تعمیر سمعک به متخصص مراجعه کنیم ؟

اگر علاوه بر تلاش های شما باز هم مشکل سمعک تان حل نشد، اگر سمعک سوت آزار دهنده دارد، اگر از کار افتاده و .... به متخصص مراجعه کنید .
گاهی به علت ضربه به سمعک و یا عوامل دیگر ممکن است برای بدنه سمعک و یا قالب مشکل فیزیکی پیش بیاید که باید برای تعمیر و اصلاح آن به ادیولوژیست مراجعه کرد .
گاهی باوجود قالب گیری و ساخت کاملا درست، به دلایل مختلفی به مرور زمان دیگر شرایط فعلی سمعک برایتان مناسب نباشد و موجب آزار شما گردد که در این شرایط حتما به ادیولوژیست خود مراجعه کرده تا مشکل را حل کند.



:: برچسب‌ها: تعمیر سمعک , تعمیر ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

ادویه تندوری چیست؟

تمام کسانی که به آشپزی علاقه دارند یا یک آشپز حرفه‌ای محسوب می‌شوند، می‌دانند دنیای ادویه‌ها به قدری بزرگ و شگفت‌انگیز است که حد ندارد. در واقع، ادویه‌ها به این علت که می‌توانند طعم و عطر غذا را کاملا تغییر دهند، بسیار محبوب هستند. یکی از این دوستان خوشمزه ما ادویه تندوری است که این مطلب را به آن اختصاص دادیم.

ادویه تندوری (Tandoori) ترکیبی از ادویه‌هایی است که مخصوص استفاده به همراه یک تندور یا تنور گلی درست می‌شود.

تندور در واقع نوعی تنور استوانه‌ای است که در کشورهایی از جمله هندوستان، افغانستان و ایران استفاده می‌شود و سوخت آن اکثرا از ذغال و چوب است.

بنابراین، با توجه به این که همه در خانه خود یک تندور ندارند، خرید ادویه تندوری یا تهیه آن در خانه راه‌حل بهتری است.

برای خرید ادویه تندوری می‌توانید به اکثر فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهر خود مراجعه کنید که بسته به شرکت تولیدکننده، طعم و اجزای تشکیل دهنده‌شان می‌تواند متفاوت باشد.

اگر این امکان را ندارید، فروشگاه‌های آنلاین معتبر و قدیمی مانند گیاهینه در بین محصولات خود این ادویه خوشمزه را نیز دارند. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه تندوری و خرید ادویه تندوری عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

اما، پیش از این که قیمت ادویه تندوری را از اطرافیان بپرسید یا به اینترنت مراجعه کنید، اجازه دهید روش تهیه آن را در خانه و خواص این ادویه را بررسی کنیم.

روش تهیه ادویه تندوری

در تهیه ادویه تندوری همانطور که اشاره کردیم باید ادویه‌های مختلفی را ترکیب کنید که این ادویه‌ها ممکن است بسته به سلیقه افراد متفاوت باشند، ولی معمولا شامل سیر، زنجبیل، پیاز، فلفل کاین (نوعی فلفل هندی تند)، ادویه گرام ماسالا و گاهی سایر ادویه‌ها و افزودنی‌ها می‌شود.

این ادویه‌ها اغلب در هاون با یکدیگر خرد و ترکیب می‌شوند. ولی از هر ادویه باید چقدر استفاده کنید؟ می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ادویه تندوری

  • ۲ قاشق سوپخوری ادویه پاپریکا
  • ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل آسیاب‌شده
  • ۱ قاشق سوپخوری زیره سبز آسیاب‌شده
  • ۱ قاشق سوپخوری تخم گشنیز آسیاب‌شده
  • ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری هل آسیاب‌شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • سه چهارم قاشق چایخوری دارچین آسیاب‌شده
  • یک دوم یا سه چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند (یا فلفل سیاه)

این ترکیب‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید و در یک ظرف که هوا وارد آن نشود، نگه دارید. این ظرف را در یک محیط خشک و خنک تا حداکثر ۶ ماه می‌توانید نگهداری کنید.

کاربرد و موارد استفاده از ادویه تندوری

افرادی که دنبال خرید ادویه تندوری هستند، از آن برای درست کردن غذاهایی مانند جوبه کباب استفاده می‌کنند.

بنابراین این ادویه در کشورمان به اسم ادویه جوجه کبابی نیز مشهور شده است. چون ریشه این ادویه در کشور هند است، از آن در پخت غذاهای تنوری استفاده می‌کنند.

یکی از غذاهای معروف مرغ تندوری است که برای تهیه آن مرغ را با ترکیبی از ادویه تندوری و ماست می‌پوشانند و سپس مرغ را در یک تنور بسیار داغ می‌پزند.

پوست مرغ به یک رنگ صورتی در می‌آید و طعم بسیار لذیذی دارد. برای پخت سایر غذاها مانند جوجه کباب، میگو، ماهی و گریل کردن گوشت نیز می‌توانید از این ادویه مقوی، معطر و خوشمزه استفاده کنید.

افرادی که چیپس خانگی درست می‌کنند، می‌توانند با اضافه کردن این ادویه به آن طعم متفاوتی به چیپس دهند.

خواص ادویه تندوری

خرید ادویه تندوری با توجه به مزایای متعددی که دارد باید اولویت هر آشپز و افرادی باشد که به غذاهای تند علاقه دارند.

این ادویه مغذی ترکیبات مفید زیر را دارد:

  • فیبر: در بین ترکیبات ادویه تندوری هل و فلفل سیاه دیده می‌شوند که هر دو سرشار از فیبر هستند. بعضی ادویه‌های دیگر مانند جوز هندی و میخک نیز مقدار فیبر بالایی دارند.
  • مواد معدنی: زنجبیل و هل جزو ترکیباتی هستند که منگنز و مس زیادی دارند. در بین اجزای ادویه‌های موجود در این ادویه هندی مواد معدنی دیگری مانند آهن، کلسیم و منیزیم نیز دیده می‌شوند.
  • ویتامین‌ها: در تهیه این ادویه از فلفل کاین (فلفل تند قرمز هندی) استفاده می‌شود که سرشار از ویتامین A است. میخک و هل نیز ویتامین C بالایی دارند. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه تندوری و خرید ادویه تندوری عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

ادویه تاندوری مزایای مختلفی برای سلامت انسان دارد که به چند مورد آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • اضافه وزن: افرادی که چاق هستند باید خرید ادویه تاندوری را به فهرست خرید ماهیانه خود اضافه کنند، چون با مصرف این ادویه زودتر احساس سیری می‌کنید و جلوی پرخوری شما گرفته می‌شود.
  • یبوست: ترکیبات ادویه تندوری همانطور که بالا گفتیم فیبر بالایی دارند، بنابراین به عبور مواد غذایی از طریق روده کمک می‌کنند و می‌توانند برای درمان یبوست مفید باشند.
  • سرطان: کپسایسین یک ماده شیمیایی داخل فلفل قرمز است که قدرت مبارزه با انواع سرطان‌ها را دارد. کپسایسین می‌تواند در سرطان‌های سینه و پروستات باعث مرگ سلولی شود.

با مطالعه مطلب بالا باید به خوبی از ارزش خرید ادویه تندوری مطلع شده باشید.



:: برچسب‌ها: ادویه تندوری , ادویه ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

قبل از شروع این مقاله باید با هم یک واژه آموزی داشته باشیم که شاید برای خیلی بدیهی باشد اما همه ما که سرآشپز حرفه ای نیستیم! این مقاله فرق دونوع اصلی افزودنی به غذا را بررسی میکند. نوع اول را چاشنی (Seasoning) معرفی میکند که هدفشان تنها تقویت طعم یا بافت غذاست و تغییر زیادی در طعم اصیل غذا ایجاد نمیکند. نوع دوم را نیز طعم دهنده (Flavorings) معرفی میکند که طعمی از خود در غذا رها میکنند و مزه غذا را به کلی تغییر میدهند. اگر همین تفاوت ها را به خاطر بسپارید درک ادامه مطلب برایتان بسیار راحت خواهد شد و در اتنها تفاوت چاشنی و طعم دهنده را به خوبی خواهید دانست.

ترجمه ای از Seasoning, Is It Same Like Flavoring? Superb Facts That You Should Know! :

معنی چاشنی

سبزیجات و ادویه هایی که در غذا استفاده میکنیم را معمولا چاشنی مینامیم. در دایرة‌المعارف آشپزی فرانسوی آمده که «چاشنی و طعم دهنده یکسان نیستند» و  چاشنی دار کردن غذا اینچنین یاد شده : «افزودن مقدار کم یا زیاد نمک به غذا». بسته به نوع غذا اضافه کردن نمک میتواند به دلیل گرفتن آب غذا یا تشدید طعم طبیعی آن و لذیذ تر شدن آن باشد. مثلا نمک دریایی (نمک دانه درشت) برای نرم کردن (به عنوان تندرایزر) و تقویت طعم گوشت مرغ، گاو یا گوسفند به کار میرود و فلفل سیاه و ریحان قسمتی از طعم خود را به غذا می دهند. طعم هایی که کامل کننده یکدیگر هستند میتوانند در یک غذا با هم استفاده شوند. ترتیب اضافه کردن سبزیجات و ادویه ها نیز در طعم نهایی غذا حائز اهمیت است. برای مثال در بعضی فرهنگ ها چاشنی گوشت را در هنگام سرو با ریخت سس روی آن اضافه میکنند. فرهنگ های مختلف از تکنیک های مختلفی برای چاشنی دار کردن غذا استفاده میکنند. چاشنی دار کردن غذا به معنای تقویت طعم طبیعی آن بدون تغییر کلی‌ست. عموما چاشنی ها را به ترتیب تا پایان آشپزی به غذا اضافه میکنند. نمک فلفل و اسید ها (مثل آب لیمو) رایج ترین انواع چاشنی اند. چاشنی ها را نباید به تنهای چشید چرا که کار آنها استخراج بیشتر طعم طبیعی غذاست. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا ادویه تندرایزر و ادویه تندرایزر عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

چرا به چاشنی نیاز داریم؟

اضافه کردن چاشنی چیزی است که یک سرآشپز را از یک آشپز ساده متمایز می کند. ریختن چاشنی و ادویه در غذا بسیار فراتر از اضافه کردن نمک و فلفل است. اینجاست که متوجه میشوید چاشنی چیست و چرا مهم است. چاشنی نامیست برای چیز های که مثل نمک سبزیجات یا دیگر ادویه هایی که برای تقویت طعم غذا به آن استفاده میشوند. وقتی از یک سرآشپز درمورد چاشنی ها پرسیدیم، اولین موضوعی که بیان کرد، حیاتی بودن وجود آن در غذا بود. چاشنی، طعم های پیچیده ای ایجاد می کند و طعم مواد مختلفی را با هم ترکیب میکند تا به یک غذای متعادل و خوش طعم برسیم. شیرین، تند، ترش یا تلخ، همگی گزینه هایی برای چاشنی دار کردن هستند. غذا بدون وجود این گزینه ها دلچسب نخواهد بود. اضافه کردن چاشنی راحتترین کار برای خوش طعم کردن وعده‌تان است.

کِی چاشنی اضافه کنیم؟

ادویه ها و چاشنی ها را میتوان از اول پخت و پز به غذا اضافه کرد تا طعم خود را تا پایان آشپزی در غذا رها کنند یا آنهارا آخر به غذا اضافه کرد تا کمی ظرافت و خوشمزگی به غذایمان اضافه کنند. اگر با گوشت یا ماهی آشپزی میکنید، تکه های آنها را قبل از دختن چاشنی دار کنید. همچنین اگر سس تهیه میکنید میتوانید آنهارا آخر اضافه کنید.

مزه دار کردن غذا با چاشنی قوانینی دارد. چاشنی ها منجر به استخراج رطوبت مواد غذایی میشوند که میتواند بسته به نوع غذایتان نکته‌ای مثبت یا منفی باشد. وقتی با گوشت سر و کار دارید، میتوانید تکه های آنرا قبل از اضافه کردن به قابلمه مزه دار کنید و یا از مدتی قبل اینکار را انجام دهید تا کمی از آب گوشت گرفته شود و بافت آن محکم تر شود.

انواع چاشنی و طعم دهنده

چاشنی های معروف شامل سبزیجات، ادویه ها، آب لیمو،‌سرکه و شکر هستند، که نمک و فلفل نیز جزئی از آن ها محسوب میشوند. نمک پرطرفدار ترین نوع آن است که با توجه به نوع غذا، برای بیرون کشیدن آب آن و یا تقویت طعم طبیعی آن و در نتیجه ایجاد طعمی قوی و ظریف‌تر،‌ هنگام آشپری استفاده میشود. برای نرم و مزه دار کردن انواع گوشت مرغ، گوسفند یا گاو،‌گاهی به آن نمک میزنند. بعضی دیگر چاشنی ها مثل فلفل سیاه یا ریحان کمی از طعم خود را در غذا رها میکنند. غذایی که به خوبی تعبیه شده باشد حتما چاشنی های مختلفی دارد.

در اینجا چند تقسیم بندی برای انواع چاشنی آورده شده است:

  • چاشنی های نمکی (شور): نمک و ادویه های نمک دار
  • چاشنی های اسیدی: سرکه (استات سدیم)، آب لیمو، آب پرتقال
  • چاشنی های تند: دانه فلفل، فلفل آسیاب یا خرد شده، پاپریکا، کاری، فلفل قرمز و ادویه های فلفل دار
  • روغن های مزه دار شده برای چاشنی به خصوص در ماکارونی و سالاد استفاده می شوند

چاشنی دار کردن روغن

اضافه کردن چاشنی همچنین با استفاده از روغن های چاشنی دار ممکن است. چاشنی دار کردن روغن به دو صورت انجام میشود: سرد یا گرم. روغن زیتون پایه خوبی برای تهیه روغن چاشنی دار شده است اما سریعتر از انواع دیگر فاسد میشود. روغن های چاشنی دار را باید در یخچال نگهداری کرد.

آیا چاشنی ها همان طعم دهنده ها هستند؟

چاشنی و طعم دهنده کردن با این واقعیت متمایز می شود که چاشنی باعث تقویت یا بیرون کشیدن طعم غذا بدون تغییر قابل توجه در کلیت آن است. درحالی که طعم دهنده ها غذا را با اضافه کردن طعمی جدید دگرگون میکنند است. اگرچه اکثر مردم این دو اصطلاح را اشتباه می گیرند، اما فرق آنها واضح است : چاشنی دار کردن غذا به معنای تقویت طعم است در حالی که استفاده از طعم دهنده باعث تغییر مزه غذا میشود. تفاوت بین چاشنی و طعم دهنده گاهی می تواند با توجه به مقدار ماده ای که استفاده می شود مشخص شود.

طعم دهنده چیست؟

طعم دهنده ها موادی هستند که طعم غذا را به طور قابل ملاحظه ای دگرگون میکنند. دو نوع معروف طعم دهنده ها ادویه ها و سبزیجات هستند. علاوه بر آنها سیر، پیاز، سس، اسیدها و بعضی مشروبات الکلی مثل شراب، براندی و کنیاک. وجود حرارت برای فعال شدن بعضی از مواد الزامی است. علاوه بر این زمانبندی اضافه کردن آنها بسیار مهم است زیرا مواد مختلف نیاز به زمان دارند تا طعم خود را در غذا آزاد کنند، همچنین اگر بعضی از مواد را برای مدت طولانی بپزیم طعم خود را از دست میدهند. همینطور بعضی از طعم دهنده ها را میتوان در آخر به غذا اضافه کرد. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا ادویه تندرایزر و ادویه تندرایزر عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

تفاوت چاشنی و طعم دهنده چیست؟

چاشنی ها موادی هستند که طعم طبیعی غذا را تقویت میکنند در حالی که طعم دهنده ها موادی هستند که طعم طبیعی غذا را تغییر میدهند. فرق کلیدی آنها دقیقا همین است. ازسوی دیگر تمایز بین این دو ممکن است به مقدار ماده ای که در یک غذا استفاده می کنیم بستگی داشته باشد. ممکن است مقدار بسیار کمی جوز به عنوان چاشنی به غذای خود اضافه کنید، اما وقتی به عنوان طعم دهنده از این ادویه اتفاده میکنید مقدار بیشتری از آن را اضافه میکنید تا طعم غذا را دگرگون کند و مزه جوز در آن قابل ملاحظه باشد. نمک معروفترین و مورد استفاده ترین نوع چاشنی است. طعم دهنده های معروف ادویه ها و سبزیجات هستند. بیشتر چاشنی ها نزدیک به پایان آشپزی به غذا اضافه میشوند اما طعم دهنده ها میتوانند در هر زمانی اضافه شوند.



:: برچسب‌ها: ادویه تندرایزر , ادویه ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

ترد کننده‌های گوشت که همچنین تحت عنوان نمکهای ترد کننده شناخته شده‌اند، قبل از پختن روی سطح بیرونی گوشت پاشیده می‌شوند. اما آیا استفاده از پودر ترد کننده‌ی گوشت خطری ندارد؟ این مقاله را بخوانید تا به جواب این سئوال و موارد بیشتری پی ببرید.

آیا می‌دانستید؟

فیبرهای قابل ارتجاع لاستیک مانندی که رشته‌های بافت ماهیچه‌ی گوشت را در کنار یکدیگر نگه می‌دارند، از یک پروتئین ساختاری پیچیده به نام کلاژن ساخته شده‌اند ـ همان پروتئینی که از آن ژلاتین مشتق می‌شود.
عضلاتی از یک حیوان که به طور مرتب مورد استفاده قرار می‌گیرند، نسبتاً سفت‌ترند. و جویدن چنین قطعات سفت گوشت مشکل می‌باشد. شیوه‌های پخت طولانی، آهسته، با حرارتی ملایم که گوشت درون مایعات پخته شود (تفت پزی (به این صورت است که اول گوشت را در روغن کمی سرخ کرده و سپس با کمی آب روی حرارت ملایم می‌پزند)، جوشاندن، آهسته پختن یا حالت تاس کبابی) به سست کردن بافت‌های پیوندی کمک کرده و گوشت را نرم و خوشمزه می‌سازد. ماهیچه‌هایی که کمتر استفاده شده باشند، تردند. بنابراین، برخی از قطعات ترد بوده در حالی که برخی دیگر سفت می‌باشند. قطعات ترد را می‌توان به شیوه‌ی حرارت خشک پخت. این شیوه‌ شامل کمی سرخ کردن، گریل یا بریان کردن، کبابی کردن، روی آتش سرخ کردن، می‌باشد.
معمولاً در غذاهای گوشتی، قطعات سفت آن به مدت 8 تا 12 ساعت در سرکه یا آبلیمو و غیره) خوابانیده می‌شود. این فرایند طولانی خواباندن گوشت (چاشنی زدن)، نه تنها آن را ترد کرده، بلکه به آن عطر و طعم نیز می‌بخشد. خواباندن گوشت به نرمتر شدن بافت آن با شکستن بافتهای پیوندی که موجب سفتی گوشت می‌شوند، کمک می‌کند. این امر موجب می‌شود گوشت آبدار و ترد گردد. گریل کردن مستقیم آن یا جوشاندن قطعات سفت گوشت، بدوند عمل ترد کردن، ممکن است عطر و طعم آن را کاهش داده و گوشت را نیز خشک نماید. اگر عجله دارید و اگر فرصت خواباندن قطعات سفت‌تر (مانند گوشت سینه، گوشت پهلو، ران، سردست، سینه‌ی گوسفند و گوشت گردن و شانه گاو) را ندارید، می‌توانید از یک پودر ترد کننده‌ی گوشت استفاده نمایید.

آیا پودر ترد کننده گوشت بی خطر است؟

ترد کننده‌های گوشت آماده‌ی موجود در بازار معمولاً خطری ندارند، اما حاوی انواع مختلفی از مواد نگهدارنده و افزودنیهای غذایی هستند. این مواد نامطلوب می‌توانند موجب ایجاد چندین عارضه‌ی جانبی شوند. علاوه بر این، برخی مواد طبیعی که به راحتی در دسترسند مانند جوش شیرین و برخی از میوه‌ها، هنگامی که بر روی گوشت مالیده شوند، می‌توانند موجب تردی آن گردند. آناناس، کیوی، گوجه فرنگی، یا آب میوه پاپایا حاوی اسید یا آنزیم‌هایی هستند که به شکسته شدن فیبر و بافتهای سفت و سخت گوشت کمک می‌کنند. بجای اتکاء و اعتماد به مواد شیمیایی، همچنین می‌توانید گوشت را با گوشت کوب چوبی یا فلزی کوبیده و له کنید و فیبرهای سفت ماهیچه را با استفاده از نیرو در هم بشکنید.

ترکیبات بکار رفته در ترد کننده‌های گوشت

آیا استفاده از پودرهای ترد کننده‌ی  گوشت خطری ندارد؟

↫ تردکننده‌های گوشت آماده‌ی موجود در بازار حاوی نمک و برخی آنزیم‌های پروتئولیتیک به نام پروتئازها هستند که به شکستن زنجیره پپتیدی بین اسیدهای آمینه موجود در پروتئین‌های پیچیده کمک می‌کنند. نمک به خودی خود ترد کننده‌ی خوبی است. آنزیم‌ها، بافتهای سخت پیوندی و فیبرهای موجود در گوشت را از هم جدا می‌کنند. ترد کنندگان گوشت آنزیمی به شکل پودر در دسترسند.
↫ اکثر مارکها حاوی آنزیمی به نام «پاپایینpapain » هستند که از پاپایا به دست می‌آید.
↫ برخی مارک‌ها حاوی «بروملین bromelain» می‌باشند که از آناناس بدست می‌آیند. و اغلب به فراورده‌های آماده گوشتی مانند کوفته افزوده می‌شوند.
↫ آنزیم «اکتینیدین actinidin » از کیوی تهیه می‌شود در حالی که «فیسینficin » از انجیر تهیه می‌گردد.
↫ این پودر همچنین حاوی مواد نگهدارنده و افزودنیهای غذایی مانند مونو سدیم گلوتامات (MSG) است

دستور العمل‌هایی جهت استفاده

↫ می‌توانید 1 قاشق چای خوری ترد کننده‌ی گوشت را برای یک پوند (حدوداً 454 گرم) گوشت استفاده نمایید. پودر را بر روی سطح بیرونی گوشت خام و تمیز بپاشید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید تندرایزر و پودر تندرایزر را از جایی مطمئن انجام دهید.
↫ چنگالی کردن گوشت (سوراخ سوراخ کردن گوشت با استفاده از چنگال) به نفوذ آنزیم به درون گوشت کمک می‌کند.
↫ نیازی نیست که گوشت را برای مدتی به کناری بگذارید. می‌توانید آن را بلافاصله طبخ نمایید.
↫ همچنین می‌توانید ترد کننده را به چاشنی اضافه کنید. فرایند خواباندن موجب ترد شدن گوشت می‌گردد. با این همه، ترد کننده‌ی آنزیمی اگر به مدت طولانی بر روی گوشت باقی مانده باشند به احتمال زیاد گوشت را نرم و خمیری می‌کنند.

جوانب مثبت و منفی

یکی از مزایای اصلی ترد کننده‌ی گوشت این است که می‌تواند نرمی مورد نظر را هنگامی که فرصت سوراخ کردن یا خواباندن گوشت را نداشته باشید به آَن ببخشد. این پودر بافت گوشت را بهتر کرده و قطعه کردن، پختن و خوردن آن را آسان می‌سازد. و زمان آماده سازی و طبخ را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. علاوه بر این، گوشت به طور یکنواخت می‌پزد.
اما دارای چندین عیب نیز می‌باشد.

↫ ترد کننده‌های آنزیمی در دمای بسیار پایین و بسیار بالا عمل نمی‌کنند. این آنزیمها تنها در دمای محدود (محدوده‌ی فعالیت آنزیم پاپارین: 140 تا 160 درجه‌ی فارنهایت یا 60 تا 71 درجه‌ی سانتیگراد ) اثر می‌کنند.
↫ طبق گفته‌ی کارشناسان، این ترد کننده‌ها (اسیدها و آنزیمها) در هر روز تنها به میزان چند میلیمتر در سطح گوشت نفوذ می‌کنند. بنابراین، گوشت پخته شده ممکن است در مرکز همچنان سفت و سخت باشد.
↫ به گفته‌ی کارشناسان تنها زمانی خوب عمل می‌کنند که به درون گوشت تزریق شوند. در بسیاری از کشتارگاه‌ها چند دقیقه پیش از ذبح، آنزیم پاپایین را به حیوانات تزریق می‌کنند. در نتیجه، این آنزیم، به گوشت در زمان حیات حیوان از طریق بافت‌های پیوندی و بوسیله خون فعال، منتقل می‌گردد. به این ترتیب، گوشت را می‌توان به شیوه‌ای یکنواخت نرم کرد. نرمی که از این روش حاصل می‌شود از شیوه‌ی بکار رفته با پاپایین آماده محسوس‌تر است. با این حال، گوشت پخته شده معمولاً نرم و وارفته شده به این دلیل که این آنزیم بیشتر بافت پیوندی را بدون تقریباً هیچ گونه استحکامی جدا می‌سازد (در هم می‌شکند).
↫ آنزیمی که بر روی گوشت عمل می‌کند، معمولاً باعث می‌شود گوشت دارای سطحی وارفته و کمی لزج شود. محصولاتی که از پیش با ترد کننده‌های آنزیمی نرم می‌شوند، ممکن است عطر و طعم بسیار بدی را به غذای آماده شده، دهند.

عوارض جانبی

↫ همانگونه که در بالا متذکر شدیم، یک ترد کننده‌ی گوشت، چنانچه بیش از حد عمل کند، می‌تواند طعم و سفتی گوشت را از بین ببرد.
↫ ترد کننده‌های گوشت ممکن است با مواد مختلف غذایی اثر متقابل ایجاد کرده و بر مزه و عطر و طعم گوشت اثر بگذارد.
↫ این آنزیم‌ها ممکن است با روغن و یا حتی با وسایل آشپزی (به خصوص فلزات) واکنش نشان دهند، و ممکن است برای سلامتی مضرر باشند.
↫ بعقیده‌ی انجمن آلرژی لاتکس آمریکا، کسانی که به لاتکس یا همان لاستیک طبیعی حساسیت دارند، ممکن است واکنش‌های آلرژیک به پاپایا یا آناناس داشته باشند. بنابراین، برخی از افراد می‌توانند به پاپایین و بروملین حساسیت داشته باشند. و این امکان وجود دارد پس از مصرف گوشتی که با این آنزیمها عمل آمده، از تورم و درد در گلو، خارش پوست، اشکال در تنفس، و غیره رنج ببرند.
↫ بیشتر ترد کننده‌های گوشت حاوی مونوسدیم گلوتامات (MSG، یک افزودنی غذایی موجب تقویت عطر و طعم) و مقادیر بالای سدیم هستند. همانطور که می‌دانید، مصرف بیش از حد سدیم می‌تواند سلامت قلب را به طور جدی تحت تأثیر قرار دهد. برخی افراد، به ویژه کسانی که آسم در آنها تشخیص داده شده، ممکن است از سردرد، تهوع، و گرگرفتگی گردن و صورت پس از مصرف منو سدیم گلوتامات رنج ببرند. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید تندرایزر و پودر تندرایزر را از جایی مطمئن انجام دهید.
↫ سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا، MSG را به عنوان یک ماده غذایی طبقه بندی کرده که «به طور کلی بی خطر بودن آن مورد تأیید قرار گرفته است». با این حال، افرادی هستند که ممکن است پس از مصرف غذاهای حاوی MSG از درد قفسه سینه، تهوع، استفراغ، ضعف، سردرد، گرگرفتگی، تعریق، ضربان قلب سریع، سوزن سوزن شدن یا احساس سوزش در صورت، گردن، و مناطق دیگر، بی حسی، فشار صورت و یا سفتی، و غیره رنج ببرند. معمولاً علائم خفیف بوده و به خودی‌ِ خود پس از مدتی از بین می‌روند.

هنگامی که از این ترد کننده‌های گوشت در حد اعتدال استفاده شود، معمولاً هیچ عوارض جانبی ایجاد نمی‌کنند. خواندن برچسب محصول کاملاً می‌تواند به جلوگیری از هر گونه مشکلی کمک کند. برچسب روی محصول اطلاعاتی در مورد میزان صحیح پودر جهت استفاده در یک پوند گوشت را فراهم می‌سازد. آنزیم پاپایین، در واقع در تهیه‌ی داروهای مختلف جهت سوء هاضمه مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، یک ترد کننده‌ی گوشتی که حاوی چنین آنزیمی است، نبایستی به هیچ گونه عوارض جانبی منجر شود. با این حال، همیشه می‌توانید محصولاتی را که حاوی مواد ناخواسته‌ای نظیر نمک، مواد نگهدارنده و MSG هستند را با دیگر محصولات طبیعی در دسترس جایگزین کنید. در صورت امکان، به جای خرید قطعات سفت‌تر گوشت، نمونه‌های ترد و نرم را خریداری نمایید.



:: برچسب‌ها: ادویه تندرایزر ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

بهترین روش های موجود برای نرم کردن گوشت

کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که از گوشت گاو یا گوشت گوسفند تهیه می شود. برای تهیه کبابی که ترد و خوشمزه و لذیذ باشد، قبل از طبخ می توان گوشت ها را به راحتی ترد نمود، فقط کافیست با چند روش نرم کردن گوشت آشنا شوید تا از این به بعد انواع گوشت ها را طوری طبخ کنید که احساس لطافت و طعم لذیذ آنها را هرگز فراموش نکنید. در این بخش از نمناک روش های نرم و ترد کردن انواع گوشت را آورده ایم.

نرم کردن گوشت

نمک نزدن به گوشت

اگر می خواهید گوشت شما ترد و نرم باشد، نمک را آخر کار و نزدیک به آماده شدن غذا اضافه کنید و در حین پخت، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه نکنید زیرا گوشت شما دیرتر خواهد پخت.

نمک نزدن به گوشت

ایجاد برش با چاقو

برای نرم کردن گوشت و پخت آسان گوشت با چاقویی تیز و با فواصل چند سانتی متری از هم برش های کم عمق و زاویه دار در سطح گوشت ایجاد کنید.

استفاده از بکینگ پودر

برای نرم و ترد نمودن گوشت، یک کاسه را از آب پر کنید، سپس مقدار کمی بکینگ پودر در آن حل کنید و گوشت را در آب فرو کنید و بگذارید گوشت به مدت 15 دقیقه تا حداکثر یک ساعت در محلول بماند. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه نرم کننده گوشت و خرید ادویه نرم کننده گوشت عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

استفاده از چکش

برای نرم کردن گوشت از چکش های مخصوص یا بیفتک کوب استفاده کنید. برش های گوشت را برای چند دقیقه از دو طرف با این چکش ها بکوبید تا بافت های پیوندی گوشت شکسته شود. برای ترد، نرم و آبدارشدن گوشت، گوشت را خرد یا چرخ کنید.

بیفتک کوب

خواباندن گوشت در ماست و پیاز

برای نرم کردن و خوش طعم کردن گوشت، انواع گوشت گوساله، مرغ، گوشت گوسفندی و… را در مخلوط ماست، پیاز و آبلیموی تازه قرار دهید و اجازه دهید، یک روز بماند. این ترکیب گوشت را ترد می کند اما برای خوشمزه کردن گوشت می توان از مقداری نمک، زعفران، فلفل و سبزیجات معطر نیز در ترکیب استفاده کنید.

افزودن چربی به گوشت

برای آبدارتر و تردتر شدن گوشت هنگام پخت از مقداری چربی گوسفندی استفاده کنید. در این روش دور تکه های گوشت مقداری چربی یا دنبه قرار دهید تا هنگام پخت ذوب شوند. چربی های ذوب شده در هنگام پخت گوشت را آبدارتر و تردتر و طعم دلپذیرتری در گوشت ایجاد می کند.

استفاده از گوشت تازه

برای اینکه پس از پخت گوشت شما ترد و آبدار گردد، از گوشت تازه استفاده نمایید. برای جلوگیری از سفت شدن گوشت تازه ، گوشت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود اما از قرار دادنش در فریزر خودداری کنید.

گوشت تازه

استفاده از آناناس و پاپایا

برای ترد و نرم کردن گوشت از میوه های آنزیم دار مانند آناناس استفاده نمایید. آناناس دارای مقادیر بالای آنزیم بروملانین است که سبب تضعیف بافت های گوشت گوساله یا گوسفند می شود. شما می توانید به جای آناناس از انجیر، پاپایا و پرتقال برای نرم کردن گوشت و همچنین طعم دار نمودن آن کمک بگیرید.

استفاده از کیوی

برای نرم کردن گوشت با چنگال چند سوراخ در گوشت ایجاد کنید، سپس کیوی را خرد کنید و تکه های کیوی را روی تمام قسمت های گوشت بمالید و اجازه دهید به مدت یک ساعت روی آن بماند تا آب کیوی سریع تر به بافت های داخلی نفوذ کند. کیوی دارای آنزیم اکتینیدین بوده و بافت های گوشت را می شکند و بافتی لطیف و نرم ایجاد می کند.

کیوی برای گوشت

استفاده از پودرهای آنزیم و پلی فسفات ها

برای نرم کردن گوشت از پودر آنزیم ها و پلی فسفات ها استفاده نمایید. پلی فسفات ها نیز در حفظ آب موجود در گوشت گوساله بسیار کاربرد دارند و پودرهای تهیه شده از آنزیم ها، سبب حل شدن پروتئین موجود در بافت می شود.

استفاده از ادویه نرم کننده گوشت

برای ترد و نرم کردن گوشت قبل از طبخ از پودر و ادویه خوراکی که در ترکیب آن آنزیم های طبیعی وجود دارد، استفاده کنید. اگر این پودر نرم کننده گوشت را روی برش های گوشت بپاشید و اجازه دهید به مدت حداقل 30 دقیقه استراحت کند، بافت های پیوندی گوشت شکسته و منعطف می شود.

یک قاشق غذاخوری این ادویه برای هر کیلوگرم گوشت کافیست. این پودر را نیم ساعت قبل از پخت به برش های نازک گوشت که با چنگال سوراخ شده است، بیافزایید تا ادویه در گوشت نفوذ کند.

ادویه نرم کننده گوشت

استفاده از سرکه و روغن زیتون

برای ترد و نرم کردن گوشت، گوشت را در مخلوط سرکه و روغن زیتون بخوابانید و اجازه دهید گوشت در این مخلوط دو ساعت بماند. مخلوط سرکه و روغن زیتون سبب نرم و لطیف شدن بافت گوشت می شود. همچنین شما برای زود پختن گوشت یک قاشق غذاخوری سرکه در آب غذا بریزید، سرکه کمک می کند تا گوشت زودتر بپزد. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه نرم کننده گوشت و خرید ادویه نرم کننده گوشت عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

استفاده از جوش شیرین

برای نرم و ترد کردن گوشت، کمی جوش شیرین را به تمام سطح گوشت بمالید و بگذارید چند ساعت بماند و سپس گوشت را قبل از پخت به خوبی شستشو دهید و کباب کنید. همچنین برای سریعتر پختن گوشت می توانید مقدار خیلی کمی جوش شیرین به آب گوشت بیفزایید. در این روش از مقدار کمی جوش شیرین استفاده نمایید.



:: برچسب‌ها: ادویه نرم کننده گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

یکی از معروف ترین غذاهایی که کل دنیا طرفدارشن سیب زمینی سرخ شده هست که تو این مطلب میخوایم روش های مکزیکی و مک دونالد رو اموزش بدیم.

سیب زمینی مک دونالد

پیش از هر چیز بزارید بهتون بگم که ما دو نوع ازین سیب زمینی French fries داریم. نسخه ایرانی و نسخه خارجی. که ما هردوتارو نوشتیم براتون.

سیب زمینی مک دونالد به سبک خارجی

این روش نسخه خانگی سیب زمینی مک دونالد هستش؛

سیب زمینی بزرگ به مقدار دلخواه
۱/۴ فنجون شربت ذرت
روغن بادوم زمینی
۴ قاشق چربی گوشت

سیب زمینی هارو بصورت خلالی در بیارید.

در یک کاسه ۳ لیوان آب به همراه کمی شکر مخلوط کنید. در مرحله بعد شربت ذرت رو بهش اضافی کنید.

سیب زمینی هارو بریزید داخل این مواد و بزارید نیم ساعت تو یخچال بمونه.

بعد نیم ساعت بیاریدش بیرون و با یه دستمال خشکشون کنید و بریزید توی روغن داغ تا ۹۰ثانیه بجوشه!! حالا بیرون بیارید. برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه سیب زمینی سرخ کرده و خرید ادویه سیب زمینی سرخ کرده عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

بزاریدش دوباره تو یخچال و اجازه بدید نیم ساعت دیگه استراحت بکنه.

این بار توی روغن تون اون چربی گوشت رو اضافی کنید و بزارید سرخ بشه.

سیب زمینی هارو تو یه ظرف بریزید و بهش نمک اضافه کنید و نوش جان کنید.

سیب زمینی مک دونالد به سبک ایرانی

سیب زمینی به مقدار دلخواه بخرید و خلالی درستش کنید.

به مدت ۵ دقیقه در مخلوط آب و یخ قرارش بدید.

سیب زمینی هارو بعد ۵ دقیقه آب کشی کنید.

تو یه ظرف آب جوش بریزید و باهاش شکر و شربت ذرت مخلوط کنید  سیب زمینس هارو به مدت ۱۰ دقیقه بزارید بمونه.

بعد با دستمال حوله ای خشک‌کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار بدید.

حالا یک بار تو روغن داغ به مدت یک دقیقه بجوشونیدش و بیارید بیرون تا سرد بشه.

بعد چند دقیقه دوباره تو همون روغن سرخش کنید.

سیب زمینی مکزیکی

ابتدا سیب زمینی هامون شست و شو میدیم بعد به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم می‌پزه.

بعد از اینکه سیب زمینی هامون پخت اونارو برش می‌زینم داخل سرخ کن(یا قابلمه با روغن زیاد) قرار میدیم.

بعد از برشته شدن داخل یه ماهیتابه میریزم و جعفری خشک و ادویه ذرت و سبزیجات رو به سیب سرخ شده اضافه میکنیم.

رو حرارت قرار میدیم و با اضافه کردن روغن زیتون ۱ دقیقه تفت میدم تا ادویه‌ها به خرد سیب زمینی هامون بره…  برای حفظ سلامتی خود و دیگران، لطفا خرید ادویه سیب زمینی سرخ کرده و خرید ادویه سیب زمینی سرخ کرده عمده را از جایی مطمئن انجام دهید.

مبتونید کنارش از سس قارچ هم استفاده کنید که بی نظیرش میکنه…



:: برچسب‌ها: ادویه سیب زمینی سرخ کرده ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

شنوایی سنجی چیست و در مرکز شنوایی سنجی آوای امید چه خدماتی به افراد ارائه می شود؟ تیم تخصصی “ شنوایی سنجی آوای امید” مفتخر است خدماتی نوین در زمینه ی بهبود سلامت شنیداری در کشور ارائه دهد.

خدمات این کلینیک برای شنوایی سنجی شامل بخش های مختلف تشخیصی، توانبخشی و درمانی سیستم شنوایی محیطی و دارای کلینیک ویژه ،جهت ارزیابی و توانبخشی سیستم شنوایی مرکزی و حافظه شنوایی می باشد که در هر کدام از این بخش ها بر اساس پروتکل های تایید شده دنیا ارزیابی ها و خدمات متنوعی ارائه می شود.

شنوایی سنجی چیست

در پاسخ به اینکه شنوایی سنجی چست “دقت بفرمایید که نوشته زیر دارای اصطلاحات غیر تخصصی است و سوالات رایج مراجعین با اصطلاحات معمول به کار رفته توسطآن ها در آن آورده شده است”:

شنوایی سنجی در اصلاح به مجموعه تست های شنوایی که برای تعیین عملکرد شنوایی و سلامت گوش فرد به کار برده می شود اطلاق می شود. گاهی در اصطلاح برای سهولت کار برخی از پزشکان و بیماران به آن” نوار گوش” می گویند.می توان گفت که شنوایی سنجی به ارزیابی عملکرد فرد از گوش خارجی تا عصب شنوایی و سیستم مرکزی شنوایی(مغز) می پردازد.

شنوایی‌سنجی یا آزمون شنوایی، یکی از ابزارهای تشخیصی است که برای ارزیابی قابلیت شنوایی فرد به کار می‌رود. در این آزمون، صداهایی با فرکانس‌ها و شدت‌های مختلف به فرد پخش می‌شود و واکنش او برای هر یک از آنها ثبت می‌شود.این آزمون تنها توسط متخصصان شنوایی،انجام می‌شود. نتایج شنوایی‌سنجی می‌تواند اطلاعات مفیدی درباره‌ی میزان شنوایی فرد، نوع و محل مشکل شنوایی و همچنین نحوه‌ی درمان آن به پزشکان بدهد.

شنوایی‌سنجی معمولاً با استفاده از یک دستگاه خاص به نام آدیومتر انجام می‌شود که صداها را با فرکانس‌های مختلف پخش می‌کند و واکنش شنوایی فرد را دریافت می‌کند.

انواع شنوایی سنجی

مجموعه تست های رایجی که در شنوایی سنجی به کار میرود شامل:

  • اتوسکوپی
  • ادیومتری
  • تمپانومتری
  • تست رفلکس اکوستیک
  • تست شیپور استاش
  • تست عملکرد حلزون(OAE)
  • تست بررسی عملکرد عصب(َABR)
  • تست های بررسی عملکرد مرکزی شنوایی

آیا برای انجام شنوایی سنجی به آمادگی خاصی نیاز است؟

پاسخ این سوال بستگی به نوع تست و سن بیمار دارد . تست های شنوایی به دو گروه سابجکتیو و آبجکتیو تقسیم می شوند در تست های سابجکتیو نیاز به همکاری و پاسخ خود فرد هست مانند تست ادیومتری  که خود بیمار باید همکاری کند و پاسخ دهد و در برخی دیگر که تست های آبجکتیو هستند نیاز به همکاری فرد نیست و حتی بهتر است فرد خواب باشد مانند تست ABR .

بنابراین اگر پزشک شما انجام شنوایی سنجی را برای شما توصیه کرده است حتما پیش از مراجعه به مراکز شنوایی سنجی با ادیولوژیست خود هماهنگ کنید. در نوزادان چون نیاز به همکاری نوزاد نیست اغلب تست ها در حالت خواب انجام می شود.

آیا انجام شنوایی سنجی با درد همراه است؟

پاسخ خیر است. هیچ یک از آزموهای شنوایی  همراه با درد نیست. در ارزیابی های شنوایی هیچ روش تهاجمی وجود ندارد بنابراین دردی وجود ندارد.

مرکز شنوایی سنجی در غرب تهران

مرکز شنوایی اوای امید بهترین و معتبرترین مرکز برای ارزیابی شنوایی است.

در ادامه برای آشنایی شما عزیزان با تست های شنوایی سنجی و خدمات این مرکز  هریک از آنها، به تفصیل بیان شده است،قابل ذکر است که به منظور سهولت بهره مندی تمامی افراد از این مطلب ، از به کار بردن اصطلاحات علمی و کلمات تخصصی تا حد امکان خودداری شده است :

انواع تست شنوایی

ادیومتری تون خالص (PTA)

با استفاده از این آزمون که نوعی تست شنوایی است  میزان  و درصد ، نوع  و شکل کم شنوای در افراد تعیین می گردد . این آزمون جزو آزمون های پایه شنوایی است که انجام آن  پیش از سایر آزمون ها ضروریست.برای انجام ادیومتری صدا در شدت ها و با زیر و بمی متفاوت ارائه می شود و فرد باید به صداهایی که شنیده است با فشار دادن دکمه و یا بلند کردن دست پاسخ دهد. این همان آزمونیست که در اتاقک مخصوص تست انجام می گیرد و معمولا وقتی به فرد گفته می شود که باید شنوایی سنجی انجام شود این تست به ذهن می آید.

بعد از انجام این آزمون منحنی ای حاصل می شود که به آن ادیوگرام گفته می شود . این سنجش شنوایی نوع کم شنوایی را نیز مشخص می کند که مثلا کم شنوایی انتقالی است یا حسی عصبی. نوع ساده این نوع تست در معاینات دوره ای مشاغل نیز هرساله انجام می شود.

ادیومتری گفتاری:

با استفاده از این نوع شنوایی سنجی کمترین شدتی  که فرد صدای گفتاری را تشخیص می دهد، تعیین می شود. میزان اختلال در درک گفتار و کلمات و توانایی  تشخیص کلمات نیز با استفاده از این آزمون مشخص می گردد. در این تست کلمات از طریق بلند گو گفته می شود و شخص آزمون شونده می بایست هر کلمه ای را که می شنود تکرار کند . در تست ادیومتری گفتاری گاهی از کلمات دو سیلابی استفاده می شود که در ان صورت به آن تست SRT گفته  می ششود و گاهی از کلمات تک سیلابی استفاده می شود که در آن صورت به تست SDS می گوییم.

انجام ادیومتری گفتاری و تعین نوع پاسخ در کلمات تک سیلابی و دو سیلابی برای تعیین نوع سمعک و موفقیت استفاده از سمعک کمک کننده و بسیار حائز اهمیت است.

تمپانومتری

این آزمون برای بررسی وضعیت گوش میانی ،پرده گوش و استخوانچه ها ی گوش میانی به کار می رود . به طور کلی می توان گفت که این آزمون برای تشخیص بیماریهایی مانند عفونت گوش میانی، پارگی پرده گوش،سلامت عملکرد استخوانچه ها و به کار می رود. در این آزمون هر نوع مشکلی که از گوش خارجی تا انتهای گوش میانی وجود داشته باشد شناسایی می شود. گاهی این تست برای فردی که بیماری گوش میانی و یا پارگی پرده تمپان را دارند به صورت دوره ای برای پیگیری روند درمان می بایست انجام شود . مثلا در بازه های ده روزه تا درمان کامل شود و اثر دارو و بهبودی تثبیت شود.

 رفلکس اکوستیک

رفلکس اکوستیک نیز نوعی شنوایی سنجی است که با استفاده از آن وضعیت عصب شنوایی (عصب هشتم مغزی) و عصب صورتی(عصب هفتم مغزی) مورد بررسی قرار می گیرد.

4 آزمون ذکر شده فوق معمولا در کنار یکدیگر انجام شوند تا اطلاعات کافی و اولیه برای  تشخیص و یا نیاز به انجام سایر آزمونها را برای ما فراهم کنند. به این مجموعه آزمون ها در کنار هم گاهی  به اشتباه نوار گوش گفته می شود . 

دقت کنید که نوار گوش مانند نوار قلب تنها یک تست ساده نیست و مجموعه ای از تست ها است که هرکدام به تنهایی با دستگاه خاصی اندازه گیری می شوند و داده های هر تست باید ابتدا جدا جدا توسط ادیولوژیست تعیین و تفسیر شود و نهایتا به صورت مجموعه نتایج کنار هم قرار گرفته و تفسیر شود تا نوع و میزان کم شنوایی فرد و منشا مشکل مشخص شود.

ادیومتری

ادیومتری

شنوایی سنجی نوزادان

شنوایی سنجی ABR نوزاد و بزرگسال (پاسخ های  شنوایی ساقه مغز):

برای شنوایی سنجی نوزادان از تست هایی استفاده می شود که کمی با بزرگسالان متفاوت است.این آزمون اطلاعاتی در مورد بخشهای انتهایی گوش داخلی، عصب شنوایی و مسیرهای شنوایی واقع در ساقه مغز از هسته های حلزونی تا مغز میانی را در اختیار قرار می دهد. با استفاده از این آزمون می توان آستانه های شنوایی (میزان شنوایی) در افرادی که نمی توان به روش معمول از آنها آستانه یابی کرد را به دست آورد مانند نوزادان و افرادی که مشکلات ذهنی و حرکتی دارند .

این آزمون همچنین برای بررسی عصب شنوایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این آزمون همچنین برای شناسایی علت وزوز گوش نیز استفاده می شود. در این آزمون با ارائه محرک صوتی به گوش می توان امواج مغزی تحریک شده با محرک صوتی (پاسخ) را با استفاده از الکترودهای متصل شده برروی جمجمه  ثبت کرد. در هنگام انجام این آزمون به پاسخ دهی بیمار نیازی نیست و ترجیحا بیمار می بایست خواب باشد. 

شنوایی سنجی OAE نوزاد و کودک :

آزمون OAE شامل ارزیابی اصواتی است که توسط حلزون در پاسخ به محرک صوتی ایجاد می شوند.  سلولهای مویی خارجی در حلزون در پاسخ به صدا  مرتعش می شوند، این ارتعاشات یک اصوات غیر قابل شنیده شدن ایجاد می کنند که به سمت گوش خارجی (کانال گوش) منتشر می شوند.

این اصوات را با استفاده از دستگاه خاصی که مجهز به یک میکروفن مینیاتوری است و در کانال گوش خارجی قرار داده می شوند میتوان ثبت کرد. این آزمون معمولا برای نوزادان استفاده می شود . همه نوزادان در بدو تولد و در فاصله های مشخصی باید برای بررسی وضعیت شنوایی تحت این ازمون قرار گیرند.

سنجی ABR

این آزمون در مواقعی که که می خواهیم از سلامت عملکرد سلولهای مویی حلزون فرد اطمینان حاصل کنیم به کار می رود و همچنین طبق پروتکل جهانی غربالگری نوزادان، پس از تولد برای تمامی نوزادان و تا سن 3 سالگی به صورت دوره ای برای کودکان دارای فاکتورهای خطر و سایر کودکان مشکوک به وجود کم شنوایی می بایست انجام شود.  برای آگاهی از ارزیابی شنوایی بزرگسالان, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

OAE PS

آیا انجام شنوایی سنجی برای همه افراد نیاز است؟

شنوایی‌سنجی به عنوان یکی از ابزارهای تشخیصی در بررسی وضعیت شنوایی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، برای همه‌ی افراد لازم نیست که شنوایی‌سنجی انجام دهند و تنها در مواردی که به هر دلیلی شک در وضعیت شنوایی شخص وجود دارد، بهتر است شنوایی‌سنجی انجام شود.

در برخی از موارد، شنوایی‌سنجی برای افرادی که در شرایط خاصی قرار دارند، مانند کودکان، افرادی که با صداهای بلند کار می‌کنند، افرادی که در صنایع نفت و گاز و یا صنایع دیگری که به صداهای بلند و خطرناکی معرض هستند، ضروری است.

به طور کلی، اگر شما احساس می‌کنید که شنوایی شما در برابر صداها کاهش یافته است، به هر دلیلی که باشد، بهتر است با متخصص شنوایی مشورت کرده و شنوایی‌سنجی را انجام دهید تا وضعیت شنوایی خود را بررسی کنید.

آیا انجام شنوایی سنجی برای سالمندان ضروری است؟

بله، شنوایی‌سنجی برای افراد مسن نیز می‌تواند ضروری باشد. در واقع، با پیشرفت سن، خطر بروز مشکلات شنوایی بیشتر می‌شود. برای مثال، افزایش سن می‌تواند باعث کاهش حساسیت اعصاب شنوایی و کاهش توانایی شنوایی در فرکانس‌های بالا شود. همچنین، برخی از بیماری‌ها و داروها نیز می‌توانند باعث کاهش شنوایی در افراد مسن شوند.

بنابراین، اگر شما پا به سن گذاشته اید و احساس می‌کنید که شنوایی شما در برابر صداها کاهش یافته است، بهتر است با متخصص شنوایی مش.رت کنید و شنوایی‌سنجی را انجام دهید تا وضعیت شنوایی خود را بررسی کنید. در صورت تشخیص هر گونه مشکل در شنوایی، پزشک شما می‌تواند راهکارهای درمانی مناسبی را به شما توصیه کند.

درمان کم شنوایی

در مرکز شنوایی سنجی آوای امید پس از انجام ارزیابی های دقیق در صورت وجود کم شنوایی ، مشکلات وزوز گوش و سرگیجه درمان های مناسب انجام می شود.

مشاوره ، تجویز و تنظیم سمعک و سایر وسایل کمک شنوایی:

پس از انجام ارزیابی های شنوایی  و شنوایی سنجی، در صورت وجود کم شنوایی وتعین میزان و نوع کم شنوایی و با در نظر گرفتن نظریه پزشک در مورد درمان ناپذیر بودن آن از طریق دارویی و یا جراحی، اقدامات توانبخشی شنیداری لازم در نظر گرفته می شود .مهمترین حوزه توانبخشی شامل تجویز  سمعک و سایر وسایل کمک شنوایی برای  است .

نکته ای که در هنگام خرید سمعک و تهیه سمعک باید به آن توجه کنید این است که مهمتر از انواع سمعک  از نظر نوع و برند (که امروزه به مدد پیشرفت تکنولوژی در بسیاری از  کلینیک های کشور تقریبا  مشابه است) ،مهارت و تسلط ادیولوژیست بر پروسه تجویز و تنظیم سمعک است .

تیم تخصصی “آوای امید” با استفاده از ادیولوژیست های مجرب با تحصیلات بالا (دکترای تخصصی) و سرپرستی دکتر زهرا شهیدی پور با سابقه تدریس درس مشاوره تجویز و و تنظیم سمعک و وسایل کمک شنوایی از سال 89 تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی تهران ، شرایط مطمئن و مناسبی را برای تجویز سمعک فراهم آورده است.

سمعک های ارائه شده در این مرکز شامل سمعک هایی با تکنولوژی زیر :

  • دیجیتال،هوشمند،فراهوشمند
  • وایرلس(بی سیم)
  • دارای مدارات تطابقی
  • دارای مدارات ویژه برای بهبود درک گفتار درمحیط شلوغ
  • دارای سیستم پیشرفته جهت حذف سوت و صداهای مزاحم در سمعک
  • چند میکروفن و چند حافظه

در مدلهای عمقی کانال(کوچکترین سمعک داخل گوشی دنیا)،داخل گوشی،پشت گوشی،جیبی می باشد.

خرید سمعک

خرید سمعک

ارزیابی کارآیی سمعک (تست با سمعک):

در مواردی  فرد پس از ماهها استفاده از سمعک هنوز به احساس رضایت از سمعک  نرسیده است و یا در بسیاری از موارد پس از ماهها  استفاده از سمعک احساس می کند که سمعک به خوبی روزهای اولیه کار نمی کند . تیم تخصصی “آوای امید” برای حل این مشکل “ارزیابی های  با سمعک “را پیشنهاد می کند.

در این ارزیابی ها ابتدا نمودار پاسخ فرد به صدا بدون استفاده از سمعک رسم می شود ، سپس آزمون در حالتی که سمعک روی گوش فرد قرار دارد و روشن است تکرار می شود ونمودار دومی رسم می شود این دو نمودار با یکدیگر و با یک نمودار” هدف”  مقایسه می شوند و به این ترتیب کارآیی واقعی سمعک برای فرد مشخص می شود.این ارزیابی ها وابسته به تجهیزات خاصی هستند که  در مرکز شنوایی” آوای امید” موجود می باشند.

تست وزوز گوش و درمان وزوز:

وزوز گوش ،به وجود صدا در گوش ها و یا در سر بدون اینکه این صدا از یک منبع خارجی تولید شده باشد،اطلاق می شود . وزوز گوش ممکن است ممتد و یا منقطع باشد و  معمولا به صورت وجود صدای زنگ در گوش احساس می شود ولی گاهی می تواند به شکل صداهای دیگر هم باشد مثل صدای خش خش، غرش،ضربان، صدای آب ،تق تق و…

مهمترین اقدام در جهت درمان وزوز تشخیص دقیق و درست عامل ایجاد کننده آن است. ارزیابی وزوز گوش نیز در مجموعه تست شنوایی قرار می گیرد .پس از شناسایی علت،در صورتیکه  قابل برطرف شدن باشد می بایست بسته به مورد، سریعا اقدام لازم به عمل آید، ولی در صورتی که وزوز بدون علت شناخته شده ای باشد  چند روش برای درمان آن وجود دارد که شامل :استفاده از سمعک،درمان به شیوه بازآموزی،واتنش درمانی،بیوفیدبک، صدا درمانی، لیزرتراپی و تی آر تی است که انتخاب هریک ارزاین روش ها نیز مستلزم بررسی کامل شرایط است .

توانبخشی  سیستم مرکزی شنوایی:

 برخی افراد با مشکلات شنوایی خاصی نظیر

  • مشکل شنیدن صدا در حضور نویز (مثلا درمحیط کار یا دانشگاه)
  • مشکل در تعقیب دستورالعمل های چند مرحله ای که به صورت گفتاری ارائه می شود
  • مشکل در آواها و درک مطلب
  • حواس پرتی و عدم تمرکز

مواجه هستند. این افراد  هنگامی  که  در محیط گفتگو قرار می گیرند دچار خستگی شنوایی می شوند. بسیاری از این افراد متوجه تفاوت شرایط شنوایی خود با دیگران می شوند و به کلینیک های شنوایی جهت بررسی مراجعه می کنند . نتایج تستهای اولیه شنوایی (ادیومتری،تمپانومتری) در اکثر این افراد طبیعی است و در بسیاری از موارد راهکار خاصی به آنها ارائه نمی شود زیرا برای تشخیص این اختلال به ارزیابی های خاصی نیاز است.

مرکز شنوایی “آوای امید” با فراهم کردن تجهیزات ویژه جهت تشخیص این اختلالات خاص و طراحی روش توانبخشی متناسب با مشکل برای هر فرد ،رضایت بسیاری از مراجعین در این موارد را فراهم آورده است.

ارزیابی و توانبخشی سرگیجه:

یکی از مشکلات شایع اختلالات تعادلی و سرگیجه است. افرادی که از اختلالات تعادلی رنج می برند می دانند که تشخیص دقیق علت سرگیجه یکی از پیچیده ترین مسائل تشخیصی است که گاهی به مراجعه به متخصص های مختلفی نیاز دارد .در مرکز شنوایی و تعادل آوای امید با استفاده از جدیدترین ابزارها ، علت سرگیجه مورد بررسی قرار می گیرد و پس از تشخیص دقیق علت سرگیجه روش های درمانی متناسب با آن توصیه می شود.

تست سرگیجه

تست سرگیجه

خدمات مربوط به ساخت قالب ضد آب و ضد صدا

قالب گوش و سمعک

قالب ضد آب گوش

در موارد پارگی پرده گوش  و یا عفونت های مکرر گوش میانی، توصیه اکید ، جلوگیری  از ورود آب به داخل گوش است، که این امر فرد را برای  استحمام و یا استخر رفتن با مشکل جدی مواجه می کند.مرکز شنوایی” آوای امید” استفاده از قالب های ضد آب ساختنی را برای حل این مشکل  پیشنهاد می دهد . این قالب ها بر اساس قالب اولیه  از گوش هر فرد در لابراتوار ساخته می شود و بیشترین مقدار جلوگیری از ورود آب به گوش را فراهم می کنند.

ضد آب

قالب های ضد صدا

در جوامع صنعتی امروز، کاهش شنوایی ناشی از صدا به عنوان یک اختلال که افراد در سنین کار و بعد از آن  را درگیر می کند مطرح است. این نوع کم شنوایی در صورت ادامه قرار گرفتن فرد در معرض صداهای بلند می تواند به یک اختلال دایمی تبدیل شده و همراه با وزوز گوش باشد.

استفاده از قالب های ضد صدا برای جلوگیری از ایجاد این مشکل، توصیه می شود. این قالب ها بر اساس قالب اولیه تهیه شده از گوش فرد در لابراتوار ساخته می شود. برای آگاهی از ارزیابی شنوایی بزرگسالان, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

باتری سمعک:

باتری های ارائه شده برای سمعک ها دارای شماره های متفاوتی هستند که به نوع سمعک مورد استفاده بستگی دارد. کیفیت باطری نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به دلیل اینکه باطری سمعک دارای ولتاژ خاصی می باشد که حفظ این ولتاژ برای عملکرد صحیح سمعک ضروریست ،اکیدا توصیه می شود که باطری سمعک از مراکز شنوایی سنجی معتبر تهیه شود لذا از خرید باطری سمعک از ساعت فرو شیها  و مراکزی غیر از مراکز شنوایی خودداری کنید.

شنوایی سنجی - باتری سمعک



:: برچسب‌ها: ارزیابی شنوایی بزرگسالان ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

قیمت سمعک نامرعی بدون باتری

سمعک نامرئی چیست؟

قیمت سمعک نامرعی بدون باتری ::سمعک ها در اشکال و اندازه های مختلف تولید می شوند. برای کسانی که سبک محتاطانه می خواهند، سمعک نامرئی ممکن است گزینه مناسبی باشد. سمعک نامرئی، نامرئی در کانال، سمعک مخفی، با نام های زیادی شناخته می شوند و در ذهن مصرف کنندگان بسیار محبوب هستند زیرا با احتیاط کامل شنوایی بهتری ارائه می دهند.

در چند سال اخیر، دستگاه های Receiver In Canal تقریباً محبوبیت خود را به دست آورده اند زیرا بسیار محتاط هستند. با این حال، هنوز افراد زیادی هستند که ایده سمعک نامرئی را دوست دارند.

بنابراین چه چیزهایی باید در مورد سمعک های نامرئی موجود بدانید تا بتوانید هنگام خرید آنها تصمیم خوبی بگیرید؟ اولا، آنها واقعاً فقط برای افت شنوایی خفیف تا متوسط مناسب هستند.

سمعک های نامرئی کوچک و با احتیاط هستند و معمولاً به جای پشت گوش، در عمق مجرای گوش قرار می گیرند. بیشتر مدل‌ها به دلیل اندازه‌شان فقط برای کسانی که کم شنوایی خفیف تا متوسط دارند مناسب هستند. در برخی موارد، مجرای گوش فرد ممکن است شکل مناسبی برای قرار دادن این وسایل نامرئی نداشته باشد.  برای آگاهی ازسمعک نامرئی, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

جدیدترین افزوده شده به دنیای سمعک نامرئی، Opn IIC جدید توسط اتیکن است. بقیه مدتی است که وجود دارند، اگرچه فوناک به روز رسانی تیتانیوم را انجام داد. دستگاه های شنوایی نامرئی زیر در حال حاضر در دسترس هستند.

Oticon Opn IIC
GN Resound LiNX-3D IIC
فوناک تیتانیوم
فوناک نانو – نامرئی در سمعک های کانال
سمعک Phonak Lyric (تنها سمعک طولانی مدت موجود)
IIC سیگنیا اینسیو
سیگنیا سیلک (فقط برای برخی افراد نامرئی است)

قیمت سمعک نامرعی بدون باتری

در سمعک نامرئی به دنبال چه چیزی باشیم؟

ممکن است شخصی بخواهد بودجه خود را قبل از خرید یک مدل سمعک نامرئی در نظر بگیرد. به طور کلی سمعک های نامرئی قیمت بیشتری نسبت به سمعک های دیگر ندارند، اما برخی از برندها ممکن است از نظر قیمت متفاوت باشند.

در مورد هزینه سمعک نامرعی بدون باتری اینجا بیشتر بدانید.

به طور کلی، سمعک‌های مخفی گران‌تر از انواع سمعک‌های مختلف از همان پلتفرم و سطح فناوری نیستند. شما برای سمعک نامرئی حق بیمه پرداخت نمی کنید. برخی استثناها وجود دارد. به عنوان مثال، Phonak Virto B Titanium (که در یک نسخه نامرئی عرضه می شود) کمی گرانتر از سمعک سنتی مشابه Virto B است، با این حال، این هزینه اضافی بیشتر به پوسته تیتانیومی مربوط می شود تا اندازه آن. قیمت سمعک نامرئی بدون باتری بسته به سطح فناوری و دیگر فاکتورها تعیین می شود.

ویژگی ها ممکن است بین مدل ها متفاوت باشد. به عنوان مثال، برخی از مدل های سمعک قابل شارژ هستند، در حالی که برخی دیگر از باتری های یکبار مصرف استفاده می کنند.

با توجه به اندازه سمعک های نامرئی، معمولا از باتری های یکبار مصرف استفاده می کنند. و به دلیل اندازه کوچک باتری، مردم اغلب نیاز به تعویض آنها دارند.

بسیاری از برندهای سمعک نیز اکنون با اپلیکیشن گوشی هوشمند سازگار هستند. این امر به ویژه در مورد سمعک های نامرئی رایج است زیرا آنها خیلی کوچک یا عمیق تر از حد گوش هستند که به شخص اجازه نمی دهد دکمه های دستگاه را فشار دهد.

برنامه‌ها معمولاً به افراد اجازه می‌دهند تنظیمات و میزان صدا را با استفاده از اتصال بلوتوث کنترل کنند.

فرد همچنین باید این واقعیت را در نظر بگیرد که تجمع جرم گوش ممکن است مشکلی در سمعک های نامرئی باشد. این دستگاه ها می توانند موم را به عمق کانال گوش فشار دهند یا باعث تجمع موم در داخل سمعک شوند. اندازه کوچک این دستگاه ها ممکن است برای افرادی که مهارت کمتری دارند نیز عوارضی را به همراه داشته باشد. برای آگاهی ازسمعک نامرئی, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

سمعک نامرعی و ملاحظات بهداشتی

تحقیقات نشان می‌دهد که سمعک، به‌ویژه در افرادی که کم شنوایی خفیف تا متوسط دارند، مفید است.
منبع مورد اعتماد سازمان غذا و دارو (FDA) می گوید که برخی از مزایای سمعک های نامرعی عبارتند از:
قادر به شنیدن تماس های تلفنی، موسیقی و تلویزیون با وضوح بیشتری هستند
راحت تر با دیگران ارتباط برقرار کنید
بهبود توانایی برقراری ارتباط در محیط های پر سر و صدا
با این حال، این سازمان می افزاید که سمعک شنوایی طبیعی را بازیابی نمی کند و نیاز به یک دوره تنظیم دارد.

قیمت سمعک نامرعی

اندازه گیری واقعی گوش

اندازه گیری واقعی گوش تنها راهی است که می توان عملکرد سمعک را در گوش بررسی کرد. به ما این امکان را می دهد که به وضوح ببینیم سمعک چه کاری انجام می دهد و در صورت نیاز تغییراتی را ایجاد کنیم. برای اطمینان از اینکه سمعک شما دقیقاً همان چیزی را که باید باشد ارائه می دهد، بهترین فرآیند عملی است.

آیا سمعک نامرئی برای همه مناسب است؟

پاسخ کوتاه این است که نه، در حال حاضر نه، در حالی که بدیهی است که کم شنوایی شما باید در نظر گرفته شود، مانع اصلی مناسب بودن معمولاً اندازه و شکل مجرای گوش شما است.

اگر مجرای گوش شما خیلی کوچک، خیلی باریک یا خیلی ناجور است، برای این دستگاه ها مناسب نخواهید بود، به همین سادگی است. حتی با وجود پیشرفت‌های فناوری، این امر احتمالاً برای سال‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

مزایا و معایب سمعک نامرئی چیست؟

دستگاه های شنوایی نامرئی از نظر ماهیت شبیه به اکثر سمعک های سفارشی هستند، اعتقاد بر این است که موقعیت آنها در دستگاه های شنوایی گوش بهینه است. این موقعیت در عمق کانال به گوش خارجی و مجرای گوش اجازه می دهد تا کار خود را انجام دهند و صدا را به طور طبیعی به سمت پرده گوش هدایت کنند.

این احتمالاً بزرگ‌ترین مزیت این نوع دستگاه‌ها است، با این حال، موقعیت‌یابی به این معنی است که همه وسایل الکترونیکی در برابر موم و رطوبت در کانال گوش باز هستند. این بدان معنی است که آنها نیاز به مراقبت و توجه زیادی از جانب کاربر دارند. آنها همچنین نیاز به خشک شدن به طور منظم دارند.

اگر آماده هستید که از این سمعک ها به خوبی مراقبت کنید و برای از دست دادن شما مناسب هستند، می گویم آنها را به کار بگیرید ، اما برای جلوگیری از خرابی وسایل الکترونیکی باید از آنها مراقبت کنید. در حالی که سمعک های نامرئی بی سیم وجود دارد، به طور کلی، اکثر سمعک های نامرئی غیر بی سیم هستند.



:: برچسب‌ها: سمعک نامرئی ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 تير 1402 | نظرات ()