تعمیر سمعک ایران
نوشته شده توسط : iran samak

ارائه گارانتی در هنگام تعمیر سمعک ضروری است

هنگام تهيه سمعك توجه به گارانتي و خدمات آن و نيز اطمينان از معتبر بودن برند سمعك ضروريست. تعميرات سمعك كاملا تخصصي مي باشد. بنابراين از مراجعه به افراد غير متخصص جدا خودداري نمائيد و از هر گونه دستكاري سمعك پرهيز نمایید. هنگام تهيه سمعك از جهان سمعک و بروز مشكل، حتما به كلينيك مراجعه نماييد و يا بصورت تلفني و با هماهنگي با ما، از مراكز معتبر در اين زمينه مطلع شويد.

 

جهان سمعک و لابراتوار مجهز تعمیر سمعک

كلينيك جهان سمعک یکی از مراکز تعمیر سمعک در تهران است که مجهز به لابراتوار تخصصی و مجهز بوده و عيب يابي سمعک و سپس تعمير آن توسط تكنيسين هاي دوره ديده انجام مي گيرد. در صورتي كه مشكل سمعك وسيع تر باشد، جهت تعمير اساسي به لابراتوار پيشرفته ارجاع داده مي شود. پس از رفع عيب و تست سمعك با دستگاه هاي مدرن و كنترل نهايي به كلينيك عودت داده خواهد شد. از آنجائيكه ممكن است تعمير سمعك بيش از چند روز نياز به زمان داشته باشد به شما توصيه مي شود حتما سمعک یدک داشته باشيد تا در اين گونه مواقع دچار مشكل نشوید.

 

خرابی سمعک

چرا سمعک خراب می شود؟

سوال اکثر کاربران سمعک در مورد خرابی آن است اما باید توجه داشته باشید که سمعک یک وسیله ی الکتریکی است و طبیعتا ممکن است در طی استفاده از آن نیازمند سرویس یا تعمیرات باشد. به دلیل کوچکی آن تعمیرات را با مشکل مواجه می کند و هم اینکه چون کار پردازش صدا را انجام می دهد، تعمیرات آن نیازمند کار تخصصی است. قطعات سمعک شامل میکروفون، مدار پردازش گر (بورد) و یک رسیور می باشد و خرابی سمعک مربوط به این قطعات است.

خرابی سمعک و تعمیر آن

رعایت نکات زیر برای جلوگیری از خراب شدن سمعک اهمیت دارد

سمعک خود را تمیز نگه دارید

افرادی که از سمعک داخل گوشی استفاده می کنند، سمعک در معرض جرم گوش قرار می گیرد. سمعک را روزانه تمیز کنید. بعضی اوقات به خاطر جرم گوش یا پر بودن فیلتر سمعک، ممکن است سمعک کار نکند و با تمیز کردن مشکل حل می شود. معمولا سمعک با این مشکل هنگام استفاده، سوت می کشد یا ظاهرا خاموش است.

گوش های خود را تمیز نگه دارید

همانطور که بایستی سمعک را روزانه تمیز کرد، نظافت گوش و مجرای گوش را نیز باید رعایت کرد. توجه داشته باشید تمیز نگه داشتن سمعک و گوش باعث کاهش خرابی سمعک شده و کمتر به سرویس کردن آن نیاز پیدا می کنید.

از خیس شدن سمعک جلوگیری کنید

اگر سمعک به صورت طولانی مدت در معرض رطوبت قرار گیرد موجب خرابی آن می شود. هنگامی که سمعک به صورت روزانه در گوش فرد قرار دارد، در معرض ترشحات گوش قرار می گیرد، بنابراین لازم است شبانه و هنگام خواب محفظه ی باطری را باز کرده تا هوا به داخل سمعک جریان یابد. اگر در یک منطقه مرطوب زندگی می کنید یا ورزشکار هستید، می توانید با تهیه پکیج تنظیف سمعک خود را از رطوبت دور نگه دارید.

رفع عیب سمعک های معیوب

بسیاری از تعمیرات سمعک، جزئی بوده و مشکل آن زود حل می شود. معمولا وقتی که امکان انجام تعمیرات جزئی در چند دقیقه وجود دارد، ارسال سمعک به لابراتور کار بیهوده اي خواهد بود و هزینه ي گزافی را در پی خواهد داشت.

چه موقع سمعک ارزش تعمیر ندارد؟

زمانیکه یک سمعک در طول مدت کوتاهی بارها خراب می شود و نیازمند تعمیر می شود، کاربر سمعک باید به فکر تهیه ی سمعک جدید باشد. چون تعمیرات سمعک بعد از مدتی هزینه بر بوده و بهتر است به جای هزینه های زیاد جهت تعمیر سمعک، به فکر تعویض آن باشد.

 

تعمیر و تعویض شلنگ قالب سمعک

معمولا نیاز به تعویض شلنگ قالب گوش پیش می آید و انجام آن خیلی راحت است. براي این کار، ابتدا با مقداري مته کاري، سوراخ قالب گشاد شود، داخل را با مته چند بار و خیلی خوب تراشیده شود و با استفاده از حلال، هر گونه چسب یا مواد زاید ناشی از مته کاري را پاك کنیم. مطمئن شوید که انتهاي بیرونی شلنگ تا شده، به سمت بالا و درست در جلوي لاله ي گوش باشد. اگر جهت شلنگ خیلی به سمت عقب باشد، وقتی سمعک به آن وصل شود، فشار زیادي بر جلوي لاله ي گوش وارد می آورد. اگر شلنگ خیلی به سمت جلو باشد، سمعک را از بالاي گوش فرد بلند و خارج خواهد کرد.

تیوب یا شلنگ سمعک

تعویض و تعمیر تیوب شلنگ سمعک باید توسط متخصص ماهر صورت گیرد

به هیچ عنوان خودتان سمعک را باز و یا تعمیر نکنید. زمانی که کارایی سمعک های تان بعد از شارژ به طور چشمگیری کاهش می یابد، از آن ها استفاده نکنید چون احتمالا نیازمند تعمیر است. در صورتی که باتری سمعک آسیب دید و یا خراب شد، آن را از مکان های قابل احتراق دور نگه دارید. در هر یک از موارد بالا، سمعک ها را به نزد متخصص شنوایی تان ببرید. تعویض و تعمیر شلنگ به ظاهر یک کار ساده است اما اگر فرد حرفه ای آن را انجام ندهد، احتمال آسیب به قالب سمعک وجود دارد.

نمونه شلنگ یا تیوب سمعک

نمایندگی تعمیر سمعک زیمنس

سمعک های زیمنس مواقعی که ایرادات زیر به وجود آید، نیازمند تعمیرات هستند.

  • بعضی اوقات به صورت ناگهانی صدای آن قطع می شود و سمعک کار نمی کند.
  • در ساعات آخر روز کارکرد سمعک پایین می آید.
  • هنگام استفاده از سمعک، صدای خش خشی را داخل گوش ایجاد می کند.
  • دکمه ی کنترل صدا بعضی اوقات کار نمی کند.
  • سمعک اکثر اوقات سوت می زند.
  • اگر سمعک با وجود تعویض باتری، باز کار نمی کند.
  • در باتری خراب شده یا از جای خود کنده شده است.
  • با تغییر ولوم، صدای سمعک تغییری نمی کند.
  • سمعک به صورت مداوم صدای مزاحم (نویز) دارد.
  • احساس برق گرفتگی در هنگام استفاده از سمعک.

جهت مشاهده ی موارد بالا، بایستی سمعک تعمیر شود. سمعک های زیمنس معمولا بیشترین خرابی را در رسیور دارند. تعمیر رسیور سمعک زیمنس یعنی تعویض آن مشکل سمعک را حل می کند.

 

تعمیر سمعک رکستون Rexton

سمعک های رکستون (Rexton) از گروه سمعک های زیمنس هستند. تعمیرات سمعک رکستون (Rexton) بسیار متداول است و معمولا بخاطر نفوذ رطوبت و جرم گوش دچار مشکل می شوند. جهت تعمیر سمعک خود می توانید به مرکز ما مراجعه نمایید. بیشترین موارد تعمیر سمعک رکستون در مدل داخل گوشی است. کمترین نیاز به تعمیر سمعک رکستون در مدل MOSAIC دیده می شود. سمعک های رکستون در مقایسه با سمعک های زیمنس در درجه پایین تری قرار می گیرند، بنابراین تعمیرات در سمعک های رکستون بیشتر از زیمنس است. در بیشتر موارد کار نکردن سمعک رکستون به دلیل پر شدن فیلتر داخلی آن است و  با تعویض آن، مشکل حل می شود و نیازی به تعمیرات نیست.

 

نمایندگی تعمیر سمعک اتیکن Oticon

سمعک های اتیکن (Oticon) نیازمند یکسری مراقبت ها هستند تا از خرابی آنها پیشگیری شود و در آینده نیازمند تعمیرات نباشند. مراقب باشید سمعک از بلندی نیافتد یا به آن ضربه ای وارد نکنید: سمعک دارای اجزای با دوامی است اما هیچ وسیله ی الکترونیکی غیر قابل تخریب نیست. هنگامی که سمعک اتیکن خود را برمیدارید آن را در جعبه ی مخصوص قرار بدهید.

  • مراقبت از سمعک در فصول گرم سال: در تابستان افراد بیشتر عرق می کنند که باعث می شود رطوبت به داخل سمعک ( بخصوص سمعک های داخل گوشی) نفوذ کند.

مجموعه ما برای جلوگیری از این حالت یک پکیج تنظیف که شامل رطوبت گیر نیز است در اختیار کاربران سمعک قرار می دهد. هنگامی که از سمعک خود استفاده نمی کنید در برابر تابش مستقیم نور آفتاب قرار ندهید. به هیچ وجه سمعک را داخل ماشین نگذارید، چون پوشش سمعک پلاستیکی است و گرمای زیاد باعث ذوب آن می شود.

  • اگر در استخر یا کنار دریا هستید، به هیچ عنوان با دستان ماسه ای خود به سمعک دست نزنید. چون شن و ماسه باعث می شود درگاه های ورودی میکروفون را مسدود کند و سمعک از کار بیافتد.

سمعک های اتیکن (Oticon) در کوتاه مدت کمتر خراب می شوند و نیازمند تعمیر می شود. مراقبت درست از سمعک های اتیکن (Oticon) باعث می شود تا سال ها نیازی به تعمیر آن نباشد.

 

نمایندگی تعمیر سمعک های یونیترون Unitron

در زیر یک سری از شایعترین مشکلات سمعک های یونیترون (Unitron)به همراه راه حل احتمالی آورده شده است. دقت کنید اگر مشکل سمعک شما حل نشد، نیازمند تعمیرات پیشرفته هستند.

  • سمعک خاموش شده است: باتری سمعک را تعویض کنید و مطمئن شوید در باتری کاملا بسته شده است.
  • در بعضی موارد ممکن است باتری سمعک به صورت اشتباهی داخل سمعک گذاشته شده باشد.
  • محافظ میکروفون حالت برق گرفتگی دارد: در این مواقع حتما با متخصص شنوایی سنج خود تماس برقرار کنید تا مشکل شما را حل کند.
  • سمعک فیدبک دارد: فیلتر سمعک را تعویض کنید و یا ونت آن را تمیز کنید. در بعضی موارد ممکن است تیوب سمعک آسیب دیده باشد.
  • در سمعک های پشت گوشی ممکن است تاریخ انقضای قالب تمام شده باشد و نیاز به تعویض دارد.

اگر سمعک یونیترون (Unitron) شما با راهکارهای بالا کار نکرد، نیازمند تعمیر است.

 

نمایندگی تعمیر سمعک ویدکس

سمعک ویدکس ساخت کشور دانمارک است. در صورتیکه مشکلات زیر را با سمعک ویدکس داشته باشید نیازمند تعمیر هستید:

  • بعضی اوقات سمعک به صورت ناگهانی خاموش می شود.
  • سمعک بعد از چند ساعت کار ضعیف می شود.
  • شنیدن صدای نویز داخل سمعک
  • ولوم کنترل سمعک کار نمی کند
  • سمعک بعضی اوقات سوت می زند

به دلیل ظرافت سمعک های ویدکس، تعمیر آن بایستی با دقت زیاد انجام شود. بیشترین موارد تعمیر سمعک ویدکس مربوط به درب باتری آن است. درب باتری در سمعک های ویدکس زود خراب می شود و نیاز به تعویض پیدا می کند. متاسفانه در سال های اخیر واردات سمعک ویدکس با مشکل مواجه شده است و نبود قطعه، تعمیرات آن را با چالش جدی روبه رو کرده است. 

 

نمایندگی تعمیر سمعک فوناک Phonak

فوناک (Phonak) یکی از سمعک های خوب کشور سوئیس است. در همه ی سمعک ها ممکن است مشکلاتی به وجود آید که سمعک به درستی کار نکند و نیازمند تعمیر شود. هرگونه تغییرات در عملکرد سمعک نیازمند تعمیر یا سرویس است. تعمیر به موقع سمعک فوناک (Phonak) موجب می شود از هزینه های گزاف در آینده جلوگیری شود. توجه شود هنگام تعمیر سمعک، کلیه ی کارها کنترل کیفی می شوند و در صورت وجود هرگونه مشکل، دوباره سمعک به لابراتور فرستاده می شود. جهت تعمیر سمعک های فوناک با ما تماس بگیرید. سمعک های فوناک معمولا در کارکردهای بالا نیازمند تعمیر می شوند. اما اگر کاربر به درستی از آن استفاده نکند ممکن است در کوتاه مدت نیز موجب خرابی شوند. انجام سرویس های دوره ای منظم باعث می شود طول عمر سمعک های فوناک بیشتر شود و کمتر نیاز به تعمیر آن باشد.

 

تعمیر فوری سمعک

کلینیک تخصصی جهان سمعک تلاش می کند در کوتاه ترین زمان ممکن، سمعک شما را تعمیر کرده و تحویل شما دهد. مجموعه ی جهان سمعک انواع دیگر برند های سمعک های روز دنیا  از قبیل ویدکس، Audio service، برنافون، فوناک را تعمیر می کند و هزینه ی آن نیز بستگی به مشکلات سمعک دارد. در کشورهای خارجی رقم تعمیرات برای سمعک های با کارکرد زیر 5 سال حدود 95 دلار و برای سمعک های با کارکرد بیشتر از 5 سال 190 دلار به ازای هر سمعک است. البته این مقدار هزینه در ایران به مراتب کمتر است. 

در مواردی که مشکلات جرئی در سمعک وجود دارد، تعمیرات فوری و لحظه ای انجام می شود اما اگر مشکل سمعک اساسی باشد بایستی زمان بیشتری برای رفع مشکل آن صرف کرد. تعویض شلنگ سمعک، تعویض رسیور سمعک ریک، تعویض فیلتر در سمعک های داخل گوشی و ریک، جزو تعمیرات فوری سمعک هستند.

 

سرویس دوره ای سمعک

سرویس های دوره ای سمعک شامل چه مواردی است؟

معمولا بهتر است سمعک را هر 6 ماه یکبار سرویس شوند تا تعمیرات احتمالی آن کمتر شود. این سرویس ها در دوران گارانتی کاملا رایگان است. هنگام سرویس، تمام قطعات سمعک از نظر کارکرد و کیفیت آن بررسی می شود و در صورت ضعف، تعویض می شود. در بعضی موارد نیز سمعک تعویض با نو می شود. سرویس به موقع سمعک موجب طول عمر بیشتر آن می شود.

 

تعمیر، تعمیرات سمعک

تعمیر سمعک عینکی

سمعک هاي دسته ي عینکی یک عیب بزرگی دارند این است در صورت نیاز بایستی بینایی سنج و شنوایی سنج مجبور هستند با هم کار کنند تا مبدل عینکی سمعک مطابق با فریم عینک دربیاید. همچنین در این حالت، اگر سمعک یا دسته ي عینک بشکند، هر دوي این وسایل براي کاربر بدون استفاده خواهد بود، مگر اینکه تعمیرات لازم صورت بگیرد. تعمیر سمعک های عینکی کاری بسیار تخصصی و حرفه ای است.

 

تعمیر، تعمیرات سمعک عینکی

 

تعمیر سمعک داخل گوشی

سمعک هاي ITC و ITE که جزو سمعک های داخل گوشی هستند همیشه در معرض مستقیم جرم گوش قرار دارند. قسمتی از سمعک که در معرض مستقیم جرم گوش قرار دارد، رسیور آن است. البته قبل از رسیور ما یک فیلتر محافظ داریم که در صورت تعویض ماهیانه آن، رسیور نیز دوام بیشتری خواهد داشت. البته مشکلات مربوط به تعمیرات در سمعک های داخل گوشی کاملا نامرئی بیشتر از سمعک های  داخل گوشی معمول هستند. یکی دیگر از عوامل دیگر که باعث می شود سمعک های داخل گوشی بیشتر تعمیر شوند، این است که این سمعک ها توسط دست انسان ساخته می شود و مانند سمعک های پشت گوشی توسط دستگاه های تمام اتوماتیک و رباتیک ساخته نمی شود.

 

حل مشکلات متداول سمعک ها و خرابی سمعک

مشکلات متداول سمعک ها شامل قطع شدن ناگهانی صدای آن یا روشن نشدن سمعک است. خرابی سمعک می تواند دلایل بسیار متعددی داشته باشد که باید بررسی شده و در صورت نیاز تعمیر شود. قبلا از پرداختن به مشکلات سمعک ها، موارد زیر را حتما بررسی کنید.

  • از روشن بودن سمعک خود مطمئن شوید
  • ولوم سمعک خود را افزایش دهید
  • وضعیت باطری را چک کنید و باطری نو داخل سمعک بگذارید. توجه شود باطری به صورت درست در سمعک قرار گرفته باشد.
  • اگر مدل سمعک، پشت گوشی است، تیوب سمعک را بررسی کنید. اگر تیوب آن سوراخ شده یا آسیب دیده با تعویض آن مشکل حل می شود.
  • تمام شدن سریع باطری نیز می تواند ناشی از ایرادات داخل سمعک باشد. حتما سمعک را برای سرویس بفرستید.

 

علت قطع شدن صدای سمعک یا روشن نشدن آن

  • باتري ضعیف.
  • محل اتصال باتري کثیف است.
  • محل اتصال باتري سولفاته و ساییده شده است.
  • نوك رسیور یا سوراخ صوتی گرفته شده است.
  • مشکل می تواند ناشی از فیلتر سمعک باشد.
  • سوراخ ورودي میکروفون گرفته شده است.
  • نقص میکروفن.
  • نقص تقویت کننده یا مبدل.
  • ایرادات مربوط به تنظیمات سمعک.
  • نقص مربوط به مدار پردازشی سمعک که نیازمند تعمیر است.
  • جداشدگی تیوب متصل به میکروفن از هر دو انتها.
  • پوسته ي سمعک شل است.
  • جرم گوش بر روي سمعک فشار می آورد و آن را از دیواره ي مجرا دور می کند.
  • جرم گوش صدا را به داخل ونت یا شکاف نشتی هدایت می کند.
  • ونت خیلی بزرگ است، یا ونت به داخل سمعک افتاده است، یا ونت خیلی نزدیک سوراخ میکروفن است یا لاله ي گوش بیش از حد در نزدیکی ونت قرار دارد.
  • میکروفن یا رسیور با همدیگر و یا با قاب سمعک برخورد دارند.
  • جداشدگی تیوب رسیور در هر سمت.
  • قالب گوش به گونه ي نامناسبی در داخل گوش قرار گرفته است.
  • قالب مثل قبل، به خوبی داخل گوش قرار نمیگیرد (به ویژه سمعک هایی که ونت ندارند).

 

تعمیر ، تعمیرات تخصصی سمعک زیمنس

تعمیر قالب سمعک

قالب هاي گوشی، قالب هایی هستند که در نتیجه ي یک فرایند دو مرحله اي حاصل میشوند. در یک مرحله، قالب اولیه از گوش گرفته میشود و در مرحله ي دوم، قالب گوش از روي قالب اولیه ساخته میشود. گاهی اوقات ممکن است نیاز فوري و آنی به قالب گوش وجود داشته باشد. مثلا در مواقعی همچون انتظار براي انجام تعمیرات و نیاز به استفاده از قالب موقتی گوش، بیمار عجله دارد، استفاده از قالب براي انجام ارزیابی دقیق و بهینه، استفاده در جلسات مربوط به تجویز و پیگیري و ارزیابی هاي بعدي اهمیت دارد. قالب گوش سفارشی را میتوان در چند دقیقه و با تهیه ي قالب اولیه و با استفاده از مواد سیلیکونی دو بخشی ساخت.

 

تعویض یا تعمیر قالب گوش و پوسته ي سمعک

رایج ترین دلایل مربوط به تغییر یا تعمیر قالب سمعک گوش و پوسته ي سمعک به شرح زیر است

  • زایده ي نگهدارنده ي هلیکس برادشته میشود تا قرار دادن قالب در گوش راحت و آسانتر شود.
  • طول مجراي قالب کوتاهتر شود یا نوك آن پرداخت گردد.
  •  قسمت مربوط به شیار بین تراگوس، حواشی و اطراف صدفه یا قسمت مجراي قالب تراشیده و برداشته میشود تا به این نقاط از گوش فشار وارد نشود.
  •  ونت کوتاه تر یا گشادتر میشود تا اثر انسداد کاهش یابد.
  • ونت بسته میشود تا فیدبک از بین برود.
  • قسمت مجراي قالب چاقتر میگردد تا فیدبک کم شود.
  •  تیوب شل شده یا سفت شده تعویض میگردد.

قالب گوش یا پوسته ي سمعک را می توان در مطب و با کمک ابزار و مواد مناسب تغییر داد. براي کمتر کردن اثر انسداد قالب هاي گوش و پوسته ي سمعک ها می توان قطر ونت را بزرگتر و اندازه ي ونت را کوتاه تر کرد و یا هر دو کار را با هم انجام داد. قطر ونت را به راحتی میتوان با مته کاري یا تراشیدن بزرگتر کرد. طول ونت را می توان با تراشیدن و برداشتن مواد موجود در هر قسمت از انتهاي ونت کوتاه تر کرد.

 

بعد از تعمیر، سمعک به درستی کار نمی کند

موارد زیر را چک کنید:

  • سمعک را روشن کنید.
  • درب باتری را به آرامی و کاملاً ببندید.
  • باتری خالی شده را تعویض کنید.
  • مطمئن شوید که باتری به درستی داخل سمعک قرار گرفته است.
  • ویژگی “روشن شدن سمعک با یک تاخیر زمانی” فعال شده است.
  • چند ثانیه منتظر بمانید و دوباره بررسی کنید.

در صورتی که هنوز مشکل برطرف نشده است، با ما  تماس بگیرید.

 

عدم رعایت موارد زیر باعث می شود سمعک نیازمند تعمیر شود

نشت مواد از داخل باتری موجب آسیب به سمعک می شود.

  • در هنگامی که از سمعک ها استفاده نمی کنید، برای طولانی شدن عمر باتری، سمعک ها را خاموش کنید.
  • در هنگامی که به مدت طولانی از سمعک ها استفاده نمی کنید، باتری را از داخل سمعک بیرون آورید.

سمعک را در برابر گرمای زیاد و در معرض نور آفتاب قرار ندهید. برای خشک کردن سمعک ها، آنها را داخل مایکروویو قرار ندهید. انواع گوناگون تششعات مانند اشعه ی ایکس و ام آر آی، ممکن است به سمعک شما آسیب برساند.

  • به هنگام آزمایش با اشعه ی ایکس یا ام آر آی، سمعک ها را از گوش خود بیرون آورید.
  • تششعات ضعیف مانند تششعات رادیویی یا گیت های امنیتی فرودگاه به سمعک های شما آسیبی نمی رساند.

سمعک هایتان را به دور از رطوبت بالا نگه دارید.

  • در زیر دوش آب، به هنگام آرایش و هنگام استفاده از عطر، کرم، اسپری و لوسیون از سمعک استفاده نکنید.

 

مرکز تعمیر سمعک در تهران ( صادقیه)

مرکز تخصصی سمعک آریاشهر دارای لابراتور تخصصی تعمیرات سمعک در تهران است. تعمیر کلیه ی برندهای سمعک در این مجموعه انجام می شود. بیشترین خرابی سمعک مربوط به رسیور می باشد بخاطر همین در مرکز تعمیر سمعک تهران کلیه ی قطعات سمعک بررسی می شود. گاهی اوقات سوراخ شدن تیوب سمعک موجب سوت کشیدن آن می شود که با تعویض فوری آن مشکل حل می شود.

سمعک های داخل گوشی به دلیل اینکه در معرض مستقیم وکس گوش قرار دارند، نسبت به سایر سمعک ها خرابی بیشتری دارند. معمولا سمعک ها بعد از چند دوره تعمیر و سرویس آن بهتر است تعویض شوند، چون هرچقدر طول عمر سمعک بیشتر شود، به تعمیرات بیشتری نیاز دارد و کاربر هزینه ی گزافی متحمل می شود. معمولا خیس شدن سمعک جزء گارانتی نیست و هزینه ی تعمیر آن را از کاربر سمعک می گیرند. البته در موارد معدود در صورت تشخیص کلینیک، تعمیر آن شامل گارانتی می شود. بعضی از تعمیرات سمعک در این مرکز فوری انجام می شود، اما اگر مشکل از مدار سمعک باشد، بایستی به لابراتور فرستاده شود.

 

آموزش تعمیر سمعک

تعمیر سمعک شامل سرویس های دوره ای، تعویض قطعات داخل سمعک و تعویض تیوب سمعک می باشد. آموزش تعمیرات سمعک در ایران به صورت تخصصی انجام نمی شود و صرفا افرادی که این کار را انجام می دهند، دوره هایی در خارج از کشور مانند آلمان دیده اند. البته که تعمیرات جرئی سمعک را می توان آموزش داد.

 

هزینه تعمیر سمعک

هزینه های مربوط به تعمیر سمعک کاملا مربوط به نوع تعمیرات و قطعات تعویضی آن است. مجموعه ما معمولا قبل تعمیر سمعک هزینه ی آن را به فرد اعلام می کنند. هزینه ی تعمیر سمعک کاملا براساس کارهای انجام شده روی سمعک دارد. در بعضی مواقع تعمیر سمعک از نظر هزینه منطقی به نظر نمیاد. 

 

تعمیر سمعک در کرج

خدمات جهان سمعک شامل تعمیر سمعک در تهران و کرج می باشد. جهت تعمیرات سمعک در کرج با ما تماس بگیرید.

 

تعمیر سمعک بلتون

سمعک های بلتون یکی از مجموعه برندهایی است که هنوز به صورت مستقل تولید می شود و جزو سمعک های باکیفیت دنیا است. سمعک های بلتون اولین بار در سال 1940 اقدام به تولید انبوه وسایل کمک شنوایی کرد.

قوی ترین سمعک بلتون، نوع بولد Bold است که برای افت شهای شنوایی عمیق استفاده می شود. مجموعه ی جهان سمعک تعمیرات کلیه ی سمعک های برند بلتون را انجام می دهد. جهت تعمیر سمعک بلتون با ما تماس بگیرید.

 

تعمیر سمعک برنافون

اولین بار سمعک برنافون در سال 1946 مانند سمعک فوناک در کشور سوئیس تولید شد. سمعک های برنافون جزو سمعک های بادوام بالا و کیفیت قابل توجه هستند. برند برنافون نیز مانند فوناک کمتر نیازمند تعمیر می شود میگر اینکه کاربر به درستی از آن استفاده نکند. تعمیرات سمعک برنافون در مرکز ما پذیرفته می شود. جهت تعمیر سمعک برنافون با ما تماس بگیرید.

 

آدرس مرکز تعمیرات سمعک

فلکه دوم صادفیه، بلوار آیت الله کاشانی، بین اباذر و مهران، پلاک 71، ساختمان پزشکان پارسا( جنب بانک سینا) طبقه چهارم واحد 14.

 

تعمیر انواع سمعک نامرئی

شرایط و نحوه تعمیر سمعک نامرئی

  • با توجه به این كه سمعک نامرئی وسایل الكترونیكی می‌باشند ممكن است پس از مدتی نیاز به سرویس و تعمیر داشته باشند.
  • شرایط و نحوه استفاده از سمعك و نحوه نگهداری از سمعك در طول عمر سمعك تأثیر مستقیم دارد.
  • معمولا سمعك‌هایی كه به درستی استفاده شوند و به صورت دوره‌ای سرویس شوند نیازی به تعمیر نخواهند داشت در حال حاضر در كلینیك جهان سمعک برای سمعك‌های هوشمند نامرئی یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه می‌شود.
  • در طول مدت گارانتی سمعك به طور رایگان تنظیم و تعمیر می‌شود.

 

 نکات افزایش طول عمر انواع سمعك نامرئی

  •  از باطری‌های استاندارد استفاده كنید.
  • سمعك را در معرض رطوبت و محیط‌های پر از گرد و خاك و غبار قرار ندهید.
  •  سمعك را در معرض اشعه‌های MRI و سی تی اسكن و رادیولوژی قرار ندهید.
  •  مراقب باشید به سمعك آسیب فیزیكی وارد نشود.
  • در سمعك‌های داخل گوشی مرتباً جلوی فیلتر سمعك را با برس و فرچه مخصوص تمیز كنید تا جرم گوش وارد بلند‌گونشود و در صورت لزوم فیلتر سمعك را تعویض كنید.

هزینه تعمیر انواع سمعک

هزینه تعمیر سمعک ها به خصوص نوع نامرئی براساس نوع تعمیر و قطعات تعویضی آن دارد. هزینه تعمیر سمعك همچنین بستگی به مدل سمعک و قطعات آن دارد. معمولاً تعمیر و تعویض میكروفون و رسیور هزینه زیادی ندارد ولی در صورتی كه آمپلی‌فایر سمعک دچار آسیب شود هزینه تعمیر و تعویض ممكن است بسیاربالا باشد.

مدت زمان تعمیر سمعک چقدر است؟

زمان لازم برای تعمیر سمعک کاملا براساس مشکل و ایرادات سمعک است. معمولا سمعک هایی تعمیر اساسی لازم داشته باشند حداقل ده روز طول می کشد. سعی ما بر این است كه با حداقل هزینه و در سریع‌ترین زمان ممكن سمعك تعمیر نموده و تنظیم كرده و تحول دهیم.





:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: