همه چیز درباره سمعک بلوتوث دار
نوشته شده توسط : iran samak

در حال حاضر و با پیشرفت‌های وسیعی که در تکنولوژی ایجاد گشته است، ساخت سمعک نیز بسیار ارتقا یافته و وجود سمعک های وایرلس را می‌توان مصداق آن دانست. وایرلس یک فناوری بدون سیم می‌باشد و به کارگیری آن در سمعک ها به معنای ساخت یک سمعک با قابلیت کنترل بدون هیچ رابطی می‌باشد. به کارگیری این فناوری در سمعک ها باعث افزایش رضایت کاربران و آسایش بیشتر آن‌ها گشته است. به عنوان مثال تصور کنید فردی دچار کم شنوایی است و تمایلی به گفتن این موضوع به اطرافیانش ندارد و آن‌ها نیز متوجه سمعک نمی‌باشند، در این حالت چنانچه فرد کم شنوا در محیط شلوغی قرار بگیرد، در درک صداها دچار ناتوانی می‌شود و نیازمند افزایش صدای سمعک می‌باشد و با توجه به این که تمایلی ندارد کسی از این موضوع آگاه شود، بنابراین امکان افزایش صدای سمعک نیز برای او دشوار خواهد بود، در حالی که در سمعک های وایرلس، فرد می‌تواند از طریق تلفن همراه خود و نرم افزار تنظیم صدای سمعک نصب شده بر روی آن، تنظیمات لازم را بدون آن که کسی متوجه شود، انجام دهد. برای آگاهی از سمعک بلوتوث دار, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

در این مطلب سعی داریم با بررسی سمعک های وایرلس و انواع آن، اطلاعات مناسبی را در این مورد در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا به هنگام خرید سمعک بتوانید انتخاب مناسب‌تر و رضایت‌مندی بیشتری داشته باشید. با ما همراه باشید.

انواع سمعک وایرلس

سمعک های وایرلس را می‌توان نوعی سمعک دانست که علاوه بر تقویت صداها و کمک به شنوایی بهتر در افراد کم شنوا، قابلیت کنترل و تنظیم سمعک را از طریق نرم افزارهای مخصوص که بر روی تلفن همراه فرد نصب می‌شود، دارد. انواع سمعک های وایرلس را می‌توان در دو نوع بلوتوثی و فرکانس بالا دسته‌بندی کرد. در ادامه به توضیح بیشتر هر یک از این انواع می‌پردازیم.

سمعک هوشمند

سمعک وایرلس با کاربرد بلوتوث

در این نوع از سمعک های وایرلس، یک قطعه مربوط به بلوتوث در سمعک تعبیه شده است که سبب برقراری ارتباط بین سمعک و هر مدیای دیگری با قابلیت بولوتوث می‌شود. در این حالت هر صدایی (تماس تلفنی، آهنگ و … ) از وسیله مورد نظر به سمعک منتقل می‌گردد و توسط فرد شنیده می‌شود. در واقع سمعک وایرلس در این حالت مشابه یک هندزفری عمل می‌کند. در استفاده از این نوع سمعک، لازم است که بلوتوث تلفن همراه فرد کم شنوا روشن و با بلوتوث سمعک از قبل جفت (pair) شده باشد. سمعک های وایرلس بلوتوث دار در حال حاضر پیشرفته‌ترین و هوشمندترین نوع سمعک موجود می‌باشند و توسط کمپانی‌های رده بالا در جهان تولید می‌شوند. افرادی که دارای مشاغلی با درگیری‌های زیاد با مخاطبان هستند و یا در زمان طولانی با تلفن صحبت می‌کنند، می‌توانند با انتخاب این نوع سمعک، درک مناسب‌تری از شنیده‌های خود داشته باشند و عملکرد بهتری را به دنبال دارد.

سمعک وایرلس با استفاده از فرکانس بالا

این نوع از سمعک های وایرلس با استفاده از فرکانس‌های بالا به برقراری ارتباط کمک می‌کنند. این نوع سمعک بیشتر در نرم افزارهای تلفن همراه کاربرد دارد و در واقع سبب انتقال صدا نمی‌شود و تنها می‌توان از طریق آن تنظیمات مربوط به صدای سمعک را انجام داد. این فناوری در نسل‌های قدیمی سمعک ها وجود نداشت و در حال حاضر توسط بسیاری از کمپانی‌های بزرگ در سراسر جهان، این فناوری در ساخت سمعک استفاده می‌گردد. این فناوری باعث شده است تا افراد کم شنوا بتوانند به راحتی و در هر مکانی تنظیمات مربوط به صدای سمعک خود را انجام دهند.

سمعک هوشمند وایرلس

سمعک های هوشمند می‌توانند در انواع مختلفی از جمله سمعک هوشمند، سمعک هوشمند وایرلس و سمعک فوق هوشمند وایرلس تولید شوند. تفاوت‌های کوچکی در این بین وجود دارد، اما همین تفاوت‌های جزئی باعث می‌شود که یک نوع سمعک برای یک فرد کارایی بیشتری داشته باشد. سمعک هوشمند وایرلس را می‌توان به عنوان پر طرفدارترین نوع سمعک معرفی کرد، علاوه بر این انواعی از سمعک وجود دارند که می‌توانند به صورت اتوماتیک صداهای محیطی را جمع آوری، پردازش و در نهایت به گوش فرد کم شنوا برسانند. سمعک‌های اتوماتیک می‌توانند هم به صورت توگوشی و نامرئی و هم به صورت پشت گوشی و با قدرت بالا وجود داشته باشند. سمعک های فوق هوشمند وایرلس را می‌توان به عنوان جدیدترین تکنولوژی در ساخت سمعک ها در سراسر جهان معرفی کرد که قابلیت‌های بسیاری را می‌تواند برای فرد کم شنوا ایجاد کند. این نوع سمعک علاوه بر این که تمامی توانایی‌های سمعک های هوشمند وایرلس را دارند، می‌تواند با استفاده از تکنولوژی یادگیری، پس از مدتی قرار گرفتن در محیط، به صورت خودکار تنظمیمات و تقویت مورد نیاز فرد را اعمال کند. به گونه‌ای که اگر فرد دوباره به همان محیط برگردد، تمامی تنظیمات به صورت خودکار اعمال می‌شود.

قیمت سمعک های بلوتوث دار

هزینه را می‌توان به عنوان مهمترین گزینه در هر خریدی در نظر گرفت. سمعک های بلوتوث‌دار جزء سمعک های رده بالا محسوب می‌شوند و به همین خاطر بیشترین قیمت را در بین انواع سمعک دارا می‌باشند. رنج قیمتی که به صورت حدودی در سمعک های بلوتوثی وجود دارد از 5 میلیون تومان تا 19 میلیون تومان می‌باشد. چنانچه بخواهید یک سمعک بلوتوث دار با قیمت و کارایی مطلوب داشته باشید، می‌توانید از انواع آن با هزینه حدود 7 تا 10 میلیون تومان استفاده نماید. با این حال برای کسب اطلاع بیشتر از هزینه‌ها می‌توانید با مجموعه آوا اودیولوژی در تماس باشید. برای آگاهی از سمعک بلوتوث دار, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.

قیمت سمعک وایرلس

در حال حاضر انواع مختلفی از سمعک ها در بازار وجود دارد و هر سمعک با در نظر گرفتن آیتم‌های مختلفی که دارا می‌باشد، قیمت‌گذاری می‌شود. سمعک های وایرلس را نیز می‌توان به عنوان سمعک های رده بالا و با هزینه نسبتاً گران معرفی کرد. رنج قیمتی در این نوع سمعک را می‌توان از 4 میلیون تومان تا 19 میلیون تومان در نظر گرفت. این تفاوت‌های قیمتی بین سمعک ها در واقع به مواردی همچون کیفیت صدا، استحکام و به روز بودن سمعک بستگی دارد. لازم به ذکر است که قیمت‌گذاری بر روی انواع سمعک در برندهای مختلف و در رده‌های مختلف نیز متفاوت است. آن چه که می‌تواند اولویت افراد کم شنوا برای انتخاب سمعک باشد، تجویز صحیح متخصص شنوایی متناسب با نوع مشکل فرد و برخورداری از یک صدای با وضوح بالاتر می‌باشد. برای آگاهی از سمعک بلوتوث دار, به مراکز معتبر و تخصصی مراجعه کنید.





:: برچسب‌ها: سمعک بلوتوث دار , سمعک ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: