نوشته شده توسط : iran samak

در سال های اخیر تقاضا برای سمعک های ضد آب به صورت قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. در گذشته کاربران سمعک بین شنیدن و فعالیت های مورد علاقه ی خود مانند شنا کردن، پیاده روی و یا کوهنوردی بایستی یکی را انتخاب می کردند. در صورتی که امروزه اینگونه نیست. برای این افراد ما سمعک های ضدآب و گرد و غبار را توصیه می کنیم.

کاربرد سمعک های ضد آب

سمعک های ضد آب با پوشش نانو  مقاوم در برابر

  1. رطوبت (در حد شنا کردن )
  2. باران 
  3. تعریق (بیش از حد نرمال )
  4. گرد و خاک 
  5. جرم گوش 

که با توسعه و عرضه سمعک های ضد آب کاربر دیگر نگران این موارد نخواهد بود.

سمعک ضد آب برای چه کسانی توصیه می شود :

  1. در کاربرانی که در ناحیه ی اطراف گوش زیاد عرق می کنند.
  2. یا در محیط های شرجی و مرطوب زندگی میکنند.
  3. و همچنین افرادی که جرم یا موم گوششان بالا است.

استفاده از سمعک های ضدآب برای جلوگیری از خرابی های مکرر سمعک توصیه می شود.

سمعک های ضدآب دارای پوشش نانو در کلیه قطعات داخل سمعک و پوسته ی خارجی سمعک می باشند و سمعک را نسبت به آب و گرد و غبار حفظ می کند و منجر به افزایش طول عمر سمعک می شود.

انواع سمعک های ضد آب

سمعک ضدآب در انواع و سایزهای مختلف

  1. سمعک پشت گوشی
  2. سمعک داخل گوشی
  3. سمعک نامرئی

مورد استفاده قرار می گیرد. در کلینیک شنوایی و سمعک نیک آوا سمعک ضد آب پشت گوشی و داخل گوشی تجویز می گردد .

تقسیم بندی سمعک های ضد آب

سمعک های ضدآب همانند تمام تجهیزات الکترونیک بر اساس :

  1. درجه حفاظت 
  2. شماره آی پی (IP code)

تقسیم بندی می شوند . شماره IP از دو عدد تشکیل شده است که رقم اول سمت چپ بین 0 تا 6 است و مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار و اجسام خارجی را نشان می دهد . رقم دوم بین 0 تا 8 است و مقاومت در برابر نفوذ آب را مشخص می کند .

برای مثال سمعکی با IP57 در برابر گرد و غبار درجه 5 و در برابر نفوذ آب درجه 7 را دارا است .

در میان کمپانی های تولید کننده ی سمعک برای مثال کمپانی زیمنس IP67 ، اتیکن IP58 و برنافن IP58 را دارا است .

قیمت سمعک ضد آب

قیمت سمعک های ضد آب با توجه به تکنولوژی ، شکل ظاهری و برند مربوطه همانند قیمت گذاری سمعک های دیگر قیمت گذاری می شود .

از حدود 500,000 تا 10,000,000 تومان یعنی تمامی بازه های قیمت گذاری سمعک

سمعک ضد آب

برترین سمعک ضد آب دنیا

در سال های اخیر تقاضا برای سمعک های ضد آب و ضد ضربه افزایش قابل توجهی داشته است . در این راستا شرکت ها و کمپانی های زیادی شروع به تولید و عرضه این مدل سمعک های داشته اند .به همین دلیل قبل از خرید سمعک باید توجه داشته باشید که سمعک های بسیار زیادی به عنوان سمعک های ضد آب معرفی می گردند اما تعداد محدودی از آنها در مقابل آب 100 مقاوم هستند .

به همین علت لابراتوار ها و آزمایشگاه های تست استاندارد قطعات پزشکی با انجام آزمایشات متعدد برای سنجش میزان مقاومت این دستگاه ها سعی در رتبه بندی و معرفی برترین سمعک های ضد آب کردند و سمعک زیمنس Aquaria  را به عنوان برترین شاهکار سمعک دنیا معرفی کردند .

این نوع سمعک در مدل های سمعک پشت گوشی استاندارد با لوله و قالب سفارشی به متقاضیان عرضه می شود و دارای باتری شماره 13 هستند و خبر خوب اینکه برای افت شنوایی ملایم متوسط و شدید قابل استفاده هستند.



:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

سمعک چیست؟

سمعک (hearing aid) یک تقویت کننده الکترونیکی می باشد که می تواند پشت گوش ویا داخل گوش بیمار قرار گرفته و با تقویت اصوات به شنوایی بیمار کمک کند و بیمار بتواند با دیگران ارتباط برقرار کرده و به فعالیت های روزانه خود بپردازد اجزای اصلی تشکیل دهنده سمعک شامل میکروفون و بلندگو و یک پردازشگر مرکزی می باشد میکروفون اصوات را دریافت کرده و به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کند و پردازشگر این سیگنال ها را بسته به نیاز بیمار برنامه ریزی و پردازش کرده و بلندگو نیز سیگنال های پردازش شده را به امواج شنیداری تبدیل کرده و در گوش بیمار پخش می نماید. افرادی که از سمعک استفاده می کنند ممکن است از هر رده سنی باشند. با انجام انواع تست های شنوایی مانند شنوایی سنجی کودکان یا بزرگسالان می توان غربالگری های لازم را انجام داد و نوع سمعک مورد نیاز را برای افراد تجویز کرد.  سمعک ها از لحاظ تکنولوژی به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

۱- سمعک های آنالوگ
۲- سمعک های دیجیتال
۳- سمعک های هوشمند

 

 

قیمت سمعک پیروزی

 

 

انواع سمعک های دیجیتال

 

 

قیمت سمعک پیروزی

 

سمعک های هوشمند پیروزی


سمعک آنالوگ

این سمعک ها دقیقا نقش یک آمپلی‌فایر را ایفا می‌کنند به این صورت که اصوات مختلف را از محیط دریافت کرده و بدون هیچ تغییر ساختاری یا تغییر در شکل صدا انرا را تقویت کرده و به گوش بیمار انتقال می‌دهند سمعک های آنالوگ در حال حاضر دیگر تولید نمی شود فقط در بعضی از کشورهای جهان سوم از این سمعکها هنوز استفاده می شود البته هستند از بیماران قدیمی که سال ها از این نوع سمعک استفاده کرده اند و به علت عادت پذیری به شکل صدای این سمعک تجویز سمعک جدید بایستی با احتیاط بیشتری در این بیماران صورت گیرد.
لازم به توضیح است که سمعکهای انالوگ معمولا در اندازه های بزرگ ساخته شده اند.

 

سمعک دیجیتال

اصلی ترین تفاوت این سمعک باسمعک آنالوگ این است که در سمعک های دیجیتال ورودی سیگنال ها به صورت دیجیتالی و پردازش نیز به صورت دیجیتال صورت می گیرد به طوری که این سمعک توسط کامپیوتر قابل برنامه ریزی و تنظیم می باشد این سمعک ها نسبت به آنالوگ قیمت بالاتری دارند و کیفیت صدای بالا تر ولی نه چندان طبیعی برای بیمار فراهم می آید هر چه تعداد کانالها و باندهای سمعک بیشتر باشد تنظیمات بهتری برای بیمار میتوان انجام داد و در کل رضایتمندی بیماراز سمعک بیشتر می شود.

 

مشاوره خرید سمعک

 

سمعک هوشمند

سمعک های هوشمند نسل جدید سمعک های دیجیتال می باشند که از همان تکنولوژی ولی به صورت اتوماتیک بهره گیری کرده است به طوری که سمعک بسته به محیطی که بیمار در آن قرار می گیرد قابلیت تطبیق داشته و پردازش سمعک نسبت به محیط شنیداری جدید تغییر می کند در سمعک های دیجیتال امکان شناسایی محیط فراهم نیست ولی در نوع هوشمند قابلیت شناسایی محیط و تطابق با محیط های شنیداری مختلف فراهم می آید.
البته نسل جدیدی از سمعک های هوشمند نیز به نام هوشمند وایرلس وجود دارد که این سمعک ها از طریق بلوتوث و کاملاً بی سیم می توانند با موبایل تلویزیون و یا تلفن اتصال برقرار کرده و فرد کیفیت بهتری از صدا را از طریق این وسایل دریافت کند در این سمعک ها ارتباط بین دو گوش نیز از طریق بلوتوث می باشد و باعث درک بهتر گفتار می شود امروزه گرانترین مدلهای سمعک مربوط به سمعک های هوشمند و یا هوشمند وایرلس می باشد در بعضی برند های سمعک نیز تکنولوژی وایرلس نوعی تکنیک برای تنظیم سمعک می باشد در کل می توان گفت تکنولوژی هوشمند یا هوشمند وایرلس بهترین و کامل ترین عملکرد سمعک و بالاترین درجه از انعطاف پذیری و جبران کم شنوایی را برای بیمار فراهم می نماید.

 

انواع سمعک

صرف نظر از انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی که در قسمت تعریف سمعک به آن اشاره شده است سمعک ها از لحاظ شکل ظاهری و جایگاه قرار گیری روی گوش بیمار به چند دسته تقسیم بندی می شوند که در این قسمت به شرح آن می پردازیم.


- سمعک پشت گوشی (BTE)

همانطور که از نام این سمعک مشخص است این سمعک پشت گوش بیمار قرار گرفته و از طریق یک تیوب نازک به قالبی که داخل مجرای گوش بیمار قرار می گیرد متصل می شود این مدل از سمعک در بین وسایل کمک شنیداری مدلی مرسوم و رایج می باشد و می توان گفت یکی از پرکاربرد ترین مدلهای سمعک در دنیا می باشد باتری مورد استفاده در سمعک های پشت گوشی بسته به نوع سمعک می تواند در اندازه های متفاوت ۱۰ ۱۳، ۳۱۲ و ۶۷۵ باشد معمولاً سمکها مجهز به دکمه تنظیم سطح بلندی یا شدت صدا می باشد که توسط بیمار قابل کم یا زیاد کردن می باشد در سمعک های قدیمی تر تنظیم صدا به شکل ولوم چرخشی می باشد ولی در سمعک های جدید تر به صورت دکمه های روی سمعک قرار گرفته است. که می توان با فشار دادن روی آن صدای سمعک را کم یا زیاد کرد سمعک های پشت گوشی افت های متفاوتی از خفیف تا شدید و حتی عمیق را پوشش می دهند که بسته به نوع سمعک دارد.

 

سمعک پشت گوشی

سمعک پشت گوشی پیروزی

 

- سمعک پشت گوشی میکرو (MICRO BTE)

شکل ظریف تر و جمع و جور تر از سمعک پشت گوشی استاندارد می باشد که اندازه خیلی کوچکی دارد و پشت لاله گوش بیمار تقریباً دیده نمی شود این مدل از سمعک معمولاً برای افت های شنوایی تا حد متوسط مناسب می باشد باتری مورد استفاده در این سمعک ها می‌تواند شماره ۱۰ یا ۳۱۲ باشد.

انواع سمعک پیروزی

 

 

انواع سمعک پیروزی پشت گوشی



- سمعک پشت گوشی قوی (SUPER POWER)

این مدل از سمعک پشت گوشی همانطور که از نام آن بر می آید قدرت بالایی دارد و برای آن دسته از بیماران که کاهش شنوایی شدید تا عمیق دارند مورد استفاده قرار می گیرد به همین علت از لحاظ اندازه بزرگتر از سایر اشکال سمعک پشت گوشی می باشند و باتری مورد استفاده در این سمعکها غالباً از نوع ۶۷۵ می باشد.

 

سمعک پشت گوشی قوی

 

 

سمعک پیروزی پشت گوشی


- سمعک پشت گوشی با قالب باز (RITE)

این مدل سمعک نیز پشت گوش بیمار قرار می گیرد و معمولاً در اندازه های کوچک ساخته می شود. بلندگوی این سمعک داخل مجرای گوش قرار می‌گیرد و صدا مستقیماً به داخل گوش بیمار انتقال می‌ یابد از این جهت می‌ تواند صدای واضح تر و بلندتری به بیمار ارائه دهد این سمعک به علت طراحی زیبا و کوچک و راحتی استفاده توسط بیمار به علت نداشتن قالب یکی از محبوب ترین مدل های سمعک پشت گوشی می باشد محدوده پوشش کم شنوایی برای این سمعک از کاهش شنوایی خفیف تا شدید می باشد و بیشتر در بیمارانی استفاده می‌ شود که کاهش شنوایی شدیدتر به ویژه در فرکانس های زیر داشته باشند باتری مورد استفاده در این سمعک غالباً شماره ۱۰ یا ۳۱۲ می باشد.

 

سمعک پشت گوشی با قالب باز

 

سمعک با قالب پشت باز در سمعک پیروزی

 

- سمعک داخل کانال نامرئی (iic)

این نوع سمعک در حال حاضر به عنوان کوچک ترین و ظریف ترین سمعک دنیا شناخته می گردد و چون در عمق کانال گوش بیمار قرار می گیرد به آن سمعک مخفی و نامرئی اطلاق می شود این نوع سمعک غالباً از برندهای معتبر دنیا تولید می شود و از نوع هوشمند می باشند این سمعک برای بیماران با کاهش شنوایی خفیف تا متوسط مناسب می باشد و در افت های شدیدتر کاربرد ندارد در واقع می‌توان گفت این سمعک برای بیمارانی که کاهش شنوایی شدید تر داشته باشند و یا از لحاظ وضعیت ظاهری و آناتومیک کانال گوش خیلی باریک داشته باشند محدودیت استفاده دارد ذکر این نکته مهم می باشد که دیده شدن یا نشدن سمعک نامرئی داخل گوش بستگی به اندازه و شکل گوش بیمار دارد و از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است اگر مجرای گوش بیمار تا حدی بزرگ باشد سمعک می تواند کاملاً در عمق کانال قرار گرفته و صددرصد مخفی باشد ولی در بعضی بیماران که مجرای باریک تر و پر انعطاف تری دارند ممکن است قاعده سمعک تا حدی پیدا باشد یکی دیگر از محدودیت های استفاده از سمعک های نامرئی برای بیمارانی است که به هر دلیل مهارت دست در آن ها ضعیف میباشد و نمی توانند به طور صحیح سمعک را در جای خود قرار دهند از محدودیت های دیگر این سمعک ها برای بیمارانی است که مجرای گوش جرم ساز دارند و سمعک نامرئی در این بیماران به علت ورود جرم به دهانه سمعک و بلندگو مرتب دچار مشکل می شود و بعد از اتمام گارانتی برای بیماران هزینه ساز می گردد باتری مورد استفاده در این سمعک شماره ۱۰ یعنی کوچکترین نوع باتری می باشد.

 

 

سمعک داخلی کانال نامرئی

 

سمعک کانال نامرئی



- سمعک کاملا داخل کانال (cic)

بعد از سمعک های نامرئی این مدل سمعک کوچکترین سمعک داخل گوشی می باشد که کاملاً داخل مجرای گوش بیمار قرار گرفته و مخفی می باشد و فقط کمی از سمعک های نامرئی بزرگتر ساخته می شود می توان گفت رایج ترین شکل سمعک های نامرئی که در حال حاضر برای بیماران ساخته می شود سمعک های cic می باشند که محدودیت‌های سمعک های iic را تا حدودی ندارند و از آن مهم تر از لحاظ قیمتی برای بیمار مقرون به صرفه تر می باشند این سمعک ها می توانند افت‌ های شنوایی از حد خفیف تا شدید را پوشش دهند و از باتری ۱۰ در آن ها استفاده می شود در این مدل از سمعک نیز اگر مجرای گوش بیمار از لحاظ شکل ظاهری مناسب باشد کاملاً به صورت مخفی ساخته می‌شود و می‌توان آن را به صورت عمقی تر در مجرا قرار داد این مدل از سمعک ها می توانند در انواع نیمه دیجیتال تا سمعک های هوشمند پیشرفته ساخته شوند و تنوع بالاتری دارند.

 

سمعک داخل کانال cic

 

سمعک داخل کانال سمعک پیروزی

- سمعک داخل کانال (ITC)

همانطور که از نام این سمعک مشخص است این مدل نیز در داخل کانال گوش قرار می گیرد ولی کمی از سمعک cic بزرگ تر ساخته می شود به طوری که مقداری از قاعده سمعک در داخل کونکا یا اصطلاحاً صدفه گوش قرار می گیرد علت بزرگتر ساخته شدن این مدل مربوط به قوی تر بودن این سمعک می باشد که برای بیمارانی که افت های شدیدتری دارند استفاده می گردد و یا بیمارانی که به علت محدودیت حرکت دست نمی توانند از سمعک های کوچکتر مثلاً نامرئی استفاده نمایند این مدل از سمعک نیز می‌تواند در انواع نیمه دیجیتال تا هوشمند ساخته شود باتری مورد استفاده در این مدل غالباً در اندازه ۳۱۲ می باشد.

 

سمعک داخل گوشی

 

سمعک داخل گوشی سمعک پیروزی

- سمعک داخل گوشی (ITE)

این مدل سمعک بزرگترین سایز سمعک داخل گوشی می باشد که تقریباً داخل صدفه گوش بیمار را پر می کند و از لحاظ شکل ظاهری تقریباً پیدا می باشد باتری مورد استفاده در این سمعک شماره ۱۳ می باشد و در انواع نیمه دیجیتال تا هوشمند قابل سفارش هستند این سمعک ها با توجه به اندازه آنها که از سایر اشکال سمعک های داخل گوشی بزرگ تر می باشند برای افت های شنوایی شدید تا عمیق مناسب می‌ باشند و همچنین برای بیمارانی که مایل هستند سمعک داخل گوشی داشته باشند و از طرفی کاهش شنوایی شدید دارند و یا مهارت دستی ضعیف یا قدرت بینایی ضعیف دارند گزینه مناسبی می باشد.

 

انواع سمعک پشت گوشی

 

سمعک داخل گوشی سمعک پیروزی



- سمعک جیبی (BW)

در سمعک های جیبی میکروفون و تقویت کننده درون محفظه ای نصب شده است که در داخل جیب یا در لباس بیمار قرار می‌ گیرد بلندگوی سمعک توسط سیمی به سمعک متصل می‌ شود و به وسیله یک قالب استاندارد داخل گوش بیمار قرار می‌ گیرد این مدل از سمعک غالباً برای افرادی که کم‌ شنوایی های عمیق دارند و از لحاظ سنی خیلی سالخورده می باشند و توانایی مدیریت سمعک خود را ندارند و سایر انواع سمعک را نمی توانند استفاده یا نگهداری نمایند گزینه مناسبی می باشد البته امروزه استفاده از این سمعک زیاد رایج نمی باشد ولی در برخی بیماران که شرایط خاصی دارند قابل تجویز می باشد باتری مورد استفاده در این سمعک غالباً از نوع باتری های قلمی باشد قیمت این مدل از سمعک نیز نسبت به انواع دیگر خیلی پایین تر می باشد.

 

 

سمعک جیبی

 

سمعک جیبی سمعک پیروزی

 

 

سمعک های شارژی

 

انواع سمعک شارژی

 

سمعک شارژی جدیدترین نوع سمعک می باشد که نیاز به تعویض باتری ندارد و مشکل تعویض باتری برای بیمار را حل کرده است چرا که بعضی سمعک ها مصرف بالای باتری دارند و نیاز به تعویض باتری در فواصل زمانی کوتاه دارند و از طرفی هزینه باطری سمعک در حال حاضر زیاد مقرون به صرفه نمی باشد.
مسئله دیگر تعویض باتری، این است که در افراد سالخورده و مسن که دچار مشکلات حرکتی یا ضعف بینایی هستند اندکی دشوار است.

 

بیشتر بخوانید: معرفی سمعک های استخوانی

 

 آیا تمام مدل های سمعک قابل شارژ می باشند؟

در پاسخ به این سوال بایستی عنوان کرد که سمعک های شارژی فقط در رده های هوشمند و فراهوشمند و وایرلس قابل عرضه می باشند و سمعک های رده پایین تر این تکنولوژی را ندارند.
از لحاظ شکل ظاهری در حال حاضر سمعک های داخل گوشی و نامرئی قابلیت شارژ ندارند و تنها سمعک های پشت گوشی مدرن یا میکرو که معمولاً بلندگو داخل کانال قرار می‌گیرد یا اصطلاحاً سمعک های ریک قابلیت شارژ دارند.

بنابراین اگر بیماری تمایل به استفاده از سمعک های داخل گوشی یا نامرئی را فقط داشته باشد از تکنولوژی شارژر نمی تواند استفاده کند.

 

 

دریافت مشاوره شنوایی سنجی 

 

انواع باتری های قابل شارژ

۱- باتری روی - نقره
۲- باتری لیتیوم- یون

 

باتری روی نقره سمعک

 

- باتری روی- نقره

در این باتری ها از تکنولوژی Z-power استفاده می‌ شود که یک پایه شارژر مخصوص دارد و یک درب باتری مخصوص که باتری در آنها قرار گرفته و سمعک روی پایه شارژ قرار می‌ گیرد.
در این نوع سمعک ها می توان هم از باتری شارژی استفاده کرد و هم از باتری های مصرفی معمول، در صورتی که دسترسی به شارژر نباشد استفاده نمود. یعنی این سمعک قابلیت استفاده از باتری های معمولی و باطری های شارژی را هر دو با هم دارد. مدت زمان کارکرد یا شارژ این باتری ها معمولاً بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت می باشد و ممکن است در طول روز که بیمار استفاده بیشتری از سمعک دارد پاسخگوی نیاز بیمار نباشد.

 

- باتری لیتیوم-یون

این نوع باطری نوع جدیدی از باتری های قابل شارژ سمعک می باشد که توسط شرکت زیمنس برای اولین بار تولید و عرضه شد. این باتری در داخل سمعک تعبیه شده و دیگر درب باتری وجود ندارد و به عبارتی نیاز به تعویض یا گذاشتن و برداشتن نیست.
دارای یک پایه شارژر می باشد که سمعک روی آن قرار گرفته و شارژ می شود.
دوام و کارکرد این نوع باتری بیش از باتری شارژی روی نقره می باشد به طوری که با هر بار شارژ شبانه سمعک بیمار می تواند ۲۴ ساعت از سمعک خود استفاده کند و از طرفی نسبت به سایر باتری ها طول عمر بیشتری نیز دارد. ولی در این نوع سمعک ها که از باتری لیتیوم یون استفاده شده در صورت خرابی باتری دیگر نمی توان از باتری های جایگزین یا معمولی استفاده کرد و بایستی باطری سمعک توسط شرکت سمعک تعویض شود.

 

بهترین برندهای سمعک های شارژی کدام هستند؟

- سمعک های شارژی زیمنس

اولین شرکتی که سمعک های شارژی را وارد بازار کرد شرکت زیمنس یا سیگنیا میباشد. جدیدترین تکنولوژی که در سمعک های شارژی زیمنس استفاده شده، تکنولوژی لیتیوم-یون هست که قبلاً در مورد آن توضیح داده شد. جدیدترین سمعک های شارژی زیمنس عبارتند از:

- pure charge&go

- motion charge&go

 

- سمعک pure charge&go

این نوع سمعک از نوع پشت گوشی ریک ظریف و در عین حال قوی و دارای تکنولوژی های ریموت کنترل، تکنولوژی ovp، قابلیت اتصال به گوشی آیفون و دارای بلوتوث میباشد.

 

سمعک  pure  charge&go

 

کافیست که سمعک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در شارژر قرار داده و ۲۴ ساعت از آن استفاده نماییم. این سمعک ها در پنج سطح عملکردی 1، 2، 3، 5، 7 از لحاظ تکنولوژی عرضه شده اند و با دارا بودن انواع بلندگو برای انواع میزان کم شنوایی از خفیف تا شدید مناسب می باشند.

 

- سمعک motion charge&go

این نوع سمعک از نوع پشت گوشی می باشد که می توان در آن از قالب های آماده و سفارشی برای بیمار استفاده کرد. بنابراین از لحاظ اندازه مقداری از سمعک های گروه قبل بزرگتر می باشد.

 

سمعک motion charge & go

 

این سمعک ها نیز از لحاظ تکنولوژی در ۵ رده 1، 2، 3، 5، 7 می باشند و قابلیت پوشش انواع کم‌ شنوایی از خفیف تا شدید را دارا هستند. این نوع سمعک نیز دارای بلوتوث می باشد و قابلیت اتصال به گوشی های آیفون را دارد.

 

سمعک styletto

این سمعک جدیدترین طرح از سمعک های پشت گوشی ریک می باشد که در عین ظرافت و طراحی خاص قابلیت پوشش انواع کم‌شنوایی را دارد. شارژر این سمعک ها دارای طرح ویژه و منحصر به فردی می باشد به طوریکه سمعک کاملاً داخل آن قرار گرفته و درب آن بسته شده و بیمار به راحتی می‌تواند آن را با خود حمل نماید.

 

سمعک styletto

 

سمعک های شارژی اوتیکن

کمپانی سمعک اوتیکن در سال ۲۰۱۶ سمعکی به نام opn را به بازار عرضه کرد که هدف از طراحی این سمعک بهبود شنوایی افراد کم شنوا در محیط های شلوغ و پرسروصدا بود.
در سال ۲۰۱۹ سری جدیدی از این سرمایه‌ ها به نام opn s به بازار عرضه شد که دارای تکنولوژی شارژری لیتیوم-یون می باشد و سمعک یک بار شارژ کامل شده و در طول روز قابل استفاده می شود. شارژ کامل سمعک بین ۳ تا ۴ ساعت طول می کشد.

 

سمعک اوتیکن

 

سمعک های شارژی برنافن

سمعکهای شارژی کمپانی برنافن سمعک زرنا (zerena) می باشد که از نوع پشت گوشی ریک است و با تکنولوژی هوشمند و وایرلس قابلیت پوشش انواع کم‌شنوایی را دارد. در سمعک برنافن از باتری‌های روی - نقره یا تکنولوژی z-power استفاده شده است که قبلاً در مورد آنها توضیح داده شد.

 

سمعک های شارژی برنافن

 

سمعک های قابل شارژ برنافن



:: برچسب‌ها: سمعک هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 800
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

oticon-4536-1387_6cde722de95df4dc74a04e528a985190.jpg

کمپانی سمعک اتیکن (oticon) دانمارک با بیش از ۱۱۰ سال سابقه (تاسیس سال ۱۹۰۴) به عنوان بزرگترین تولید کننده سمعک و وسایل کمک شنوایی در دنیا شناخته شده است. این کمپانی در حال حاضر با بیش از  ۸۰ نمایندگی در سراسر دنیا مشغول فعالیت است. مراکز تحقیقاتی کمپانی اتیکن همواره در ارائه نوآوری و تکنولوژی های به روز دنیا پیشرو بوده و همین امر باعث تولید اولین سمعک فول دیجیتال در سال ۱۹۹۱ توسط این کمپانی شده است.

تنوع سمعک در دنیا زیاد است میتوانید از سایت طنین سمعک هم استفاده لازم را بکنید.

معرفی سمعک های ۲۰۱۹ کمپانی اتیکن

سمعک های ۲۰۱۹ و به عبارتی آخرین مدل های موجود برای سمعک اتیکن دارای تکنولوژی منحصر به فرد پلتفرم Velox می باشد که ابتدا به توضیح در مورد این تکنولوژی می پردازیم.

 

سمعک اتیکن

 

پلتفرم پیشرفته  velox یک انقلاب و جهش بزرگ در عرضه محصولات سمعک و کمک شنوایی می باشد. ۱۱ هسته پردازشی این پلتفرم ,سرعت و کیفیت پردازشی بی نظیر را به آن می‌بخشد. تراشه این پلت‌فرم در ۹ لایه طراحی شده است و این قابلیت را دارد که بیش از ۵۰۰ میلیون دستور و هزار و ۲۰۰ میلیون پردازش را در ثانیه انجام دهد. در حالت استفاده از حداکثر ظرفیت پردازشی و استفاده از بیشترین قابلیت ارتباط با وسایل جانبی مصرف انرژی آن تنها ۳.۳ مmA است. در کنار تمام این موارد این پلتفرم نسبت به پردازنده نسل قبل اتیکن ۵۰ بار سریعتر عمل می‌کند.

 

ویژگی های پلتفرم Velox

۱- سیستم ارتباطی بلوتوثی: سیستم ارتباطی بلوتوثی ۲.۴ گیگاهرتز که سبب ایجاد یک ارتباط بیسیم مستقیم و بدون نیاز به وسیله حد واسط بین سمعک، تلفن همراه بیمار و دیگر وسایل مجهز به بلوتوث می گردد .تنظیم سمعک نیز به شکل کاملا بی‌سیم انجام می‌شود.

 

سمعک مدل اتیکن

 

۲- سیستم هدایتگر  open sound: این تکنولوژی با آنالیز مداوم محیط صوتی و متعادل سازی اصوات منابع مختلف سبب وضوح اصوات گفتاری و سرکوب اصوات مزاحم می گردد و نهایتاً به وسیله مقابله موثر با نویز، بیمار دسترسی کاملی را به تمامی اصوات محیط خود خواهد داشت.

 

 ویژگی های سمعک اتیکن

 

۳- تکنولوژی spatial sound lx: این تکنولوژی به معنای جهت یابی و دنبال کردن صدای گوینده که تمایل به شنیدن آن را داریم می باشد. این تکنولوژی ترکیبی از چند تکنولوژی پیشرفته است که اطلاعات فضایی بی نظیری را برای بیمار فراهم می‌کند تا به بهترین شکل به جهت یابی و شناسایی منبع سیگنال‌های صوتی بپردازد.

 

تکنولوژی سمعک اتیکن

 

۴- تکنولوژی you matic lx: این تکنولوژی میزان بهره تجویزی و عملکرد تکنولوژی‌های مختلف سمعک را بر اساس اولویت های شنیداری بیمار و درک گفتار او تطبیق می دهد. در واقع بیمار می تواند عملکرد سمعک خود را بر اساس نیازهای خود شخصی سازی کند و بیشترین میزان درک گفتار در محیط مورد نظر خود را داشته باشد.

 

سمعک دیجیتالی اتیکن

 

۵-تکنولوژی soft speech booster: این تکنولوژی باعث بهبود قابلیت درک اصوات آرام به میزان ۲۰ درصد می‌شود و اصوات آرام را برای افراد مبتلا به کم شنوایی قابل شنیدن می کند.

 

سمعک هوشمند اتیکن

 

۶- تکنولوژی speech rescue: این تکنولوژی در واقع قابل شنیدن کردن اصوات فرکانس بالا می باشد مانند صدا های "س" و"ش" که سبب افزایش درک گفتار می گردد. از دست دادن این اصوات سبب تاثیر منفی چشمگیر در درک مکالمات گفتاری می گردد .در این تکنولوژی با پدیده انتقال فرکانسی و انتقال آنها از مناطق مرده حلزون به فرکانس پایین تر باعث درک بهتر گفتار می شویم.

 

سمعک اتیکن پیروزی

 

7- تکنولوژی wind noise management: در این تکنولوژی با استفاده از یک روش سریع و دقیق تا بیش از ۳۰ دسیبل شدت نویز باد کاهش می‌یابد. بنابراین نویز باد به صورت موثر سرکوب می گردد و بیمار قادر است به راحتی به مکالمات روزمره بپردازد.

 

انواع سمعک اتیکن

 

۸- تکنولوژی feedback shield: این سیستم به وسیله دو میکروفون, فیدبک یا سوت سمعک را به سرعت و به شکل موثری از بین می‌برد. فیدبک صدایی آزار دهنده برای بیمار می باشد ولی در این تکنولوژی به خوبی مدیریت می شود و باعث بهبود کیفیت و درک گفتار خواهد شد.

 

تکنولوژی feedback sheild

 

۹- تکنولوژی tinnitus support: این تکنولوژی به منظور تسکین وزوز گوش در بیماران می باشد که در تمامی سمعک های نسل جدید اتیکن وجود دارد. در این تکنولوژی با استفاده از اصوات عریض باند و یا اصوات طبیعی مثل صدای دریا می توان وزوز گوش بیمار را آرام کرد و در واقع این تکنولوژی یک روش درمانی برای بیمار محسوب می‌شود. با استفاده از این تکنولوژی بیماران قادر خواهند بود تا سطح شدت اصوات تسکین دهنده را از طریق دکمه های کنترلر سمعک تنظیم کنند.

 

معرفی سمعک های جدید اتیکن با تکنولوژی Velox

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود سمعک های نسل جدید اتیکن در سه رده قابل ارائه می باشند:

 

سمعک اتیکن با تکنولوژی velox

 

۱- سمعک های پایه (Essential)

- سمعک Ria2

- سمعک Siya 2

۲- سمعک های پیشرفته (Advanced)

- سمعکSiya1

- سمعک opn3

۳- سمعک های عالی و فوق پیشرفته (Premium)

- سمعکopn 1

- سمعک opn 2

 

سمعک  Siya:

این خانواده از سمعک اتیکن که نسل جدید می‌ باشند در مدل‌های مختلف از نامرئی تا سمعک پشت گوشی در انواع استاندارد و رسیور داخل کانال قابل سفارش می باشند.

 

سمعک های فوق پیشرفته اتیکن

 

سمعک siya آمپلی فایر قدرتمندی دارد که صدا را ۵۰ برابر سریعتر پردازش می کند بنابراین باعث وضوح بالای صدای گفتاری می شود. تمامی مشخصاتی که در تکنولوژی velox توضیح داده شد در این مدل سمعک وجود دارد.

این خانواده در دو ردهsiya 1  و  siya 2 قابل ارائه می باشند.

 

سمعک siya

 

در این خانواده از سمعک ها، مدل پشت گوشی رایت یا رسیور داخل کانال را می‌توان از طریق شارژر های مخصوص شارژ کرد و با تعویض در باتری به یک سمعک قابل شارژ تبدیل نمود و بیمار می تواند سمعک هایش را شبانه شارژ نماید و در طول روز از آن استفاده کند. همچنین در صورت نیاز می تواند از باتری‌های یکبار مصرف هم استفاده نماید.

 

ویژگی سمعک siya

 

سمعک بلوتوثی اتیکن

 

از دیگر ویژگی های این گروه می توان به اختصار به موارد زیر اشاره کرد:

- سیستم ارتباطی بلوتوثی ۲.۴ گیگا هرتز

- دارای ۴۸ کانال فرکانسی

- وضوح بسیار بالای صدا

- پهنای باند فرکانسی تا ۸ کیلو هرتز

- سیستم کاهنده نویز پیشرفته

- تراکم و تقویت دقیق صدا

- تمرکز سریع و واکنشی سمعک

- قابلیت شارژ باتری در مدل پشت گوشی از نوع رسیور داخل کانال

- مقاومت در برابر آب و گرد و غبار با استفاده از پوشش نانو

- قابلیت استفاده از کنترل از راه دور

- قابلیت استفاده از لوازم جانبی مثل تلویزیون به صورت کاملا بی سیم

 

سیستم ارتباطی بلوتوثی ۲.۴ گیگا هرتز در سمعکهای siya و opn:

تکنولوژی بلوتوثی ۲.۴ گیگاهرتز با انرژی پایین است که سمعک های خانواده siya و opn به آن مجهز هستند و توسط این تکنولوژی می توان سمعک  را به وسایل جانبی متصل نمود.

 

Tv Adapter

بیماران را قادر میسازد تا اصوات تلویزیون را با کیفیت استریو و به صورت مستقیم از سمعک دریافت کنند.

 

Connect  clip

بیماران با استفاده از این وسیله می‌تواند سمعک هایشان را تبدیل به یک هدفون بی سیم با کیفیت کرده و سیگنال‌های صوتی را از منابع متعدد دریافت کنند. همچنین این وسیله نقش ریموت کنترل را نیز برای آنها دارد.

 

Remote control

تنظیم ساده ولوم سمعک  ،تغییر برنامه ها و مدیریت منابع صوتی متصل به سمعک از جمله کارهایی است که می‌توانید با این وسیله انجام دهید.

 

Computer

بیماران می توانند با تبدیل سمعک خود به یک هدست بی سیم به سادگی با دیگر شبکه های اجتماعی چت کنند. برای استفاده از این قابلیت می توانند connect clip را با استفاده از بلوتوث به کامپیوتر خود متصل کنند.

 

Landline phone

به کمک محصولات جانبی اتیکن، بیماران حتی می‌توانند به تماس های تلفن ثابت نیز به صورت بی‌سیم پاسخ دهند. برای این کار می توانند phone adapter  را به تلفن ثابت وصل کرده و به کمک connect clip سیگنال‌های آن را از طریق سمعک دریافت کنند.

 

محصولات جانبی سمعک اتیکن

 

لوازم جانبی اتیکن

 

 

لوازم جانبی سمعک

 

سمعک opn:

 این خانواده از سمعک اتیکن نیز دارای تکنولوژی velox می باشند که قبلاً نیز به آن اشاره شده است. این گروه شامل تمامی مدلهای سمعک از سمعک های پشت گوشی استاندارد، سمعک های پشت گوشی با رسیور داخل کانال و سمعک های داخل گوشی و نامرئی می باشند.

 

سمعک اتیکن مدل opn

 

خانواده سمعک های opn در سه رده قابل ارائه هستند:

1 -opn1

2 -opn2

3 -opn3

 

خانواده سمعک opn

 

سمعک های پشت گوشی خانواده opn در چهار گروه وجود دارند:

1- سمعک opn  pp: سمعک پشت گوشی استاندارد با قالب می باشد که در عین کوچک بودن قدرت بالایی دارد و برای کم شنوایی های شدید تجویز می‌شود. این سمعک مجهز به تلگرام و نشانگر LED نیز می باشد. 

2- سمعک opn minirite: این نوع سمعک پشت گوشی با رسیور داخل کانال هست که ظاهری کوچک داشته و باتری ۳۱۲ در آن استفاده می شود.

3- سمعک opn minirite -R: این نوع سمعک پشت گوشی با رسیور داخل کانال می باشد و تفاوت آن با گروه قبل  قابلیت شارژ آن می باشد که می توان آن را با استفاده از باتری های قابل شارژ لیتیوم شارژ نمود.

 

4- سمعک opn minirite - T: این سمعک نیز از نوع پشت گوشی رسیور داخل کانال می باشد که مجهز به تله کویل و دکمه فشاری تغییر برنامه هست.

 

سمعک opn minirite

 

از دیگر ویژگی‌های فنی سمعک های opn می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- پهنای باند فرکانسی ۱۰ کیلو هرتز در گروه opn 1

- دارای ۶۴ کانال پردازش سیگنال

- دارای تکنولوژی کاهش نویز آنی

- تکنولوژی مدیریت نویز باد

- قابلیت اتصال به تمامی وسایل جانبی با تکنولوژی بلوتوثی ۲.۴ گیگا هرتز

- دارای مدار کنترل وزوز گوش بیمار

- تراکم و تقویت دقیق صدا

- دارای تمامی مشخصات تکنولوژی velox

 

معرفی محصولات اتیکن دارای تکنولوژی Brain hearing:

این تکنولوژی بر اساس بالاترین سطح تکنولوژی سمعک های وایرلس طراحی شده است و پلتفرم Inium sense در آنها به کار رفته است. قدرت پردازشی این سمعکها تا ۳۰ درصد افزایش یافته است. از دیگر ویژگی‌های این تکنولوژی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- درک بهتر گفتار آهسته در محیط های ساکت

- درک بهتر گفتار در محیط های شلوغ

- افزایش قابلیت تمرکز و توجه در محیط های مختلف

- ارائه صدای با کیفیت طبیعی بدون سوت یا فیدبک

- مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت و گرد و غبار

- ارتباط بی سیم با تلویزیون، تلفن و سایر وسایل که دارای بلوتوث میباشند.

 

سمعک های دارای تکنولوژی پلتفرم Inium sense:  

۱-سمعک Ria 2 pro

۲-سمعک Nera 2 pro

۳-سمعک Alta 2 pro

ویژگی منحصر به فرد این سمعک ها ظرافت و زیبایی و اندازه کوچک آنهاست و این ویژگی در کنار تکنولوژی و کیفیت صدای بی نظیر و همچنین قابلیت سازگاری با طیف وسیعی از وسایل جانبی این محصول را تبدیل به بهترین گزینه  برای ارائه به افراد کم شنوا ساخته است که زیبایی و کیفیت سمعک برای آنها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

 

سمعک Ria 2:

این سمعک به کمک تکنولوژی پیشرفته خود در محیط های سخت شنیداری به بهترین شکل ممکن نیازهای بیمار را برآورده می کند و عملکرد خود را بر اساس اولویت های شنیداری بیمار تطبیق می دهد.

سمعک ria2

 

این گروه از سمعک ها، اشکال متنوع از سمعک های پشت گوشی استاندارد و سمعک پشت گوشی رسیور داخل کانال بسیار کوچک و ظریف و سمعک های داخل گوشی و نامرئی دارا می باشند.

 

اشکال متنوع سمعک

 

سمعک Alta 2:

- دارای تکنولوژی Brain hearing

- بهبود ۳۰ درصدی در کیفیت درک گفتا ر

- قدرت تفکیک بالای اصوات

- افزایش قابلیت توجه و تمرکز در محیط های مختلف

- درک بهتر گفتار در محیط های شلوغ

- دارای اشکال متنوع سمعک از پشت گوشی تا نامرئی

 

سمعک Alta

 

 

 

سمعک اتیکن مدا volta

 

سمعک  Nera 2:

- دارای تکنولوژی Brain hearing

- درک بهتر گفتار در محیط های مختلف

- افزایش قابلیت توجه و تمرکز در محیط های مختلف

- ارائه صدای با کیفیت بالا بدون فیدبک یا سوت

- دارای انواع مدلهای پشت گوشی و نامرئی

 

سمعک nera 2

 

سمعک های اوتیکن سوپرپاور و تخصصی کودکان:

بر اساس استاندارد شنوایی و سمعک در زمینه تجویز سمعک کودکان سمعک مناسب برای کودکان باید به گونه‌ای باشد که طیف وسیعی از سیگنال های گفتاری و دیگر سیگنال‌های صوتی به طور مداوم برای کودک قابل شنیدن گردد و در عین حال صدای خروجی سمعک راحت و ایمن باشد.

بر اساس این استاندارد سمعک مناسب برای کودکان می بایست از حداقل قابلیت های زیر برخوردار باشد:

- برای سازگاری با وسایل جانبی و پردازش دو گوشی به سیستم ارتباطی مجهز باشد.

- برای سازگاری با سیستم تلفن به تله کویل مجهز باشد.

- برای درب باتری مجهز به قفل باشد.

- دکمه های کنترلر روی سمعک قابلیت غیرفعال شدن داشته باشد.

- در برابر آب و گرد و غبار مقاوم باشد.

- به تکنولوژی تراکم دامنه مجهز باشد و از تعداد کانالهای قابل قبول برخوردار باشد.

- به سیستم مقابله با نویز مجهز باشد.

- به سیستم کاهنده نویز تطبیقی مجهز باشد تا در شرایط سخت شنیداری باعث بهبود نسبت سیگنال به نویز شود.

- از پهنای باند فرکانسی وسیعی برخوردار باشد.

- برای غلبه بر مناطق مرده حلزون مجهز به تکنولوژی انتقال فرکانسی باشد.

 

سمعک Sensei:

می توان گفت اولین سمعک تخصصی طراحی شده ویژه نوزادان و کودکان می باشد. سمعکهای خانواده sensei به صورت تخصصی برای خردسالان طراحی شده و برای این  طیف از افراد کم شنوا چندین ویژگی و تکنولوژی پیشرفته و منحصر به فرد را دارا است.

 

سمعک کودک sensei

 

سمعک های این خانواده در دو گروه می باشند:

۱-سمعک sensei

۲-سمعک sensei  sp

 

 

سمعک اتیکن ویژه کودکان

 

از دیگر ویژگی‌های این خانواده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای تکنولوژی منحصر به فرد velox

- سیستم مقابله با فیدبک

- دارای نشانگر LED

- مناسب برای کم شنوایی های شدید و عمیق

 

سمعک Dynamo:

این سمعک یک محصول ظریف، زیبا و در عین حال قدرتمند می باشد که با هدف به حداکثر رساندن قدرت درک گفتار طراحی شده است. این سمعک بر اساس پلتفرم Inium sense و تکنولوژی brain hearing ساخته شده است.

 

سمعک dynamo

 

از دیگر ویژگی های سمعک های داینامو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- مجهز به سیستم مقابله با فیدبک

- مناسب برای کم شنوایی های شدید و عمیق

- دارای تکنولوژی انتقال فرکانسی

- دارای سیستم تراکمی تطبیقی

- سازگار با مجموعه متنوع از وسایل جانبی

 

سمعک داینامو

 

از دیگر مدلهای سمعک اتیکن که هم اکنون در بازار وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

سمعک Get:

سمعک Get یک سمعک دیجیتال می باشد که تکنولوژی مورد استفاده در آن تکنولوژی Rise است. از ویژگی‌های این سمعک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای ۴ کانال پردازشی سیگنال

- دارای میکروفون دایرکشنال

- دارای مدل های مختلف پشت گوشی و داخل گوشی

- دارای مدارات کاهنده نویز

- دارای مدارات کنترل فیدبک

- دارای ۴ برنامه شنیداری

- دارای تله کویل

 

سمعک get

 

سمعک Ino:

سمعک Ino یک سمعک کاملاً دیجیتال و هوشمند می باشد که  در گروه سمعک های تکنولوژی rise2صدا قرار می‌گیرد.

 

سمعک ino

 

از دیگر ویژگی های سمعک های این خانواده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای ۸ کانال پردازش سیگنال

- پهنای باند فرکانسی ۸ کیلو هرتز

- دارای تکنولوژی رسیور داخل کانال برای نوع پشت گوشی

- دارای میکروفون دایرکشنال

- دارای مدارات کاهنده نویز

- دارای مدار کنترل فیدبک

- دارای ۴ برنامه قابل شنیداری

- دارای تله کویل

معرفی سمعک های جدید ۲۰۲۰ اتیکن

سمعک Geno

 

سمعک های جدید اتیکن

 

کمپانی اتیکن جهت توسعه محصولات نسل چهارم خود به تازگی از محصولات خانواده Geno رونمایی کرده است. این خانواده از سمعک ها با کیفیت صوتی بی نظیر و سرعت بالای پردازش اصوات در محیط های پر سر و صدا تجربه شنیداری بی نظیری را برای بیماران فراهم آورده و نیازها و اولویت های آنها را به خوبی پوشش می دهد . محصولات این خانواده در دو سطح عملکردی ۱و ۲ و در رده های محصولات پایه و متوسط عرضه شده اند. این سمعک ها در مدل های مختلف پشت گوشی استاندارد، پشت گوشی قوی، پشت گوشی میکرو با رسیور داخل کانال، داخل گوشی و نامرئی قابل سفارش می باشند.


تکنولوژی محصولات Geno

- تکنولوژی free focus:
این تکنولوژی حالتهای مختلف جهت داری صدا را شامل می‌شود و به بیماران امکان تمرکز برروی منابع صوتی مختلف را میدهد.

- تکنولوژی Geno feedback:
این تکنولوژی ضمن پیشگیری و حذف فیدبک اطلاعات گفتاری را بدون ایجاد تداخل در محتوای آنها ، حفظ و در اختیار بیمار قرار می‌دهد.

- تکنولوژی you matic:
این تکنولوژی امکان فیتینگ سمعک هر بیمار را متناسب با نیازهای ارتباطی او فراهم می‌کند و این یعنی شخصی‌سازی هر فیتینگ حتی در کم شنوایی های مشابه.

- تکنولوژی binaural coordination:
جهت برقراری ارتباط بین دو سمعک می باشد.

همچنین این خانواده از سمعکها قابلیت اتصال به وسایل جانبی و تلفن همراه در تمامی مدل ها را دارا می باشند.

از دیگر ویژگی های عملکردی سمعک های Geno می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- ویژگی جهت داری صدا
- همزمانی دو گوشی
_ ارتباط بین دو سمعک
- پهنای باند فرکانسی تا ۸ کیلو هرتز
- دارای ۱۵ کانال و باند فرکانسی
- سیستم ضد فیدبک قوی
- دارای حافظه ثبت اطلاعات

 

ویژگی های سمعک جدید اتیکن

 

تکنولوژی محصولات Geno

 

خرید سمعک اتیکن از سمعک پیروزی

 

تجویز سمعک اتیکن در سمعک پیروزی

 

خانواده جدید سمعک های Geno از کمپانی اتیکن دانمارک با دارا بودن تمامی مدل های سمعک و متناسب با هر میزان کم شنوایی پاسخگوی نیازهای بیماران هستند و از جدیدترین تکنولوژی ۲۰۲۰ سمعک ها برخوردار می باشند.

 

جدیدترین سمعک سوپر پاور اوتیکن

- سمعک اکسید XCEED

سمعک های قدرتمند خانواده اکسید در دو مدل SP با باتری ۱۳ و الترا پاور UP با باطری ۶۷۵ و در سه سطح عملکردی یک، دو و سه با تکیه بر پردازش های فوق سریع پلاتفرم پیشرفته VELOX و برخورداری از قابلیت های کلیدی تکنولوژی BRAIN HEARING بهترین تجربه شنیدن و لذت همزمان بهره مندی از یک سمعک مدرن با ۴۸ کانال پردازشی را در افراد با کم شنوایی شدید و عمیق امکان پذیر کرده است.

 

سمعک سوپر پاور اوتیکن

 

ویژگی های سمعک اکسید


از ویژگی های سمعک اکسید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای ۴۸ کانال پردازش فرکانسی
- دسترسی به جزئیات سیگنال گفتاری با وضوح کامل
- تجربه شنیداری ۳۶۰ درجه
- قابلیت اتصال وایرلس بین دو سمعک
- اتصال با منابع صوتی مثل تلفن همراه
- دکمه های مجزا برای تنظیم صدا و برنامه ها
- تکنولوژی کنترل فیدبک

 

معرفی سمعک های Ruby

خانواده محصولات رابی در گروه سمعک های رده پایه کمپانی اتیکن است که در دو سطح عملکردی یک و دو با تکیه بر پردازش فوق سریع از پلتفرم velox s و برخوردار از ویژگی های پیشرفته ای مثل سیستم کنترل فیدبک پیشرفته جدید، قابلیت شارژ باتری و سیستم بلوتوثی ۲.۴ گیگاهرتز برای اتصال به گوشی می باشد.

این خانواده فقط شامل سمعک های پشت گوشی می باشد که در ۵ مدل اراده ارائه شده است:

۱- سمعک پشت گوشی استاندارد با قدرت پوشش تا ۸۵ دسی بل
۲-سمعک پشت گوشی پاور با پوشش تا ۱۰۵ دسی بل
۳- سمعک پشت گوشی mini rite
۴-  سمعک پشت گوشی minirite t که دارای تله کویل می باشد
۵-  سمعک پشت گوشی minirite r که قابل شارژ می باشد

 

سمعک Ruby

 

سمعک رابی اتیکن

 

از دیگر ویژگی‌های این خانواده دارا بودن سیستم مدیریت وزوزگوش، استاندارد ip68 و مقاومت در برابر گرد و خاک و آب می باشد. طراحی بی نظیر سمعک Ruby با بهره‌مندی از دگمه فشاری دوتایی امکان کنترل ولوم و تغییر برنامه های سمعک را آسان کرده است.



:: برچسب‌ها: سمعک اتیکن ,
:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

انواع سمعک نامرئی

به‌طور کلی سمعک‌های نامرئی دو نوع هستند:

  1. سمعک‌های نامرئی سفارشی
  2. سمعک‌های نامرئی پیش‌ساخته (غیرسفارشی)

سمعک‌های نامرئی سفارشی نیاز به قالب‌گیری از مجرای گوش دارند و براساس شکل و اندازه مجرای گوش کاربر ساخته می‌شوند. اما، سمعک‌های نامرئی پیش‌ساخته نیاز به قالب‌گیری اولیه ندارند و آماده هستند.

سمعک‌های «کاملا داخل مجرا» (completely in canal) و سمعک «نامرئی داخل مجرا» (invisible in canal)، سمعک نامرئی سفارشی هستند که به‌صورت مخفف به این سمعک‌ها CIC و IIC نیز می‌گویند.

سمعک IIC معمولا از سمعک CIC کوچکتر و مخفی‌تر است، بنابراین استفاده از واژه نامرئی برای سمعک IIC صحیح‌تر است. در برخی برندها اندازه سمعک IIC و CIC یکسان است. نمای بیرونی سمعک‌های IIC، مشکی و نمای بیرون سمعک‌های CIC بِژ است.

پیش از تولید IIC، سمعک CIC کوچکترین سمعک موجود بود، به همین دلیل به سمعک کاملا داخل مجرا (CIC) هم سمعک نامرئی می‌گویند، اما این مدل در برخی برندها واقعا مخفی و پنهان نیست.

اکنون، کوچکترین سمعک‌های نامرئی IIC و CIC را کمپانی‌های اتیکن، فیلیپس، برنافن و سونیک تولید می‌کنند.

سمعک‌های نامرئی سفارشی مانند IIC و CIC، به‌دلیل این‌که براساس قالب ‌اولیه گوش در لابراتوار ساخته می‌شوند، به‌راحتی قابل تعمیر هستند. اما، سمعک‌های نامرئی پیش‌ساخته، برخلاف سمعک‌های CIC و IIC، در شرکت تولیدکننده ساخته می‌شوند و آماده تجویز هستند. به همین دلیل، اگر قصد خرید سمعک نامرئی پیش‌ساخته را دارید، حتما از شنوایی‌شناس خود در مورد شرایط تعمیر و خدمات پس از فروش سوال کنید.

سمعک‌های نامرئی، نام‌های متفاوتی بین کمپانی‌های تولید‌کننده سمعک دارند؛ ساندلنز (SoundLens)، نانو (Nano)، لیریک (Lyric)، سیلک (Silk) و... .

 

سمعک نامرئی داخل کانال

سمعک‌های IIC کوچکترین و سمعک‌های CIC کوچکترین و قوی‌ترین سمعک داخل گوشی هستند. برخی از سمعک‌های CIC که رسیور خیلی‌قوی دارند را می‌توان برای کم شنوایی‌های شدید تا عمیق (100 دسی‌بل) تجویز کرد.

قالب‌گیری صحیح و در نظر گرفتن سایر عوامل... در تجویز قوی‌ترین سمعک‌های داخل گوشی اهمیت زیادی دارد. بیشتر افراد تمایل دارند که از این نوع سمعک‌ها استفاده کنند، برای این‌که جنبه‌های زیبایی و اندازه سمعک برای آن‌ها خیلی مهم است.

اگر شما به دنبال خرید سمعک کوچک و مخفی هستید و کم شنوایی شما متوسط تا شدید یا حتی شدید تا عمیق است، سمعک‌های CIC انتخاب خوبی هستند، به علت این‌که آن‌ها تاحدی مخفی هستند و به اندازه کافی فضا برای آمپلی‌فایر و رسیور خیلی‌قوی (UP) و همچنین ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند اتصال با بلوتوث دارند.

سمعک‌‌های کاملا داخل مجرا (CIC) را می‌توان خیلی کوچک ساخت، اما آن‌ها را نمی‌توان طوری ساخت که کاملا نامرئی باشند. آن‌ها به اندازه کافی در عمق مجرای گوش قرار نمی‌گیرند که کاملا دیده نشوند. بااین‌حال، اگر مجرای گوش شما کمی بزرگ باشد، سمعک CIC خیلی دیده نمی‌شود.

اندازه و شکل مجرای گوش برای تجویز سمعک نامرئی خیلی مهم هست، در‌صورتی‌که اندازه مجرای گوش شما کوچک باشد، سمعک IIC و CIC از نظر مخفی و پنهان بودن با هم فرقی نمی‌کنند.

۷ روز امتحان کنید

سمعک‌های CIC و IIC در مجرای گوش و در معرض رطوبت و جرم گوش قرار می‌گیرند، بنابراین اشکال اصلی این سمعک‌ها این است که آسیب‌پذیرتر هستند و از سایر مدل‌ها بیشتر خراب می‌شوند. همچنین طول عمر باتری این دو مدل سمعک کوتاه است.

برخلاف سمعک‌های CIC، سمعک‌های IIC طوری ساخته می‌شوند، که در عمق مجرای گوش قرار بگیرند. قسمت خارجی سمعک‌های IIC در بیشتر موارد دیده نمی‌شود، به همین علت به آن‌ها سمعک نامرئی می‌گویند. سمعک نامرئی در عمق قسمت استخوانی مجرای گوش و در چند میلی‌متری پرده گوش قرار می‌گیرد.

معمولا نخ بی‌رنگی به این سمعک  وصل می‌شود، تا کمک به گذاشتن و برداشتن آن داخل گوش کند.

سمعک IIC

درصورتی‌که آناتومی مجرای گوش شما مناسب و بزرگ باشد، سمعک‌ IIC در عمق مجرای گوش شما قرار می‌گیرد و دیده نمی‌شود.

همان‌طور که در شکل نشان داده شده، برای این‌که IIC کاملا مخفی باشد، نیاز است که آن پس از خَم دوم مجرای گوش قرار گیرد.

در این موارد قطر مجرای گوش باید به اندازه کافی بزرگ، طول آن بلند و خَم مجرا هم مناسب باشد.

در عمق مجرای گوش قرار گرفتن این سمعک به میزان قابل‌توجهی می‌تواند «اثر انسداد» (صدای خود فرد در سرش یا گوشش بلندتر شنیده می‌شود) را کاهش دهد.

هنگامی که سمعک نامرئی IIC در قسمت غضروفی مجرای گوش خارجی قرار می‌گیرد، گاهی‌اوقات اثر انسداد اتفاق می‌افتد.

برخلاف قسمت غضروفی، قسمت استخوانی مجرای گوش هنگامی که فرد صحبت ‌کند از داخل مرتعش نمی‌شود.

در تجویز سمعک CIC و IIC قالب‌گیری مهم‌ترین قسمت است. درصورتی‌که قالب‌گیری به‌درستی و از عمق مجرای گوش انجام نشود، هنگام غذا خوردن و صحبت کردن سمعک به‌راحتی از گوش بیرون می‌آید و سوت می‌زند، صداهای گفتاری به خوبی تقویت نمی‌شوند و فرد فقط صداهای محیطی را می‌شنود.

قالبگیری سمعک

باتری سمعک‌های نامرئی، سایز 10 (زرد رنگ) است. به‌طور معمول طول عمر باتری آن‌ها 4 تا 7 روز است. البته با توجه به شدت کم شنوایی و سطح تکنولوژی سمعک و تعداد ساعاتی که در روز فرد از سمعک استفاده می‌کند، طول عمر باتری می‌تواند متغیر باشد.

شایان ذکر است، تا این زمان، سمعک نامرئی بدون باتری یا سمعک نامرئی شارژی تولید نشده است.

اکنون، برخی از کمپانی‌ها برای تولید سمعک‌های IIC وایرلس با هم رقابت می‌کنند. مسئله‌ای که تاکنون از نظر فنی برای آن‌ها مشکل بوده است. میزان تولید این سمعک کم خواهد بود، به علت این‌که این مدل سمعک برای همه افراد مناسب نیست.

بااین‌حال، ما انتظار داریم در سال‌های آینده بیشتر برندها شروع به ارائه سمعک‌های نامرئی وایرلس کنند.

آیا سمعک نامرئی برای همه افراد مناسب است؟

جواب کوتاه به این سوال خیر است. به دلیل این‌که بدون در نظر گرفتن نوع و میزان کم شنوایی، اندازه و شکل مجرای گوش شما ممکن است مانع اصلی در استفاده از این مدل سمعک باشد.

اگر مجرای گوش شما خیلی کوچک، خیلی باریک یا نامناسب باشد، گوش شما برای این مدل سمعک مناسب نیست.

برای این‌که تمام قطعات سمعک (میکروفون، آمپلی‌فایر و رسیور) در مجرای گوش شما کنار هم قرار بگیرند، نیاز به فضا مشخصی است.

برای اطلاع از بهترین سمعک های روز دنیا و خرید حتما به سایت طنین سمعک مراجعه کنید.

اگر اندازه مجرای گوش شما خیلی کوچک یا باریک باشد و فضای لازم را نداشته باشد، شما در این مورد آدم خوش شانسی نیستید.

شایان ذکر است، سمعک نامرئی برای نوزادان توصیه نمی‌شود، به علت این‌که مجرای گوش نوزادان رو به رشد است و اندازه آن خیلی کوچک است.

سمعک نامرئی داخل گوش

از نظر نوع و میزان کم شنوایی، سمعک  IIC برای کم شنوایی متوسط با الگوی ادیوگرام مسطح (Flat) مناسب است.

معمولا برای تجویز سمعک نامرئی، این نوع کم شنوایی بهترین حالت است.

اما در مورد سایر کم شنوایی‌ها، آیا سمعک IIC  انتخاب مناسبی هست؟

• کم شنوایی فرکانس‌های بالا

سمعک‌های نامرئی معمولا برای افراد دارای کم شنوایی در فرکانس‌های بالا مناسب نیستند.

به علت این‌که این افراد شنوایی خوبی در فرکانس‌های پایین دارند و فقط در فرکانس‌های بالا کم شنوایی دارند.

بنابراین وقتی که سمعک نامرئی را در مجرای گوش شان قرار می‌دهند، دچار گرفتگی یا انسداد غیر قابل‌ تحملی در گوش‌شان می‌شوند.

از نظر تئوری، می‌توان با قرار دادن سمعک نامرئی در قسمت استخوانی مجرای گوش تا حدی مشکل گرفتگی یا انسداد را در این موارد از بین برد.

اما ممکن است قرار گرفتن سمعک نامرئی کاملا در عمق کانال باعث احساس درد و ناراحتی شود و فرد نتواند از سمعک استفاده کند.

• کم شنوایی متوسط

همان‌طور که قبلا بیان شد، درصورتی‌که شکل و اندازه مجرای گوش شما مناسب باشد، سمعک‌های نامرئی انتخاب مناسبی برای کم شنوایی متوسط و مسطح هستند.

در کم شنوایی متوسط مشکلی از نظر انسداد وجود ندارد و بهره سمعک نامرئی به خوبی این میزان کم شنوایی را پوشش می‌دهد.

• کم شنوایی شدید

بیشتر شنوایی‌شناسان سمعک  IIC را برای فردی با کم شنوایی شدید پیشنهاد نمی‌کنند.

به علت این‌که بهره سمعک  IIC برای کم شنوایی شدید کم هست و نمی‌تواند این میزان کم شنوایی را به خوبی پوشش دهد.

در این موارد سمعک  CIC توصیه می‌شود. از نظر اندازه سمعک‌های  CIC کمی از سمعک‌های  IIC بزرگتر هستند.

• کم شنوایی عمیق

در حال حاضر، هیچ سمعک نامرئی برای افرادی که مبتلا به کم شنوایی عمیق هستند، وجود ندارد.

قیمت سمعک نامرئی

قیمت سمعک نامرئی هوشمند معمولا با دیگر مدل‌ها تفاوتی ندارد. همان‌طور که در قسمت قیمت سمعک ذکر شد، قیمت سمعک بستگی به سال تولید پردازشگر سمعک و سطح تکنولوژی به‌کار رفته در آن دارد و ظاهر سمعک تاثیری در قیمت آن ندارد. بنابراین، قیمت سمعک نامرئی IIC یا CIC با سمعک پشت گوشی، اگر پردازشگر و سطح تکنولوژی یکسانی داشته باشند، با هم تفاوتی نمی‌کند.

به‌طور کلی سمعک‌های نامرئی هوشمند از نظر سطح تکنولوژی به چهار گروه پایه (Basic)، محدوده متوسط (Mid-Range)، پیشرفته (Advanced) و عالی (Premium)  تقسیم‌بندی می‌شوند.

قیمت سمعک IIC، با توجه به سال تولید پردازشگر سمعک و سطح تکنولوژی آن از 4.000.000 تومان تا 10.000.000 تومان است.
با توجه به این‌که سمعک‌های CIC، قدیمی‌تر از سمعک‌های IIC هستند و از سطح تکنولوژی پایه هم در تولید این سمعک‌ها استفاده می‌کردند، قیمت سمعک CIC در برخی مدل‌ها ممکن است از سمعک IIC کمتر باشد. در سمعک‌های جدید معمولا قیمت سمعک IIC  با CIC یکسان است.

عکس سمعک نامرئی

شما وقتی قصد خرید دستگاهی را دارید، ممکن است اندازه آن برای شما مهم باشد. گوشی موبایل باید نازک‌تر باشد، لپ‌تاپ باید سبک‌تر باشد و سمعک باید کوچکتر باشد. وقتی اندازه سمعک برای شما مهم است، بهترین انتخاب سمعک‌های نامرئی است.

اما سوالی که این جا برای شما مطرح می‌شود، این است که سمعک نامرئی واقعا دیده نمی‌شود و 100% مخفی است؟ جواب به این سوال بستگی به اندازه و شکل مجرای گوش شما دارد.

اندازه و شکل مجرای گوش در افراد مختلف با هم متفاوت است. بنابراین، میزان مخفی بودن و دیده نشدن سمعک نامرئی هم در افراد مختلف با هم تاحدی متفاوت است. این‌که سمعک شما کاملا مخفی باشد و دیده نشود بستگی به شکل و اندازه مجرای گوش شما دارد. شما ممکن است در اینترنت عکس‌هایی از سمعک نامرئی ببینید که 100% نامرئی هستند و انتظار داشته باشید که سمعک شما هم دیده نشود.

اگر مجرای گوش شما بزرگ باشد، سمعک شما 100% نامرئی می‌شود، اما اگر مجرای گوش شما کوچک و باریک باشد، ممکن است سمعک شما کمی دیده شود. بنابراین به شما توصیه می‌شود هنگام خرید سمعک نامرئی بر اساس عکس‌هایی که در اینترنت مشاهده می‌کنید، در مورد اندازه سمعک‌تان قضاوت نکنید، ممکن است اندازه سمعک نامرئی شما مانند عکس‌های که از سمعک نامرئی در اینترنت مشاهده کرده‌اید، کوچک و مخفی باشد یا ممکن است کمی دیده شود.

ویژگی‌های سمعک نامرئی IIC

مانند هر وسیله دیگری سمعک‌های نامرئی هوشمند مزایا و معایبی دارند.

مزیت اصلی این سمعک محل قرار گرفتن آن در مجرای گوش است. قرار گرفتن در عمق مجرای گوش باعث می‌شود که گوش خارجی و مجرای گوش وظیفه خودشان را انجام دهند.

بدان معنی که حالت قیف مانند مسیر صدا به سمت پرده گوش حفظ می‌شود و تغییری نمی‌کند.

اگرچه این ویژگی احتمالا مهم‌ترین مزیت این مدل سمعک است، اما قرار گرقتن در عمق مجرای گوش باعث می‌شود که تمام قطعات الکترونیک سمعک در معرض جرم گوش و رطوبت قرار بگیرند.

سایر ویژگی‌های این سمعک عبارتند از:

  • برای کم شنوایی ملایم و متوسط
  • کوچکترین و ظریف‌ترین سمعک داخل گوشی
  • تمام قطعات سمعک در یک پوسته پلاستیکی خیلی کوچک است
  • دیده نمی‌شود (کاملا نامرئی)
  • در عمق مجرای گوش (در قسمت خم دوم) قرار می‌گیرد

مزایای سمعک نامرئی IIC

1. سایز کوچک و ظاهری نامرئی

 

سمعک‌های IIC تقریبا مخفی هستند، به‌طوری‌که افراد اطراف شما متوجه نمی‌شوند که شما از سمعک استفاده می‌کنید.

سمعک‌های داخل گوشی انواع مختلفی دارند، بااین‌حال، سمعک‌های IIC کوچکترین مدل هستند و در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرند.

اگر شما تمایلی به استفاده از سمعک پشت گوشی ندارید، سمعک نامرئی ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد.

2. کیفیت صدای طبیعی

به علت این‌که این سمعک‌ها در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرند، لاله گوش نشانه‌های طبیعی صدا را حفظ می‌کند.

هیچ سیم یا تیوبی بر سر راه انتقال صدا وجود ندارد و سمعک در قسمت لاله گوش قرار نمی‌گیرد، بنابراین صداها به‌صورت طبیعی وارد مجرای گوش شما می‌شوند.

میکروفون این سمعک داخل مجرای گوش قرار می‌گیرد، بنابراین شما می‌توانید صدای تلفن یا موبایل را بهتر بشنوید.

همچنین حفظ اکوستیک طبیعی فراهم شده توسط لاله گوش به مکان‌یابی و جهت‌یابی صداهای جلو و عقب شما کمک می‌کند.

کیفیت صدای طبیعی‌تر این سمعک‌ها سبب می‌شود که بیشتر افرادی که سمعک IIC استفاده می‌کنند، راحت‌تر و سریع‌تر به آن عادت کنند.

3. کارایی بهتر

محل قرار گرفتن سمعک IIC نسبت به سمعک‌های دیگر به پرده گوش نزدیکتر است.

در نتیجه برای رسیدن به بلندی صدای مناسب به بهره زیاد یا حداکثر خروجی صدا نیاز نیست.

همچنین بهره کمتر منجر به باقیمانده فشار صوتی کمتری در مجرای گوش می‌شود، به‌طوری‌که احتمال فیدبک (سوت سمعک) را کاهش می‌دهد، به‌ویژه هنگامی که فرد با تلفن صحبت می‌کند.

محدودیت‌ها و معایب سمعک نامرئی IIC

1. قدرت کمتر به علت رسیور کوچکتر

سمعک‌های نامرئی IIC برای افرادی مبتلا به کم شنوایی ملایم یا متوسط مناسب است.

به علت این‌که بلندگو (رسیور) و آمپلی‌فایر این سمعک‌ها کوچک هستند، در نتیجه بهره (قدرت) کمی دارند. بنابراین، این سمعک‌ها برای افرادی با کم شنوایی شدید یا عمیق توصیه نمی‌شود.

2. جرم گوش همیشه مشکل‌ساز است

برای افرادی که سمعک نامرئی استفاده می‌کنند، جرم گوش (Ear wax) همیشه مشکل‌ساز است.

جرم گوش باعث آسیب به بلندگو سمعک و میکروفون سمعک می‌شود. به دلیل این‌که جرم گوش داخل بلندگو یا میکروفون می‌رود و باعث خرابی آن‌ها می‌شود.

این مشکل ممکن است برای شما هم گاهی‌اوقات اتفاق بیفتد، بستگی به ساختار جرم گوش شما دارد.

شکل مجرای گوش در سمعک نامرئی

هنگام خرید سمعک نامرئی هوشمند به این مورد توجه کنید، برای این‌که پس از اتمام گارانتی شما باید برای تعمیر سمعک‌تان هزینه بپردازید.

نگهداری این مدل سمعک نسبت به سمعک‌ها دیگر باید با دقت بیشتری انجام شود.

به علت این‌که سمعک‌های نامرئی در برابر جرم گوش و رطوبت داخل مجرای گوش آسیب‌پذیرتر هستند.

3. فاقد میکروفون جهت‌دار (دایرکشنال)

یکی از معایب اصلی سمعک نامرئی این است که به علت کوچک بودن فقط یک میکروفون دارند.

استفاده از تکنولوژی میکروفون‌های دایرکشنال در این سمعک‌ها امکان‌پذیر نیست.

میکروفون در سمعک‌های نامرئی یک میکروفون بدون جهت است، به‌طوری‌که به تمام صداهای اطراف شما حساس است.

در نتیجه در حضور نویز زمینه، همیشه عملکرد مطلوبی ندارند. بیشتر سمعک‌های بزرگتر دو یا چند میکروفون دارند.

ویژگی دایرکشنالیتی در محیط‌های پُر سر و صدا، نویزهای اطراف و پشت سر را کاهش می‌دهد، در نتیجه به شنیدن و تشخیص صدای گوینده روبروی شما کمک می‌کند.

برای مثال، اگر شما برای صرف شام به رستوران رفته‌اید، دایرکشنالیتی اتوماتیک روی فردی که روبروی شما نشسته تمرکز می‌کند و صدای افرادی که پشت سر شما نشسته‌اند را کاهش می‌دهد.

سمعک‌ نامرئی IIC از نشانه‌های طبیعی صدا که توسط لاله گوش فراهم می‌شود، استفاده می‌کند.

میکروفون این سمعک تمامی صداهای اطراف شما را به یک میزان دریافت می‌کند، بنابراین گاهی‌اوقات با این سمعک‌ها ممکن است تشخیص گفتار در محیط‌های نویزی مشکل‌تر شود.

4. برای همه افراد مناسب نیست

مجرای گوش باید اندازه و شکل مناسبی داشته باشد، تا بتوان سمعک IIC را تجویز کرد.

گوش هر فردی با فرد دیگری متفاوت است، گوش برخی از افراد کوتاه‌تر یا خیلی باریک‌تر است.

اگر مجرای گوش شما خیلی کوچک است یا شکل مجرای گوش طوری است که سمعک IIC را نمی‌توان در عمق مجرا قرار داد، این سمعک ممکن است برای شما انتخاب مناسبی نباشد.

5. بینایی و مهارت‌دستی

اگر شما مشکل بینایی دارید یا مهارت‌ دستی شما ضعیف است یا این‌که شما نمی‌توانید سمعک را در عمق مجرای گوش‌تان قرار دهید، سمعک نامرئی هوشمند برای شما توصیه نمی‌شود.

6. اثر انسداد

به علت فضای کم فقط استفاده از لوله تهویه کوچک امکان‌پذیر است، بنابراین احتمال افزایش اثر انسدادی (شنیدن صداهای داخلی) در این مدل بیشتر است، به‌ویژه برای افرادی که در فرکانس‌های بم کم شنوایی ندارند یا کم شنوایی خفیفی دارند.

7. فیدبک (سوت سمعک)

سمعک نامرئی IIC ممکن است هنگام صحبت کردن و جویدن سوت بزند، به علت این‌که سطح بیرونی این سمعک کوچکتر است، به‌ویژه اگر مجرای گوش شما مستقیم باشد.

8. کوتاه بودن طول عمر باتری

یکی از معایب سمعک نامرئی طول عمر کوتاه باتری آن است. هر چه اندازه باتری سمعک کوچکتر باشد، ظرفیت آن هم کمتر خواهد بود.

سمعک‌های نامرئی خیلی کوچک هستند، در نتیجه کوچکترین سایز باتری (سایز 10) در آن‌ها استفاده می‌شود و نسبت به سمعک‌های بزرگتر نیاز است که باتری آن‌ها زودتر تعویض شود.

بهترین سمعک نامرئی

جدیدترین و بهترین سمعک‌های نامرئی IIC، که  6 برند بزرگ سمعک آن‌ها را تولید می‌کنند، عبارتند از:

1. اتیکن

جدیدترین سمعک‌های نامرئی اتیکن

Ria2 Pro IIC, Nera2 Pro IIC, Alta2 Pro IIC, Siya IIC, OPN IIC

کمپانی اتیکن مجموعه‌ای بی‌نظیر از سمعک‌های نامرئی IIC را طراحی و به بازار سمعک ارائه داده است.

وقتی از این سمعک‌ها استفاده می‌کنید، به علت مخفی بودن برای دیگران جلب توجه نمی‌کند.

سمعک‌های نامرئی وایرلس جدید اتیکن این امکان را به شما می‌دهند که علاوه بر نامرئی بودن، شما بتوانید از استریمر (رابط) موبایل، تلویزیون و ریموت کنترل نیز استفاده کنید.

کوچکترین سمعک هوشمند اتیکن طوری طراحی شده تا خیلی راحت در عمق مجرای گوش شما قرار بگیرد، به‌طوری‌که هیچ کسی آن را نبیند یا اینکه متوجه نشود که شما از سمعک استفاده می‌کنید.

شما می‌توانید کم شنوایی‌تان را از دیگران پنهان کنید و همچنان از مزایای تکنولوژی‌های جدید صنعت سمعک بهره ببرید، بدون اینکه تغییر قابل‌توجهی در ظاهرتان بدهید.

سمعک نامرئی جدید اتیکن

بهترین سمعک نامرئی اتیکن علاوه بر این‌که دیده نمی‌شود، متناسب با سبک زندگی شما طراحی شده، به‌طوری‌که هیچ اختلالی در زندگی روزمره شما ایجاد نمی‌کند.

شما می‌توانید بدون این‌که جلب توجه برای دیگران کنید، در تمام جنبه‌های زندگی فعال باشید و مشارکت داشته باشید.

در طول روز، سطح صدا به طور اتوماتیک متناسب با محیطی که شما در آن قرار دارید، تغییر می‌کند.

بنابراین، شما همیشه می‌توانید مثل سایران بشنوید و در تمام فعالیت‌ها حضوری فعال داشته باشید.

این سمعک حداقل تاثیر ممکن را روی سایر جنبه‌های زندگی شما دارد، وقتی شما از آن استفاده می‌کنید; به‌راحتی می‌توانید با تلفن صحبت کنید، مهم نیست فِرم عینک‌تان چه شکلی باشد یا این‌که چطور موهای خود را کوتاه کرده‌اید.

سمعک نامرئی IIC اتیکن صدا را همان‌طور دریافت می‌کند، که گوش‌های شما برای دریافت صدا آفریده شده‌اند.

بر اساس جدیدترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی به کار رفته در سمعک‌های اتیکن Inium Sense و Velox سمعک‌های نامرئی اتیکن متناسب با هر بودجه‌ای در سه سطح تکنولوژی ارائه می‌شود.

آن‌ها صداها را طوری تقویت می‌کنند، که شما همیشه شفاف و واضح بشنوید. با این سمعک‌ها شما قادر خواهید بود که با اعتماد به نفس در تمام فعالیت‌ها مشارکت کنید.

2. ریساند

جدیدترین سمعک نامرئی ریساند (LiNX 3D IIC)

کمپانی ریساند پلتفرم جدیدی به‌نام LiNX 3D را به بازار سمعک عرضه کرد. این سمعک جدید ارتقاء یافته سمعک LiNX 2 (اولین سمعک ساخته‌شده برای آیفون، MFi) است.

این پلتفرم شامل تمامی مدل‌ها از جمله سمعک نامرئی IIC است. سمعک نامرئی  LiNX 3D IIC کوچکترین سمعک داخل گوشی گروه LiNX 3D می‌باشد.

به علت این‌که خیلی کوچک است، استفاده از مزایای تکنولوژی وایرلس در این سمعک امکان‌پذیر نیست.

بااین‌حال، به علت مخفی بودنش درخواست برای این سمعک همیشه وجود دارد.

این سمعک فقط برای افرادی تجویز می‌شود، که میزان کم شنوایی‌شان در فرکانس‌های بم حداکثر 60 دسی‌بل و در فرکانس‌های بالا حداکثر 75 دسی‌بل باشد. به علت این‌که فقط رسیور LP  در این سمعک قابل استفاده می‌باشد.

سمعک نامرئی ریساند

با انتخاب بهترین سمعک نامرئی ریساند شما برخی از مزایا و امکانات را از دست می‌دهید.

به‌عنوان نمونه، در سمعک نامرئی تله‌کویل وجود ندارد. همچنین استفاده از ویژگی دایرکشنالیتی در سمعک نامرئی امکان‌پذیر نیست، برای این‌که سمعک شما فقط یک میکروفون دارد.

با سمعک نامرئی IIC ریساند شما نمی‌توانید صدا را کم و زیاد کنید.

علاوه بر این، با این سمعک انتقال مستقیم صدا از گوشی موبایل آیفون به سمعک و ارتباط وایرلس بین سمعک گوش راست و چپ و استفاده از سایر لوازم جانبی وایرلس امکان‌پذیر نیست.

3. ویدکس

سمعک IIC ویدکس به اندازه کافی کوچک است، تا در عمق مجرای گوش قرار بگیرد و دیده نشود. ظرافت و کیفیت صدای بی‌نظیر ویدکس باعث می‌شود تا سمعک نامرئی ویدکس یک انتخاب مناسب برای شما باشد. تکنولوژی سمعک IIC ویدکس، تکنولوژی نسبتا قدیمی (Menu) است، بااین‌حال، هنوز برخی از این تکنولوژی و صدای فوق‌العاده استفاده می‌کنند. این سمعک در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرد، بنابراین هیچ قسمتی از آن دیدن نمی‌شود.

آیا سمعک IIC ویدکس واقعا نامرئی است؟ بله، اما همان‌طور که قبلا گفته شد، فضای مجرای گوش شما برای این‌که سمعک نامرئی داخل آن قرار بگیرد، خیلی مهم است. در مواردی که گوش مجرای باریک یا خم شدیدی داشته باشد، مدل IIC انتخاب مناسبی نیست.

سمعک Widex Menu IIC در سه سطح تکنولوژی +IIC 5 ،IIC 3 و IIC 10 تولید می‌شود.

 

سمعک نامرئی ویدکس

ویژگی‌های مهم سمعک نامرئی ویدکس:

  • تجویز دقیق: هر سمعک IIC، متناسب با مجرای گوش ساخته می‌شود تا بهترین عملکرد را داشته باشد.
  • مکان‌یابی بهتر: کاربران سمعک می‌توانند بهتر تعیین کنند که منبع صدا کجاست و صدا از کجا می‌آید.
  • در همه جا قابل استفاده است.
  • دوام: تمامی قطعات بصورت یک واحد ساخته می‌شود تا دوام بیشتری داشته باشد.
  • راحتی بیشتر: از چند قطعه تشکیل نشده، بنابراین استفاده از آن راحت‌تر است.

4. سیگنیا (زیمنس) 

  • Insio Primax IIC

زیمنس Insio Primax IIC را چند سال قبل معرفی کرد. در آن زمان، این قوی‌ترین سمعک نامرئی بود که به خوبی کم شنوایی‌های تا حد شدید هم پوشش می‌داد. این سمعک نامرئی در سه سطح تکنولوژی 5px، 3px و 7px تولید می‌شود. این سمعک نامرئی زیمنس (Insio Primax) وایرلس است.

  • Insio Nx IIC

سیگنیا (زیمنس) در اواخر سال 2018 سمعک نامرئی Nx را به‌عنوان آخرین محصول این پلتفرم جدید معرفی کرد. تمامی مدل‌های Nx مستقیم و بدون واسطه به محصولات اَپل (Apple) از طریق بلوتوث متصل می‌شوند (Made For iPhone)، اما سمعک Insio Nx IIC این ویژگی را ندارد، به عبارت دیگر وایرلس نیست. جدیدترین سمعک نامرئی (IIC) سیگنیا در سه سطح تکنولوژی 5Nx، 3Nx و 7Nx تولید می‌شود.

  • Signia Insio Silk Nx

سیگنیا در گذشته سمعک‌های فوری (بدون نیاز به قالب‌گیری) تولید کرده است، اما آن‌ها می‌گویند که Silk اولین سمعک فوری کاملا داخل مجرا (CIC) است، که تقریبا نامرئی و آماده برای استفاده است. این سمعک جدید بر روی آخرین تراشه Nx تولید شده است. آن طوری طراحی شده تا برای 80 درصد مجراهای گوش قابل تجویز باشد. Silk یک سمعک CIC است، بااین‌حال، برای بعضی از افراد خوش شانس واقعا نامرئی است. البته دیده نشدن سمعک به اندازه مجرای گوش شما بستگی دارد.

سمعک Silk را می‌توان با استفاده از پروب‌های مخروطی انعطاف‌پذیر بصورت فوری و بدون قالبگیری تجویز کرد. برای گوش‌های متفاوت پروب‌های مخروطی با اندازه‌های متفاوت موجود می‌باشد. این سمعک پس از آزمون شنوایی، برای شما قابل تجویز است.

شایان ذکر است، با توجه به این‌که سمعک‌های Silk پیش‌ساخته هستند، پیش از خرید سمعک درباره شرایط تعمیرات این سمعک از شنوایی‌شناس خود سوال کنید.

سمعک نامرئی سیگنیا (زیمنس)



:: برچسب‌ها: سمعک ایران , سمعک نامرئی , سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak

سمعک یونیترون (Unitron) ساخت کشور کانادا می باشد و مانند برند فوناک از زیرشاخه‌های شرکت sonova هستند که از سازندگان اصلی و به نام تجهیزات کمک شنوایی برای افراد کم شنوا می باشند. شرکت سمعک یونیترون فعالیت خود را در کانادا از سال ۱۹۶۴ در ایالات اونتاریا کانادا شروع کرد. کمپانی یونیترون در ۴۶ کشور از جمله ایران دارای نمایندگی انحصاری می باشد. شرکت سمعک یونیترون در این سال‌ها محصولاتی با کیفیت به بازار عرضه کرده و از پیشگامان صنعت سمعک در میان کمپانی های مطرح دنیا بوده است. سمعک پیروزی ارائه دهنده تمامی مدل های برند یونیترون است و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران سمعک پیروزی تماس بگیرید.


تکنولوژی های سمعک یونیترون


- Speech zone
هر دو سمعک با هم کار می‌کنند تا به طور خودکار حتی در سخت‌ترین شرایط شنیداری گفتار را ردیابی کنند.

 

- Learn now
تنظیمات برگزیده خود برای میزان بلندی صدا و همچنین راحتی و شفافیت صدا در شرایط مختلف را به سرعت به سمعک منتقل میکند.

 

- Duolink
هنگامی که تغییری در میزان صدا یا برنامه یک سمعک انجام می‌شود هر دو سمعک در هر دو طرف تنظیم می شوند.

 

- Antishock
به سرعت صداهای بلند ناگهانی و ناخواسته را بدون تاثیر بر کیفیت صدا کاهش می دهد.

 

توصیه میکنم مقاله های بیشتری درباره سمعک یونیترون در نت بخوانید. 

 

- Binaural phone
هر دو گوش به صورت اتوماتیک سیگنال شنیداری را که از سوی گوش مخالف می اید بدون نیاز به ابزار جداگانه دریافت می کنند.

 

- برنامه خودکار 
برای کمک به شما در تجربه بهترین کیفیت صدا به طور مداوم محیط را شناسایی کرده و تنظیمات مناسب را انجام می‌دهد.

 

- خودآموز
خودآموز به تدریج موارد برگزیده شنیداری شما را بر اساس موقعیت فرا می گیرد و آنها را به طور خودکار اعمال می‌کند.

 

- اثر لاله گوش
محل میکروفون های سمعک را تصحیح می کند تا صدای طبیعی تر را بشنوید.

 

- تلفن دو گوشی
برای بهبود وضوح و درک بهتر گفتار به طور خودکار مکالمات تلفنی را در هر دو گوش می شنوید.

 

- بالانس صدای طبیعی
به صورت متوالی تنظیمات سمعک را انجام داده و کنترل می کند تا کیفیت طبیعی صدا حذف نشود.

 

- میکروفون های جهت دار انطباقی 
با تمرکز بر صداهای موجود در مقابل شما و کم کردن میزان صدا های پس زمینه از دیگر جهت ها، میزان دریافت صوتی را افزایش می‌دهد.

 

- میکروفون جهت دار انطباقی چند بانده

با تمرکز بر صدا های موجود در مقابل شما و ردیابی و کم کردن چند منبع نویز پس زمینه باعث بهبود در گفتار می شود.

 

- کنترل فیدبک
صداهای آزار دهنده یا فیدبک را فورا از بین میبرد.

 

- حذف صدای باد
میزان صدای باد را کم کرده و سبب می شود که راحت تر صدا را بشنوید.

 

- ثبت داده ها
میزان استفاده از سمعک را پیگیری کرده و در مراحل بعدی برای انجام تنظیمات به شما کمک می کند.

 

- تلفن آسان اتوماتیک (easy-t)
به طور اتوماتیک به برنامه تلفن تغییر میکند.

 

- تکنولوژی smart focus
این تکنولوژی به معنای قابلیت تمرکز هوشمند می باشد. تمرکز هوشمند ارگانیک، ۴ پارامتر را برای دستیابی به درک بهینه گفتار و حفظ کیفیت صدای طبیعی ترکیب کرده است:
۱- میکروفون جهت دار چند جهته
۲- تقویت گفتار
۳- کاهش نویز
۴- افزایش بهره

 

سمعک یونیترون


این پارامتر را به طور گسترده به صورت گروهی موجب بهینه‌سازی عملکرد تشخیص گفتار می‌شود. نسل بعدی تمرکز هوشمند، smart focus 2 می باشد که دارای دو ویژگی اساسی است:
۱- تقویت گفتار
۲-کاهش نویز زمینه
بیماران با این تکنولوژی تجربه بهتری از سیستم شنوایی خود با سمعک را خواهند داشت و به ویژه در محیط های شلوغ تر. در این تکنولوژی با کاهش سطح نویز محیط و تقویت گفتار سبب سهولت در گوش دادن و درک و فهم بهتر صدا می شویم. 

 

برای اطلاع از بهترین سمعک های روز دنیا و خرید حتما به سایت طنین سمعک مراجعه کنید.

معرفی انواع سمعک یونیترون

سمعکهای یونیترون طیف وسیعی از سمعکها در انواع پشت گوشی استاندارد، پشت گوشی با رسیور داخل کانال و سمعک های داخل گوشی و نامرئی را شامل می شود که در زیر به شرح آنها می پردازیم.


سمعک Insera

این گروه از سمعکهای یونیترون دارای پلتفرم tempus که جدیدترین پلتفرم ارائه شده توسط کمپانی یونیترون کانادا است، می باشند و فقط شامل سمعک های از نوع داخل گوشی هستند. مدل های داخل گوشی شامل cic,iic,canal,minicanal وfull shell میباشند.
از لحاظ تکنولوژی این خانواده سمعکها در ۵ رده 500, 600 , 700 , 800 و pro قابل ارائه هستند.
این گروه از سمعک ها برای افت های شنوایی از متوسط تا شدید مناسب می باشند.

 

سمعک یونیترون مدل insera


-Insera 500

این سمعک دارای ۶ باند و کانال فرکانسی می باشد و مجهز به ردیاب تلفن به صورت خودکار (easy-t) و مدار پوشاننده وزوز گوش است. در این گروه می توان برای مدل iic ریموت کنترل نیز سفارش داد.

 

- سمعکInsera 600 

دارای ۱۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به easy-t , تلفن دو گوشی خودکار و مدار پوشانده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعکInsera 700

دارای ۱۶ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به easy-t , تلفن دو گوشی خودکار، مدار پوشاننده وزوز، sound locator و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعکInsera 800

دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به easy-t، مدار پوشاننده وزوز، speech zone ،sound locator، تلفن دو گوشی خودکار و ریموت کنترل می باشد. برای خرید سمعک های یونیترون و سایر برندها می توانید به سمعک پیروزی مراجعه کنید یا تماس بگیرید.

 

سمعک سوپر پاور MAX

این سمعک برای افت شنوایی شدید تا عمیق مناسب می باشد و در سه رده قابل ارائه هست:

-MAX E
-MAX 6
-NAX 20

 

سمعک سوپرپاور MAX

 

سمعک یونیترون مدل MAX

 

خرید سمعک یونیترون


سمعک Max E
این سمعک ۶ باند و کانال فرکانسی دارد.و مجهز به سیستم  Duolink ,easy-t میباشد.

 

- سمعک Max 6

دارای ۶ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم Duolink ,easy-t هست. و دارای ۲ برنامه شنیداری میباشد.

 

سمعک یونیترون در بخش های مختلف عملکرد نسبتا خوبی داشت. برای اطلاع بیشتر میتوانید به وبسایت مراجعه کنید.

- سمعک Max 20

دارای ۲۰ کانال و بیس باند فرکانسی می باشد و مجهز به easy-t ,Duolink نیز هست. و ۶ برنامه شنیداری قابل تنظیم دارد.

از دیگر مشخصات سمعک های گروه max می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای ولوم کنترل دستی
- تکنولوژی حذف نویز باد
- مدار کنترل فیدبک
- کنترل تطبیقی خودکار سمعک
- قابلیت اتصال به ریموت کنترل
- مجهز به استانداردهای محافظت در مقابل گرد و خاک
- مجهز به تکنولوژی خودآموز جهت افزایش درک گفتار

سمعک یونیترون در بخش های مختلف عملکرد نسبتا خوبی داشت. برای اطلاع بیشتر میتوانید به وبسایت مراجعه کنید.
سمعک QUANTUM 2

خانواده سمعک های کوانتوم شامل انواع سمعک پشت گوشی و داخل گوشی می باشد. در این گروه از سمعک ها در مدل های داخل گوشی مدل micro cicنیز وجود دارد. این سمعکها برای افت های شنوایی از ملایم تا شدید مناسب می باشند و از لحاظ تکنولوژی در ۵ رده موجود می باشند:

-Quantum 2 E
-Quantum 2 10
-Quantum 2 16
-Quantum 2 20
-Quantum 2 pro

 

سمعک QUAVTUM

 

سمعک برند یونیترون مدا QUANTOM

 

 

- سمعک Quantum2 E
در ۶ کانال و باند فرکانسی می باشد که در مدلهای مختلف پشت گوشی و داخل گوشی قابل سفارش است .این سمعکها فول دیجیتال هستند و مجهز به مدارات کاهش وزوز و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعک Quantum2 10
دارای ۱۰ کانال و باند فرکانسی می باشد. سمعک فول دیجیتال و مجهز به تلفن دو گوشی خودکار، دو برنامه شنیداری مختلف، مدار کاهنده وزوزگوش و ریموت کنترل هست.

 

- سمعک Quantum2 16

دارای ۱۶ کانال و باند فرکانسی می باشد. سمعک فول دیجیتال ،مجهز به تلفن دو گوشی خودکار، سه برنامه شنیداری اتوماتیک ،مدار پوشاننده وزوزگوش و ریموت کنترل می باشد.

 

توصیه میکنم مقاله های بیشتری درباره سمعک یونیترون در نت بخوانید. 

 

- سمعک Quantum2 20

دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد. سمعک فول دیجیتال ،مجهز به تلفن دو گوشی خودکار، چهار برنامه شنیداری اتوماتیک، مدار پوشاننده وزوزگوش وریموت کنترل می باشد.

 

- سمعک Quantum2 pro

دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد. سمعک فول دیجیتال ،مجهز به تلفن دو گوشی خودکار، speech zone , که باعث ردیابی بهترین گفتار در محیط های سخت شنیداری می‌شود و همچنین دارای چهار برنامه شنیداری مختلف و مدار پوشانده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد.

 

سمعک STRIDE

این خانواده سمعک یونیترون نیز دارای پلتفرم جدید tempus می باشند که در انواع مدلهای پشت گوشی، داخل گوشی و نامرئی قابل سفارش برای بیماران هستند.این خانواده از سمعکهای یونیترون برای افت شنوایی از ملایم تا شدید مناسب می باشند و از لحاظ تکنولوژی در ۵ رده قابل ارائه هستند:

-stride 500
-stride 600
-stride 700
-stride 800
-stride pro


- سمعک stride 500

این سمعک دارای ۶ کانال و باند فرکانسی می باشد. این سمعک هم از نوع فول دیجیتال و مجهز به تنظیم دستی ولوم، برنامه my music که باعث بهبود تجربه گوش دادن به موسیقی میشود، میکروفون تطبیقی اتوماتیک ، مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعک stride 600

این سمعک دارای ۱۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و از نوع فول دیجیتال و مجهز به تلفن دو گوشی، my music ، مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعک stride 700

این سمعک دارای ۱۶ کانال و باند فرکانسی می باشد و از نوع فول دیجیتال و مجهز به تلفن دو گوشی، my music ، مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد.

 

تنوع سمعک در دنیا زیاد است میتوانید از سایت طنین سمعک هم استفاده لازم را بکنید.

 

- سمعکstride 800

این سمعک دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و از نوع فول دیجیتال، مجهز به تلفن دو گوشی و مدارات کاهنده وزوز گوش و my music، speech zone و ریموت کنترل می باشد.

 

- سمعک stride pro

این سمعک نیز دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و از نوع فول دیجیتال، مجهز به تلفن دو گوشی، مدارات کاهنده وزوزگوش ،ریموت کنترل و my music ,speech zone می باشد.

 

 سمعک stride pro

 

سمعک یونیترون مدل stride

 

تنوع سمعک در دنیا زیاد است میتوانید از سایت طنین سمعک هم استفاده لازم را بکنید.

 


سمعک MOXI

این سمعک ها در گروه سمعکهای پشت گوشی با رسیور یا بلندگوی داخل گوشی (ric) هستند که از لحاظ شکل و اندازه بسیار کوچک و با طراحی زیبا می باشند و به دلیل طراحی زیبا در بین بیماران از محبوبیت ویژه ای برخوردار می باشند. این گروه از سمعکهای یونیترون با قابلیت استفاده از سه سایز رسیور یا بلندگو برای انواع کاهش شنوایی از ملایم تا شدید قابل تجویز می باشند.
سمعک های moxi از لحاظ تکنولوژی در ۵ رده 500، 600، 700، 800 و pro قابل سفارش می باشند.

 

سمعک moxi

 

 

 سمعک یونیترون با باتری قابل شارژ


این خانواده از سمعک یونیترون با سیستم شارژر باطری نیز قابل سفارش هستند.

 

سمعک moxi fit


از دیگر ویژگی های این خانواده از سمعک های یونیترون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارای تکنولوژی پیشرفته speech zone جهت ردیابی دقیق گفتار
- دارای تکنولوژی Autp pro که به منظور تغییر شدت صدا می باشد.
- دارای کیفیت بسیار بالای صدا
- دارای برنامه های دستی و اتوماتیک
- دارای قابلیت تلفن دو گوشی
- مجهز به تکنولوژی smart focus
- دارای تکنولوژی مدیریت فیدبک بسیار قوی که مانع از سوت زدن سمعک می شود.
- سیستم self learning که همان قابلیت آموزش پذیری سمعک است.
- دارای سیستم Duo link که جهت هماهنگی تنظیم بین دو سمعک می باشد.

سمعکهای خانواده moxi در حال حاضر در دو گروه ارائه می شوند:

۱-سمعک moxi fit
۲-سمعک moxi now

 

 قالبا سمعک های یونیترون میتواند عملکرد قابل توجهی داشته باشد. برای همین به این سایت هم مراجعه کنید.

 

سمعک های moxi fit
این گروه از سمعک های پشت گوشی ric یا رسیور داخل کانال در ۵ رده از لحاظ تکنولوژی قابل سفارش می باشند.

 

سمعک یونیترون مدل moxi fit

 

 

سمعک یونیترون موکسی فیت

 

- سمعک moxi fit 500

این گروه از سمعکهای پشت گوشی ric دارای ۶ کانال و باند فرکانسی می باشد. این سمعک فول دیجیتال می باشد و مجهز به سیستم speech zone، مدار کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل میباشد. این گروه سمعکها دارای سه سایز بلندگو می باشد که می تواند افت شنوایی از حد ملایم تا شدید را پوشش دهند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید در این سایت مقاله های بیشتری نیز بخوانید. 

- سمعک moxi fit 600

این سمعک از نوع فول دیجیتال و دارای ۱۰ باند و کانال فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t ، تلفن دو گوشی ، speech zone ، و مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد. این سمعکها نیز دارای سه سایز بلندگو هست.

 

- سمعک moxi fit 700

این سمعک از نوع فول دیجیتال و دارای ۱۶ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t، تلفن دو گوشی، speech zone، مدارات کاهنده وزوز و ریموت کنترل می باشد. این گروه نیز دارای سه سایز بلندگو هستند.

 

- سمعک moxi fit 800

این سمعک ها از نوع فول دیجیتال و دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t، تلفن دو گوشی، speech zone، مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد. این گروه از سمعکها نیز دارای ۳ سایز بلندگو یا رسیور میباشد.

 

- سمعک moxi fit pro

این سمعک نیز از نوع فول دیجیتال و دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t، تلفن دو گوشی، speech zone، مدارات کاهنده وزوز گوش و ریموت کنترل می باشد. این گروه نیز دارای ۳ سایز بلندگو هست که متناسب با انواع کم‌شنوایی برای بیمار قابل تجویز می باشد.

 

سمعک moxi now

این خانواده از سمعک های پشت گوشی ric یونیترون نیز مانند خانواده moxi fit در همان ۵ رده از لحاظ تکنولوژی تقسیم بندی می شوند. ولی خانواده سمعک های moxi now نسبت به moxi fit اندازه کوچکتر دارند و از لحاظ طراحی زیباتر می باشند و به عبارتی کوچکترین اندازه سمعکهای پشت گوشی از نوع ric در کمپانی یونیترون خانواده سمعکهای moxi now میباشد که باتری سایز ۱۰ که کوچکترین سایز باتری میباشد در آنها استفاده میشود.

 

سمعک moxi now

 

- سمعک moxi now 500

دارای ۶ کانال و باند فرکانسی میباشد.و مجهز به سیستم easy-t ، مدارات کاهنده وزوز گوش ، قابلیت تراکم تطبیقی سمعک و ریموت کنترل میباشد.
این گروه دارای ۲ سایز بلندگو برای افتهای شنوایی متوسط تا شدید میباشد.

 

- سمعک moxi now 600

دارای ۱۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t ، مدارات کاهنده وزوزگوش، تراکم تطبیقی سمعک و تکنولوژی تلفن دو گوشی و ریموت کنترل می باشد. این گروه نیز دارای دو سایز بلندگو برای سفارش به بیماران است.

 

- سمعک moxi now 700
دارای ۱۶ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t ، مدارات کاهنده وزوزگوش، تراکم تطبیقی اتوماتیک، تلفن دو گوشی و سیستم sound locator و ریموت کنترل می باشد. این خانواده نیز دارای دو سایز رسیور می باشند.

 

- سمعکmoxi now 800

دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy -t ، مدارات کاهنده وزوزگوش، تراکم تطبیقی اتوماتیک ،تلفن دو گوشی، sound locator، speech zone و ریموت کنترل می باشد. دارای دو سایز بلندگو برای سفارش بیماران هست.

 

سمعک moxi now pro

این خانواده نیز دارای ۲۰ کانال و باند فرکانسی می باشد و مجهز به سیستم easy-t، مدارات کاهنده وزوزگوش بیمار، تراکم تطبیقی اتوماتیک، تلفن دو گوشی و ریموت کنترل می باشد .همچنین این خانواده دارای سیستم های Speech zone ,sound locator smart focus نیز می باشد‌.
دو سایز بلندگو در این گروه وجود دارد که برای کم شنوایی های متوسط تا شدید مناسب می باشد.

 

سمعک Shine

سمعک یونیترون سری shine علاوه بر این که دارای تکنولوژی های سمعک های پیشرفته می باشد از لحاظ اقتصادی در پایین‌ترین رده سمعک یونیترون قرار دارد و به عبارتی اقتصادی ترین و ارزان ترین سمعک یونیترون می باشد.
خانواده سمعک های shine دارای انواع مدلهای پشت گوشی و داخل گوشی می باشد که می تواند برای بیماران مختلف که دارای افت های شنوایی از حد خفیف تا شدید هستند مورد استفاده قرار گیرد.

 

سمعک shine

 

 

 

 انواع سمعک یونیترون


مهمترین تکنولوژی هایی که در سمعک های خانواده shine از آنها استفاده شده است عبارتند از:


- Speech Enhancement LD

این تکنولوژی مربوط به شنیدن اصوات ضعیف و با شدت پایین می‌باشد و باعث افزایش و درک وضوح گفتار می شود. بدین صورت که مرتباً سیگنال های ورودی به سمعک را شناسایی می کند و شدت آن را افزایش می‌دهد و خیلی از بیماران که در شنیدن اصوات ضعیف و با شدت پایین مشکل دارند با استفاده از این تکنولوژی تشخیص بهتری از اصوات ضعیف تر خواهند داشت.

 قالبا سمعک های یونیترون میتواند عملکرد قابل توجهی داشته باشد. برای همین به این سایت هم مراجعه کنید.

- Trivantage

در این تکنولوژی با استفاده از میکروفون های جهت دار انطباقی باعث درک بهتر گفتار در محیط های شلوغ خواهیم شد . اکثر بیمارانی که از سمعک استفاده می‌کنند در محیط‌های پرسر و صدا در درک و تشخیص گفتار و صدا مشکل دارند. در این تکنولوژی با استفاده از میکروفون های جهت دار تطبیقی وجود نویز و سر و صدا در زوایای مختلف شناسایی شده و از شدت آن کاسته می شود تا بیمار بهتر بتواند سیگنال های گفتاری را دریافت و تشخیص دهد.

از دیگر ویژگی های خانواده سمعکهای shine می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- دارای ۴ کانال و باند فرکانسی
- دارای تله کویل
- سمعک فول دیجیتال
- میکروفون های انطباقی اتوماتیک
_ وجود چهار برنامه شنیداری که به صورت دستی قابل انتخاب هستند
- سیستم کاهنده نویز



:: برچسب‌ها: سمعک , ایران سمعک , شنیدن , گوش ,
:: بازدید از این مطلب : 595
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iran samak
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()